2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu arada ben de catlaklar icin kakao yağını kullanmayı düşünüyorum bi akrabam kullanmış çok memnun kaldığını soyledi tabi biraz genetik de etkili ama yine de isteyen olur diye yazayım dedim

Ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlarda

İkisinin de içeriği kimyasal kaynıyor. En güzeli doğal yağlar. Ender saraçın karışım tarifi var ben bütün yağları ayrı ayrı aldım karıştırdım onları sürüyorum. Susam yağı badem yağı ve kayısı cekirdeği yağı bu 3ü

Kilo alıp genişlemeye başladığında kaşınmaya başlıyor göbek, basen, gögüs bölgeleri o zaman başlanabilir bence. Ben henüz bir kilo aldım ikinci gebelik olduğu için daha rahatım bu sefer. Evde sebamed bebek yağı var onu kullanmaya başlarım 4.ay gibi diye düşünüyorum

Doya doya yemek yiyebiliyor musun, bende ekşime yapıyor her şeyi yiyemiyorum ve migdem hemen doluyor çok az yiyorum... Ama bir saat sonra migdem kaziniyor... Mesela şu an migdem kazinmaya basladi
Evet canım bende öyle çok yiyemiyorum bir çeşit yemek yiyorsam tikaniyorum 1 saat sonra resmen birşey yememiş gibi acikiyorum az ve sık yiyorum köy ekmeği çok iyi geliyor bana ekşi ekşi kemiriyorum yoğurtla birlikte

12 Ocak 2021 olacaktı tabii ki :)

En güzeli hindistan cevizi yağı ne olduğu belli cildi çok güzel nemlendiriyo. Ben onu kullanıyorum. Şimdilik ara ara sürüyorum 4.aydayım
Duştan sonra bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum tatlı tatlı kaşınmaya başladı zaten hissediyorum bide benim göbeğim baya baya belli ikinci bebeğim o yüzden mi acaba çok çabuk çıktı

Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla gelsin benim ilk kızım 8 yaşında Şubat annesiydim hala orada görüştüğüm arkadaşlarım var kilolarimiz aynı bakalım çok almadan devam ederiz inşallah kilo almaktan çekiniyorum açıkçası

Amin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim de ilk hamileliğim daha, sizin gibi ben de çok kilo almamaya çalışıyorum, en azından bu ilk aylarda almayayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…