2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ama mesela oturup kalkarken namaz kılarken bacağımı kıramıyom canım ağrıdan oysaki bacağımda ağrı falan yoktu bu derece olması şaşırttı beni
Doğrudur Cnm inanki benimde öyleydi aniden birden bı giriyodu kasılıyodu hareket edemiyodm eşim masaj yapıyodu ben agliyodum bazı arkadaşlar magnezyum eksikliğnden yazmış oda olabilir ama benim hiç eksikligim yoktu doktor hamilelikten olabiliyor demişti inş seninde çok uzun sürmez cnm

canım tahlil de yaptracam inşallh ya biter bi an önce Allah razı olsun c
Anım canım tahlilöde yaptracam inşallh bi an önce biter Allah razı olsun kuzım

Ama mesela oturup kalkarken namaz kılarken bacağımı kıramıyom canım ağrıdan oysaki bacağımda ağrı falan yoktu bu derece olması şaşırttı beni
Canim iki uc gun once bende oyleydim resmen aglayacaktim agrisindan özellikle burkarken dizim oyleydi hemen maden suyu ictim bir hafta hergun bitane simdi hatirladikca iciyom ama iki üç gun sonra agrim gitti

Canim iki uc gun once bende oyleydim resmen aglayacaktim agrisindan özellikle burkarken dizim oyleydi hemen maden suyu ictim bir hafta hergun bitane simdi hatirladikca iciyom ama iki üç gun sonra agrim gitti
Aman bn az içiodum maden suyu valla canım hiç aklıma gelmıyorsu bundan sonra içerim valla sevindim senkinin geçmesine çok kötü bişi dayanamıom artık düzenli. İçeyim bn de ya

Aman bn az içiodum maden suyu valla canım hiç aklıma gelmıyorsu bundan sonra içerim valla sevindim senkinin geçmesine çok kötü bişi dayanamıom artık düzenli. İçeyim bn de ya
Bende dayanamiyodum kiz hatta kas gevşetici krem bile sürdüm sizisindan yatamiyodum yani .... ic ic canm şifa olur insallah seninkide iyilesir

Ne demk kuzum.Allahim. hepimize güzel hamilelikler geçirmeyi nasip etsin bebislerimizi sağlıkla alalım kucağımza

Selam bizde 11 haftalık geldik bu gün doktor cinsiyetini görmeye çalıştı ama göstermedi :) birde plesanta aşşağıda dedi böyle birşey yaşayan var mı? Resme bakınca cinsiyet olarak içinize ne doğuyor birde merak ettim :)

Eklentiler

• IMG_20200704_144417.webp
    9 KB · Görüntüleme: 64
Bana 10 haftaya kadar asagida duscek diyip durdular 15 haftaya girdik suan bisey demiyor doktorum benim de o stresle sormak aklıma gelmiyor aynı şeymi acaba bilmiyorum bebk buyudukce yukariya çıkıyormuş kiminin aşağıda olması riskli bidaha ki gidişim de sorayim bi ama bi sorun olsaydi yerleşimiyle ilgili söylerdi heralde

Peki sizinde turuncu pembe arası akıntınızla gelen şeyler oluyor muydu? Ben bel ağrısı yaşadığımı ama idrar tahlilinin normal çıktığını çamaşırımda sürekli açık turuncu ve pembe arası kızılımsı lekeler olduğunu söyleyince alttan muayene etti öyle gördük. Sorun olmaz umarım bende sormayı unuttum ayrıntılı olarak. İlaçlar verdi onları alacağım alırken eczacımada bilgisi var mı soracağım

Yok kuzu benim 3 4 defa kanama oldu son bi kac haftadr rahatm cok sukur
benimde çok bel agrim var. İlaçlarını duzenli kullan dikkat et kendne inşallah atlatırsn bu durumu. 14de gitcem sorcam ozaman bakalm ne diyecek doktor

Oyymasallhcnm araları çok.olmicak desene benim de bitane kızım var 3yasinda bnde 13.haftama girdim bugun inş ikimizinde Rabbim gonlundekini nasip etsin
Amin insallah canim beraber buyusunler istedim calisan oldugum icin ara verip tekrar dogurup ayni seyleri yasamak istemiyorum dogum izni falan derken digerini de büyütürüm kimseye birakmamis olurum kizimi ben daha cok ilgilenirim onunla

merhaba kizlar. dün kontrolüm vardi . ense kalinligi burun kemigi olcumleri falan. 13+6 dayim. sorun cikmadi sukur. Genetik test icin kan verdim 10 gune kadar sonucum cikacakmis. Hayirli haberler alirim cinsiyet de Kiz mis ben ve esim sok olduk. Bir tane oglum var 4 yasinda. Cok oglanciyiz biz hep kendimizi erkege alistirmistik adi bile hazirdiDoktorum kiz diyince gercekten bir tuhaf oldum.degisir mi acaba dedim yok pek degismez dedi ama genetik testte kesin sonucum gelecek zaten. Herkes bir erkek bir kiz ister biz erkek istiyordukHayirlisi buymus hem oglan hem kiz annesi olacagim insallah. saglikla kucagimiza alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…