2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Off bende öyleyim yaa olur olmadık şeylere ağlıyorum.Ağlamam geçincede neden ağladım ki ben şimdi buna diyorum
Devlet anaokulu kızlarım için okula kabul edemeyiz dediği için ağladım yok yere.Sonra ağladığım için kendime kızıp ağlamama ağladımNeyse ki bu saçma tavırlarımı eşim görmedi.Bu sefer ne kadar utanç verici diye ağlardım masallah

Meraba kızlar benm geceleri bacağıma kramp giriyo uyuşuyor ve normal zamanda gündüz ise sol bacağım haddinden fazla ağrımaya başladı oysaki bacağımda bi sorun yoktu. Çok ağrıyo sol bacağım hamilelikle alakalı mı ki???

TV de çalan zurna sesine ağladım içlendim.. normladede sulu gözlüyüm ama bukadarını bende beklemiyordum

Magnezyum eksikliğinden canım druna danış ilaç verir maden suyuda faydalı

Sağol canım ben de bi bakıcam bunu alayım bi teşekkür ederim

Cnm ben kızıma hamileyken aşırı oluyordu kramp bacaklarımda yatamiyordum resmen hamileliktendr o yani inş geçer biran önce

Magnezyum eksikliğiniz olabilir.İsterseniz sağlık ocağında Bir vitamin mineral testi yaptırın

Bende az önce şimşekten korkup çocuk gibi ağladım. Yemek yerken hala hıçkıra hıçkıra ağlıyodum eşim şok oldu

Bende az önce şimşekten korkup çocuk gibi ağladım. Yemek yerken hala hıçkıra hıçkıra ağlıyodum eşim şok oldu
Ayyy ilahi bide eşim soruyor niye ağlıyorsun diye bende bilmiyorum diyorum insan bilmediği şeye nasıl ağlar diyor gel birgün sen hamile ol o zaman öğrenirsin dedim erkeklerin anlamasının çok ötesinde şeyler yaşıyoruz ben bile kendime inanamıyorum

Aynen öyle valla canım. Yazık, ayak uydurmaya çalışıyolar ama zor tabi, biz bile anlamlandıramıyoruz :)

Cnm ben kızıma hamileyken aşırı oluyordu kramp bacaklarımda yatamiyordum resmen hamileliktendr o yani inş geçer biran önce
Ama mesela oturup kalkarken namaz kılarken bacağımı kıramıyom canım ağrıdan oysaki bacağımda ağrı falan yoktu bu derece olması şaşırttı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…