2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende senin gibi 8. Haftada gittim doktor kalp atışını duydu daha gitmedim korkuyorum burdaki hastaneye gitmeye su an farkli bi ilin ilcesinde annemlerdeyim artkevime gecince giderim diyorum ama icim icimide yemiyo değil yani
Bende şehir dışına çıktım cnm 1aydr evde değildim yeni geldim.evime artık kendi doktoruma giderim diye gtmedim.ins haftaya gtmyei düşünüyrm Allah'ın izniyle bebislerimizi görürüz inşallah sağlıkla ikimizDe buradaki herkeste

Cnm inanki benimde kızımdan çok.farkli bu sefe ki hamileliğin bakalım.cinsiyette farklı olucakmi merak.edyrm.Allahim.ins hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah @Lathyrus sende belirtilerini yazar mısın bize

Amin insallah darisi bize cinsiyeti görmek artk burda herkes öğrenince bende merak ettim. Senin cinsiyete dair belirtilerin falan var miydi canim
Benim hep ekişi yiyesim geliyodu turşu acı biber fln tatlı yemek istemiyodum hiç ama belirtilerle alakası yok bence doktor ne derse o oluyo

Bunu nasıl kullandınız sabah akşam mı ? İlaçtan daha mı masumdur valla işe yarayacaksa denerim ilaç içmek de istemiyorum ama mecbur kalıyorum
Günde 8 taneye kadar bile kullanılıyor. Benim bulantılarım acıktığımda oluyordu. Sabahları aç karna içiyordum bir tane, sonra da aşırı bulantım olursa bir tane daha. Ama günde 2yi hiç geçmedim, o da her gün değildi.

Ahh sorma canım bende aynı öyle oldum.Yok aç kalmıyım migrenim tutar yok şunu yapmayıp falan eşim dio kendin çağırıyosun şu migren belasını hep akşında ama napayım yaşamayan bilemez ki

Ahh sorma canım bende aynı öyle oldum.Yok aç kalmıyım migrenim tutar yok şunu yapmayıp falan eşim dio kendin çağırıyosun şu migren belasını hep akşında ama napayım yaşamayan bilemez ki
Yok canım açlıkla toklukla sıcakla soğukla hiç alakası yok tamamen gebelikte birlikte pik yaptı umarım 3 aydan sonra biter

Korkutma beni

Sabahtan beri ağlıyorum sebebide yokki. Bugün negatifim hertürlü son vuruş olsun inşallah geçsin artık
İnşallah canım insallahhhhhhbende yemek yemek istiyorum hemen tikaniyorumdolayısıyla hemen acikiyorum...su an evdeyim sıkıntı yok ama ise başlayınca nasıl yapacağım onu düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…