2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Mide bulantısı çeken var mı ya tamam şiddeti kalmadı ama bazen oluyor bulantı bende geçsin artık uzadı ama
Benim de çok nadir oluyor kahvaltı sırasında ve sonrasında özellikle. Ama çok şükür hiç kusmam olmadı. Soğanlı yemek yaparken bir kez öğürdüm o kadar. Bi daha da yemek de yapmadım zaten Ocak ayında evlendik eşimle, Mart ayında hamile kaldım. Nisandan beri de yemek yapmadm nerdeyse Kanama yaşadığımdan dolayı da 1 aydır annemdeyiz, eşim diyor ki senin yemeklerinin tadını unuttum

Ne zaman başlanmalı yağ süremeye?
Ben şimdiden alsam mı diye başladım.
Bio oil ve lierac ı çok övüyorlar.ama içeriklerini araştıramadım, temiz içerikli olmadıklarını duydum.
Yardımcı olabilecek olan var mı?

adam haklı herşey o kadar hızlı olmuş ki.. Sağlık olsun cnm herşey yoluna girer

Şu hamilelikte en çok özlediğim sey kana kana su içmekSu içince midem bulanıyor ve ekşiyor
Bende aynen böyle diyordum hatta su hiç içemiyordum ev serum falan dolu ama 12.haftadan sonra çok şükür büyük oranda rahatladım yine akşamları kusma falan oluyor ama eskisi gibi kesinlikle değil suyumuda içiyorum yemeğimide yiyebiliyorum artık.inşallah bi kaç haftaya seninde azalır canım.

Mide bulantısı çeken var mı ya tamam şiddeti kalmadı ama bazen oluyor bulantı bende geçsin artık uzadı ama
Ben akşamları kötü oluyorum yatmadan illa bi kusuyorum.gün içinde de var biraz ama eskiye kıyasla çok şükür çok iyiyim.inşallah bulantı çeken herkesin tez zamanda geçer

Doya doya yemek yiyebiliyor musun, bende ekşime yapıyor her şeyi yiyemiyorum ve migdem hemen doluyor çok az yiyorum... Ama bir saat sonra migdem kaziniyor... Mesela şu an migdem kazinmaya basladi

Doya doya yemek yiyebiliyor musun, bende ekşime yapıyor her şeyi yiyemiyorum ve migdem hemen doluyor çok az yiyorum... Ama bir saat sonra migdem kaziniyor... Mesela şu an migdem kazinmaya basladi
Bazı şeyleri bende hiç yiyemiyorum hala.baharatlı,sarımsaklı,kızartma tarzı şeyleri ama 2 hafta önceye kadar çiğ meyve sebze falan hiç yiyemiyordum çok ekşime yapıyordu onları yemeye başladım.özellikle sabah kahvaltısında doyasıya yiyebiliyorum artık çok şükür.senin kaç haftalık oldu canım?azalır inşallah seninde

12+4 .... Eskiye göre tabiki çok duzeldim çok şükür... Mesela buraya mesaj yazdigqimdq cevizle açlığını bastırdım ama çokta etkili olmadı sanırım. Tansiyonum düştü...yavaş yavaş düzelir inşallah iştahım açılır doya doya yerim... Su an azar azar yediğim için sanırım çok çabuk acikiyorum

Kızlar belirtileri hic takmayın ben kafayı yicektim 1 hafta once 0 belirtim vardı acaba bebege mi bisey oldu diyodm doktor ağrın olmaması cok iyi zaten bu haftalar böyle geçer demişti. 12 haftadan beri cok sukur cok rahatm belirtiler olduğu zaman da bi kac gun olurdu kesilirdi gelirdi surekli olmazdı hepinizin de az kaldi 13 14 de tam rahatlarsınız

İnşallah.İlk hamileligimde 14.haftada geçmişti bulantı ve yiyememe.Bunda daha erken biter inşallah

İnşallah.doktorum 14 ten sonra rahat edeceksin biraz daha sabır demişti inşallah hepimizin son bulur

Ben de aynıyım ilaç içmediğimde hayrım ne kendime ne başkasına

Hoş geldin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Bulantılar hepimizin derdi maalesef . Ben ilaç kullanmak zorunda kalıyorum.
Hoş buldum canım amin cümlemiz sağlıkla alalım kucağınıza in
Ben de aynıyım ilaç içmediğimde hayrım ne kendime ne başkasına

Hoş geldin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Bulantılar hepimizin derdi maalesef . Ben ilaç kullanmak zorunda kalıyorum.
Hos buldum canım amin cümlemiz sağlıkla alalım kucağımıza insallah. Valla bulanti beni bitirdi. Şu ana kadar net bi çözüm bulamadım ben de. Arkadaşın dediğini de bulamadım eczaneler 2 aydır stok guncellemiyormus kaldım öyle. Ya bi de nasıl biliyo musun midem davul olmus şişmiş gibi hissediyorum. Çoğu kişide bebek hareketlenmeye başlayınca geçiyormuş ben de bi umut ona tutunuyorum valla

Canım benim 2 hafta kadar geçti bulantılarım bugünlerde ara ara yeniden başladı. Sanırım bulantı ve yanmadan kaçarımız yok, saçları çıkıp ettikçe daha kötü olcakmışız maalesef
Ayy Allahim valla baska hic bir sey değil ama bazılarının çok rahat geçiyormuş. Bi arkadaşım var ikinici çocuğunda bir kez bile bulantısı olmamış. Nerde biz de o şans

En güzeli hindistan cevizi yağı ne olduğu belli cildi çok güzel nemlendiriyo. Ben onu kullanıyorum. Şimdilik ara ara sürüyorum 4.aydayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…