2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geceleri çoğu zaman ben de bebekle ilgili rüyalar görüyorum. Dün gece de bu 3 aylık halimle doğum yapmışım ama normal 9 aylık kıvamında bebek çıkmış. Doktoruma diyorum nasıl normal olur daha 3 aylık sıkıntısı yok mu çok erken doğdu daha gelişmesi lazım diye daha süt kanallarım bile yeni oluşuyo sütüm yok nssıl doyurcam ben bunu diyodum

Ayy kozlar benimde dünden beri migrenim tuttu öldürüyo beni şuan eşim masaj yaptı geçmedi karanlık odada yatıp duruyoru başımı bağlayıp banamısın demedi şu migrenden bir kurtulabilsem
Geçmiş olsun canım çok zor. Migren taşı falan kullanmıyır musun az da olsa rahatlatırdı

Hayırlı günler anneler
Allah nasip ederse oğlum olacak
%90 dedi doktor ayrıca gördükte malum şeyi

Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin
Ne güzel canimya hayırlı uğurlu olsun sağlıkla
kucağına al inşallah Rabbim.insallh bizede nasip etsin

Hayırlı günler anneler

Hayırlı olsun canım.
Darısı inşallah bizlerin başına
Hayırlısı ile biz de öğrenelim inşallah.
Yavaştan meraklanmaya başladım ben de

Hayırlı olsun canım.
Darısı inşallah bizlerin başına
Hayırlısı ile biz de öğrenelim inşallah.
Yavaştan meraklanmaya başladım ben de
Bende meraktan duramadım son bir kez gideyim sonra randevuda gidecem dedim Allahtan gösterdi bu sefer
Allah razı olsun

Çok sağol canım migren taşını hiç denemedim canım ama eşime aldırıcam
Ben dede migren var canım. Akupunktur yaptırmıştım 3 sene önce şükür ataklar arası baya uzamıştı her hafta oluyordu senede 1 falan olmaya başlamıştı. Taki hamile kalana kadar her hafta kurulu saat gibi atak geliyor Dr a sordum hamilelikle bağlantılı dedi akupunktur u sordum yaptırabilirsiniz sıkıntı olmaz dedi ama şu salgın zamanı haftada 2 gün çocukla hastaneye gitmeye gönlüm razı değil.. Öyle bir illet ki hiçbişey fayda etmiyor sanırım doğurana kadar çekeceğiz ben bir de panik atak oldum ha geldi ha gelecek bugün olmadı yarın olurmu diye diye kafayı yicem

Hayırlı günler anneler

Amin insallah darisi bize cinsiyeti görmek artk burda herkes öğrenince bende merak ettim. Senin cinsiyete dair belirtilerin falan var miydi canim

Çalıştığım yer baya büyük ve bu gibi durumlardan her türlü sıyrılacak güçte maalesef.

Bekliyim.bende en iyisi 1hfta daha en son 8.haftamda gtmistim çok merak edyrm nasıl bebişim
Bende senin gibi 8. Haftada gittim doktor kalp atışını duydu daha gitmedim korkuyorum burdaki hastaneye gitmeye su an farkli bi ilin ilcesinde annemlerdeyim artkevime gecince giderim diyorum ama icim icimide yemiyo değil yani

Aynen bende merak etmedim.degil.aslinda canım ya ne gibi belirtiler yaşadın
Canim belirtilerim kizimdan cok farkli .. tuzlu ve baharatli seyler daha cok istiyo canim tatli hic istemiyom kırmızı etten sogumusm yiyemiyom ayaklarımın ucu hep soğuk yuzumde hic sivilce falan cikmadi bide kizimda popom cok büyümüştü bunda hic buyumedi kizimin pesinde gidip geldigim içinde olabilir aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…