2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bu belirtileri azalan arkadaslar kimler. Hic mi belirti yok yada hangi belirtiler azaldi. Benim hepsi gitti belirtilerin ya 12 .haftaya girdim
Canim ben, bide Selin diye bi arkadaş vardı onun da gitmişti belirtiler. Benim de 11 haftanın sonunda birden şak diye kesildi. Belirtin neydi diye sorarsan bı göğüs dolgunluğu biraz da bel ağrısı falandı. Öyle diğer arkadaşlar gibi bulantı falan olmadı bende. Belirtisiz, hissiz 10 gün falan geçirdim, kontrole gittim her şey yolundaydı çok şükür. Şimdi de bel ağrısından başka bişey yok yine. Doktorum normal bişey bu, her zaman belirtilerin devam etmez zaten, bazen gelir bazen geçerler dedi. Aklina kötüyü getirmemeye çalış, her şey yolundadır Allah'ın izniyle

Bende öyle düşünüyorum oğlumda sormadan yapmıştı bunda sordu istemiyorum dedim ama böylede cinsiyeti öğrenemedim o kötü oldu

Aynı durumdayım bide içten içe kelebeklenme başladı sanırım hissetmeye başladım minnoşu bazen sağ veya sol tarafım sertleşiyo sizinde öylemi elimi alamıyorum ordan
Sertleşme hafif oluyor çok değil. Bende dün ilk defa güçlü bir hareket hissettim özlemişim bebek hareketini

Günaydınnnnnn
Kizlar sabahları aç ve susuz uyanıyorum...sabah uyanır uyanmaz buz gibi su içmek istiyorum ama boş migdeyle su içmeye korkuyorumsiz sabah uyanır uyanmaz kraker vs dışında ne yiyip ne içiyorsunuz...

Kızlar benim de hiç belirtim yok 2 hafta bi göğüs hassasiyeti oldu o kadar ne mide bulantısı ne bişey hiç bişey yoktu arkadaşlar midem bulanıyor deyince ben de kendimi kötü hissederdim ama takılmıyorum artık .çünkü bunun sağlıklı bebekle zerre kadar alakası yok bu çok yanlış bi düşünceymiş.çok ünlü profesörlere gidip sordum.doktorlar güldü hatta bana nerden çıkarıyorsunuz bunları diye .aksine şanslı olduğumuzu düşünüyörm .

Ben müthiş mide kazıntısıyla uyandım biraz poğaça yedim zorla yarımda şeftali banamısın demedi kazıntı iğrenç bişey ne yesen geçmiyor süt içmekten de gına geldi

Canım bende de hiç bulantı olmadı. Sadece bir iki hafta cok cok hafif sabahları olmuştu. Ama göğüslerim sızlıyordu iki gündür sızlamıyor , karnım da davul gibiydi bi tık o da yumuşadı gibi. Acaba 12.haftaya girerken herkese mi oluyor böyle kesilmeler merak ettim. Bir de randevu arası uzun olunca iki hafta daha hastaneye gidemiyorum. Sonra tarama testi.

Çok teşekkür ederim canım.

Bende oyleyim canin kizim gecede biraz emdigi icin daha da acikiyom ac karna troit ilacini aliyom mecbur bi bardak su iciyom midem bazen kotu oluyo sudan eger iyiysem ikinci bardagi da iciyom aclik icinde kuru uzum ve badem yiyorum cunku erken uyaniyom biseyler yiyio uyumak istemiyorum ceviz alerji yapiyo kizimda yiyemiyom onu da yiyebilirsin sen canim bebegin beyin gelisimi icin cok iyi ve acligi bastiriyo bende

Kızlar benim de hiç belirtim yok 2 hafta bi göğüs hassasiyeti oldu o kadar ne mide bulantısı ne bişey hiç bişey yoktu arkadaşlar midem bulanıyor deyince ben de kendimi kötü hissederdim ama takılmıyorum artık .çünkü bunun sağlıklı bebekle zerre kadar alakası yok bu çok yanlış bi düşünceymiş.çok ünlü profesörlere gidip sordum.doktorlar güldü hatta bana nerden çıkarıyorsunuz bunları diye .aksine şanslı olduğumuzu düşünüyörm .
[/QUOTE]
Aynen öyle canım. Her gebelik kendine özel oluyomus onu anlamış oldum ilk gebeligimde. Ben iki kardeşim mesela, annem bana hamileyken hiç anlamamış bile ne olduğunu ama kardesimdeyken 6 ay falan bulantısı oldu. Her bebek kendine has yaşatıyor gebeliği. Bulantısı olan arkadaşlara hep dua ettim, etmeye de devam ediyorum

Mide bulantısı hamilelikte en zorlayıcı olay bence şanslısın kesinlikle çok zorluyor

Şu hamilelikte en çok özlediğim sey kana kana su içmekSu içince midem bulanıyor ve ekşiyor

Kanama sorununu ne zaman yaşadınız birde planlı bir gebelik miydi acaba

Mide bulantısı çeken var mı ya tamam şiddeti kalmadı ama bazen oluyor bulantı bende geçsin artık uzadı ama

Ben hala yaşıyorum her yemekten sonra. 3 4 gündür kusmuyordum. Bugün bi tempoyla iş yapayım dedim kalkınca kusturdu beni sıpa
Bulantı geçecek gibi durmuyor bende ama bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…