2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu arada herkes cinsiyete gore belirtileri soruyor. Benim ogluma gore bu hamileligimdeki fark mide bulantim kisa surdu. kese oglumda yuvarlakti bunda fasulye gibiydi. kasik ve karin agrisi cok fazla oldu. Goguslerim cok acidi .Oglumda eksi asermistim bunda tuzlu aserdim. Yuzumde hic sivilcelenme olmadi ,cildimde bozulma olmadi ,tipim degismedi , popom ve basenim suana kadar buyumedi2. bebek bekleyenler ilk hamilelige gore farkli bir hamilelik geciriyorsaniz bence cinsiyet farkli oluyor. sevgiler

Benim de ilkinden çok farklı bu hamileliğim..
Oğlum var, belki bir de kızım olur.. hayırlısı..

Hayirli olsun canim erkek evlat nasil duygusu bilmem ama kiz mükemmel bir sey
Benmde ilkinden cok farkli insallah erkektir cinsiyeti çokça amin

Hayırlı olsun canım benim de oğlum var ikinci için hep kız istedim Allah biliyor ama şimdi oğlum erkek istemiyor tam da demiyor ama biliyorum o yüzden hayırlısı bakalım
Ben ilki ile bunu ayırt edemiyorum çok zaman olmuş unutmuşum

Kizlar günaydın, dün akşamdan bu yana karnımdaki sertlik gitti, çok korkuyorum
Günaydın canım. Geçen haftalarda biliyosun benim de tüm belirtilerim birden bire gitmisti. Göğüs dolgunluğu, karın sertliği,ağrı sızı bişey kalmamıştı ama bebeğimiz iyi çok şükür. Artık vücudumuz adapte olduğu için normalmis böyle durumlar. İçin rahat olsun, bebegin seni dinlendiriyodur

İnsallahhhh canım insallahhh

Şimdi nasılsın peki? Bulantin, eksime, iştahın açıldı mi?

Günaydın arkadaşlar. Cinsiyetler öğrenilmeye başladı maşallah. herkes için hayırlısı olsun. Ben öğrenmedim henüz ama çok merak etmeye başladım.ayın 15 i gibi çağrmiştı dr ikili tarama testler için.o zaman öğrenirim inşallah.ilkim kız. Bu gebeliğim farklı geçiyor bakalım cinsiyet farklı olacakmı.ilki çok zordu bulantı kusma ilk üç ay yedi kilo vermiştim.bunda daha rahat geçiyor bulantım oluyor ama kusma bi kaç kez oldu.kilo vermedim bi kilo aldım henüz.ilkinde hiç birşeyi sevmiyordum .bunda ekşi ve tuzlu şeyler hoşuma gidiyor.

İyi yapmışsın cnm valla peşpeşe olunca send zorlanmıyon bence aradan zamn geçince rahatlığa alışıyor insan .

Senin cinsiyet belli olmusmuydu cnm

Balayı dönemi falan yalan oldu açık hava iyi gelir dedik kahvaltıya geldik mide bulantısından gözümü açamıyorum sanırım uzun sürecek bu bulantılar oğlumdayken 3. Ayda bitmişti

Kızlar biraz dertliyim ben doktorumdan dolayı aslında iyi bi indağn uyumlu olumlu kötü biri değil şu son zamanlarda yaptıkları beni huzursuz etti iyice.şimdi benim ikili test sonucumda 1/12000 çıktı iyi gayette.ama doktorum bu Amerika’ya gönderilen testler hakokunda üzerimde baskı kuruyor.muhakkak yaptırın kesin yaptırın tarzı ya arkadaşlarıma bakıyorum benden çok daha koyu olanlar bile bunu yaptırmamış bide doktorum tüm panel bakılmasını istiyornyani fazladan bi kaç hastalığa daha neyse.kendi bi numara verdi aradım tüm panel 4000 dedi .sonra başka bi yerbıldum kendim.ikili test sonucumu da söyledim inanın tüm panele hiç gerek yok gereksiz boşa harcamayın paranızı dedi.standart panel yapalım size dedi fiyatı da 3000 miş.doktorumun Beni bişey yokken bu kadar huzursuz etmesi benim canımı çok acıktı cidden üzüldüm ve panik atak rahatsızlığım var ne yapayım ya iyice huzursuz etti bu adam beni

Kızlarr selam benim tam bitiyo düzeliyorum derken kusmalar başladı öğün yiyorum 10dk sonra fazlasıyla çıkarıyorum bebeğe ne gidiyo hiç bilmiyorum bir kova dolusu fazla dedi doktor 3 gün rennie kullan tekrar ara dedi olmazsa tekrar çağrcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…