2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hiç endişelenmeyin bence çünkü 1/12000 çok düşük bir risk. İsterseniz bir doktora daha danışın.

Ayyy ne güzel cnm yaaa hayirlisi ile kucağına al inşallah benimde bı kızım var dua edersin benimde bitane oğlum olsun inşallah
insallah canim Allah sana da erkek evlat tattirsinbenim oglumda bal gibi cok seviyorum erkek cocuklarini. kiz tecrubemiz hic yok ailede hic kiz torun yok bizim icinde bir ilk olacak

Evet düşük bi risk ama doktorum benim üzerimde saçma sapan baskı kuruyor kararsız kalıyorum bende
Hic kararsiz kalma canm doktorun paragoz biri demekki gitme yanina.... Ben kizimda hic bi test yapmadim bunda da yapmam ikili uclu test bana pek mantikli gelmiyo sonucta ne olursa olsun bebegimi aldirmayi dusunmuyorum neden moralimi bozayim ki yanlış çıkan testler yuzunden

Selam kızlar 3 gün migren ağrısını çektikten sonra bugün soluğu acilde aldım.Kendi Kadın doğum doktorum olmadığı için nöbetçi doktor vardı.Şikayetimi söylediğimde bana migren ilaçlarını içebilirsin bi sorun olmaz dedi.Dedim nasıl olur prospektüste hamileyken kullanılmaz yazıyo dedim.O konuda bilgim yok falan dedi yani saçma salak bi doktora denk gelmişim.Ultrasonla baktı bebek gayet normal 12+4 olmuşuz.Ordan çıkıp dahiliyeye gittim ve doktora anlattıö böyle böyle nöbetçi doktorunuz dedi dedim.Sakın kesinlikle içme çok sakıncalı dedim biliyorum zaten daha sonra parolun iğnesini yaptı ve çok şükür başımın ağrısı geçti

Be yazık ki gönderdikleri hastalardan para almak için yapan doktorlar var
Beni de bir doktor acil ameliyata alacaktı çok inanmadım başka doktora daha gidince acil olmadığını öğrendim hala daha ihtiyaç duymuyorum 8 yıl oldu
Seni tedirgin ettiyse doktorunun tavrı bence değiştir daha yolun başındasın canım

Hala cinsiyet öğrenemeyen benmi kaldım yaa
Ben de varım

Göbeğim kaşınıyor yahu yatlı tatlı. Yırtılmamı başlıyor acaba ne kullsamki
Ay ne kullanırsan kullan ama bir an evvel başla bence

Kuzum 1/12000 harika bir sonuç gerçekten hiç gerek yok ekstra teste. Bir cok doktor böyle bir sonuctan sonra 3lü 4lü bile yapmaya gerek yok diyor. Ben yerinde olsam doktorumu değiştirmeyi ciddi ciddi düşünürdüm

Kızlar çok saolun ne güzel şeyler yazmışsınız düşünüyorum ciddi ciddi doktoru değiştirmeyi.bu doktoruma tüp bebek yaptırdım sanırım çok para var diye düşünüyor Yani ben anlamıyorum bunları gerçekten

insallah canim Allah sana da erkek evlat tattirsinbenim oglumda bal gibi cok seviyorum erkek cocuklarini. kiz tecrubemiz hic yok ailede hic kiz torun yok bizim icinde bir ilk olacak
Çok.sagol cnm amin inşallah güzel.dileklerin için kız evlatta emin ol çok tatlı çok fena kendilerini sevdirmesini okadar iyi biliyorlar ki özelliklere babalara aşık doğuyolar resmen bizDede hiç erkek torun yok cnm inş bana nasip olur

Kızlar bu belirtileri azalan arkadaslar kimler. Hic mi belirti yok yada hangi belirtiler azaldi. Benim hepsi gitti belirtilerin ya 12 .haftaya girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…