2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Cnm bende 10.haftadayım bulantım bitti gibiydi yeniden başladı dün hap içtim mahvoldum çünkü bende bebek minicik kaldı içimde diye üzülüyorum 2öğün azıcık zor yiyorum bigün bitecek mi bu iştahsızlık bulantı bende hanileler gibi kilo almak istiyorum artık

Canım senin doktorun Ayhan bey miydi ? Yaşın kaç?

Neden bu kadar ısrarcı ki cebine paramı girecek bu testi gönderirse. bazı drlar felaket tellalı oluyor hani gerek olmadığını labarotuvarda söylemiş hani az parada değil o paraya bebeğe neler alınır. Israr ederse açıkça söyleyin istemediğinizi

Bu doktorunuzun özel muayenehanesi var di mi?

Yok memorial hastahanesinin doktoru hem bişey yok sonuç iyi diyo hem de tutturuyor test yap diye
Ben de 32 yaşındayım bana da iki doktorumdan biri tutturdu yaptır diye. Özel muayenehanesi olan bi doktordu tutturan ondan sordum. Ama özel hastanedeki doktorum nerdeyse ikili tarama bile yapmayacaktı. Kafam çok karışıyor benim de. Ama genetik test isteyen çok da samimi gelmedi, laboratuvarlarla anlaşmaları var ve siz Allah göstermesin downlu bir bebeği istemeyeceğinizi söylediyseniz ondan da diretmiş olabilir bilemedim

Maalesef henüz bende almadımm kilo ama daha erken sonra çok kilo alırız nasılsa

Hayır hiç mi yorum da bulunmadım bile

Ne kadar fiyat ödediniz acaba bu teste ve tüm panel mi yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…