2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde ne kadar zararlı şey var canım onları istiyor. Ketçap cips turşu daha kilo almadım aynıyım daha doyana kadar yemiyorum iki kaşık tan sonrası işkence

Benimde ne kadar zararlı şey var canım onları istiyor. Ketçap cips turşu daha kilo almadım aynıyım daha doyana kadar yemiyorum iki kaşık tan sonrası işkence
Ben de turşu, çiğköfte ve dondurma istiyorum bu ara hep her gün yerim çiğköfteyi ama yememeye çalışıorum. Ben regl olcağım zamanlarda da tatlı yerine hep baharatlı şeyler isterdim acaba hamileliğimde de ondan mı çiğköfte aşeriyorum

Hoşbuldum ben de ilaç kullanmak istemiyorum aynı nedenden. Çok teşekkür ederim eşimden isteyeyim çünkü çok rahatsız ediyor beni. Herkes 3 4 ay sonra bulantıların kesildiğini söylüyor ama ben dayanamıyorum gün geçtikçe daha da ağır oluyor. Dediğinizi de deniycem

Bende emetium kullandım...

Sevsev12 canım hareketin yaramazlık ilgisi yok ya benim oğluş hiç oynamadı karnımda ultrasonda hareketini hiç görmedim desem inanır mısın şimdi hiç durmaz yerinde
Ultrasona gittigimde benmkide hep uyuyodu canim bide o kadar cikolata yiyodum hareketlerinj gorim diye ama bosuna benmki geceleri resmen beni tekmeleri ile uyandiriyodu

Canım benim 2 hafta kadar geçti bulantılarım bugünlerde ara ara yeniden başladı. Sanırım bulantı ve yanmadan kaçarımız yok, saçları çıkıp ettikçe daha kötü olcakmışız maalesef

Sen ruyanda cok yiyon doyuyon artk o yuzden gunduz yiyemiyon

Canım benim 2 hafta kadar geçti bulantılarım bugünlerde ara ara yeniden başladı. Sanırım bulantı ve yanmadan kaçarımız yok, saçları çıkıp ettikçe daha kötü olcakmışız maalesef

Brnim de öyle. Kesilip bitecek birşey değil zaten mide yanması ya da bulantısı. İçimizde bir canlı büyüyor.

Kendimizce çözümler bulmaya çalışacağız işte
Örneğin ben yanımdan naneli şekeri ayırmıyorum.
Bulanmaya başladığı an atıyorum ağzıma.
Biraz hafifletiyor.
Böyle böyle bitireceğiz inşallah ayları.

Bu hafta ne kadar da enerjiktim sevinmiştim geçti gitti kötü haftalar diye temizlik yaptım keyfim yerindeydi mutluydum.. Bu sabah bi uyandım midem ağzımda nefesim yetmiyor kalbimin hızlı atamasından kahvaltı edemedim iştahım gitmiş kolumu kaldıracak halim yok bir iki gündür ağlamıyordum sabah ağlama krizine girdim hormonların dengesi yokmuş anlaşılan geçti dediğin yerde gelip seni yakalıyor

Bende ozel sektordeyim sizi isten cikaramazlar oyle birsey yok mumkun degil yani kesinlikle sikayet etmelisin hamile oldugun icin hersekilde hakli cikarsin yuklu tazminat odemek zorunda kalirlar Zaten şikayet ettiğinde denetim için geliyorlar senin şikayet ettiğini bile bilmiyorlar

Ayy kozlar benimde dünden beri migrenim tuttu öldürüyo beni şuan eşim masaj yaptı geçmedi karanlık odada yatıp duruyoru başımı bağlayıp banamısın demedi şu migrenden bir kurtulabilsem

Hamilelikten zaten ama işte işe yarayan yolu bulmak gerekiyor çünkü devam eden kabızlık hem fazla kilo almaya sebep oluyor ilerleyen aylarda hem de ödem fena topluyor
Hımm o da vardı evde sanırım bi bakayım olmadı içerim onu da. Önce diğer doğal yöntemleri deniyim. Aynen ben de kuru beslendim galiba o da tetikledi ve su da içemedim hep bulantılardan kaynaklı o da etkiledi. Şimdi hem sebze lifli yiyecekler tüketip hem de meyve ve kurumeyve yöntemlerini deneyeceğim bakalım. Teşekkür ederim
Cnm zeytinyağ kayısı falan bende ise yaramamıştı. Mor erik ve kiraz aklında olsun kabızlık çekmiyorum artık bunları yediğinden beri
Çok teşekkür edrim canım. Bu meyveleri yemiyordum artık onlardan da yiyeyim işe yarayabilir.

Yok hayır günün her saati ilaç içiyorum yoksa pert bir şekildeyim çok zor geçiyor
Ben de aynıyım ilaç içmediğimde hayrım ne kendime ne başkasına
Hoş geldin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Bulantılar hepimizin derdi maalesef . Ben ilaç kullanmak zorunda kalıyorum.

Dondurmanın zarari yok bildigim kadarıyla turşu zararli ama cig köfte de etsiz az yiyebilirsin ben eskiden çok severdim simdi adını duyunca bi tiksinti geliyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…