2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba hanımlar Bugün bende çıkan o parçayı (polip) doktorum aldı . Aslında almayacaktı hiç bir sıkıntı yaratmaz sana ve bebeğe dedi .Sonra neyse ya madem geldin alalim rahatla dedi tekrar yatırdı . Alttan sipekulum yerleştirilirken inanın daha çok canım yanıyor 2 3 döndürdüm hop bitti bile dedi . O et parçasını bildiğiniz kopardı döndürerek ki anestezi falan olmadan.Kanamam oldu bi ped kadar şuan damla halinde azaldı baya.Rabbim başka dert vermesin nedeyim şöyle rahat tasasız gebelikler geçiririz inşallah

Çok gecmis.olsun cnm Rabbim başka dert vermesin inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımiza

Bel ağrıma bide bacak ağrısı eklendi of bunun nedeni ne olabilir 10 dkdan fazla duramıyorum ayakta kopcak gibi agrilar giriyor

Geçmiş olsun

Bel ağrıma bide bacak ağrısı eklendi of bunun nedeni ne olabilir 10 dkdan fazla duramıyorum ayakta kopcak gibi agrilar giriyor
Benim de oturunca ve normalden daha çok yürüyünce bacağımdan belime vuran bir ağrım oluyor hamilelikten önce de arada olurdu ters hareket yağınca ama bu kadar sık olmazdı. Umarım bel fıtığı falan değildir boyun düzleşmem var ama fıtık yoktu umarım hala daha yoktur

Aydan aya regl zamanlarmda bel agrim olurdu bacak hic olmazdı anlamadm doktora sordum sacma sapan bi cevap verdi anlamadm bile yok normalmiş cok olursa bisey dedi onu anlamadm işte haftaya salı yine gitcem bakalm ne dicek günlük hayatımı cok etkiliyor evin icinde bile gezemiyorum ya özellikle gece cıldırcak gibi oluyorum agridan

Ya Allah şifa versin canım inşallah bir çaresi vardır. Seninki baya çokmuş krem falan da süremiyoruz ki kendi kendine geçmesini bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım amin

Canım 9. Haftadan beri kullanıyorum doktor bırakalım dedi kusmalarım başladı tekrar başladık mecbur
Prilam Dr kullanıyorum ben doktorum hiç bir zararı yok dedi güvendim ona ya ama hergun içerken vicdan azabı çekiyorum öteki türlü de içmesem hiç bişey yemeden pert halde yatiyorum

Oooo benim taaa 24ne en sona ben kalcam galiba
Aman Cuma olsa nolcak kesin göremicem yine 10 gün sonra kontrole de giderim yine. Göstermezse o zaman gösterir belki. Dün elbise bakmaya Lcw ya gittim bebek bölümüne de bakayım dedim, her şey cinsiyetçi şekilde ayrılmış resmen. Bir şey alamadım bilmediğimden neyse sağlıklı olsun da :) geç görelim napalım

Tatlı güzel anne adayları merhaba ne çok sayfa olmuş hepsini okudum şimdi alıntılarımı cevaplayacağım
Sana da rabbim yardım etsin ilacının ismi var
kullandığım ilacın ismi onzyd ama sgk karşılamıyor pahalı bir ilaç çok yıprattı ücret olarak da ama bi tek bu toplarlıyo %100 olmasa bile çalışabilir hale geliyorum.
Göbeğim kaşınıyor yahu yatlı tatlı. Yırtılmamı başlıyor acaba ne kullsamki
Aman diyim kaşıma hindistan cevizi yağı kullabilirsin.
Allahım böyle kasaplıktan çıkma doktorlardan bizi korusun . Ya acile koyuyorlar deneyimsiz yeni yetmeleri abuk sabuk öneriler verip yolluyorlar insanları. Çok geçmiş olsun sana da. Azcık cahil olsak doktor mağduru olcaz yani.
Mide bulantısı hamilelikte en zorlayıcı olay bence şanslısın kesinlikle çok zorluyor
Kesinlikle katılıyorum. Ağrı sızı hiç koymuyo bana ama bulantı resmen hassas noktam bitiriyor beni.
Şu hamilelikte en çok özlediğim sey kana kana su içmekSu içince midem bulanıyor ve ekşiyor
Benim de bazen deli gibi su içmel istiyorum alıyorum bardağı 2 yudum alıp bırakıyorum devamı gitmiyor. Zorlasam geri çıkıyo zaten.hamilelikte bol su içmek çok öenmliymiş ama bulantılarım kesilmedikçe içemicem gibi duruyo
Mide bulantısı çeken var mı ya tamam şiddeti kalmadı ama bazen oluyor bulantı bende geçsin artık uzadı ama
benn benn 2-3 gün rahat etsem peşinden gelen 3-4 gün bulantı kusma şeklinde
bebek şuan hareketli aslında hissetmesek de. Ama bulantı devam . Ben de 3 ay bitince diye umudum var bekliyorum
canım hoş geldin
Duştan sonra bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum tatlı tatlı kaşınmaya başladı zaten hissediyorum bide benim göbeğim baya baya belli ikinci bebeğim o yüzden mi acaba çok çabuk çıktı
Benim ilk gebeliğim ama sanki benim de çıktı. Başta bağırsaklarım dolu ondan sandım ama wcye çıktıktan sonra da baktım aynı. Tam hamile göbeği de değil göbekli gibiyim şuan
Canım özelden yazarmısın bana şuan evde değilim geçince hemen ekleyiM
Canım listeye beni de ekler misin listede ismim yok ? Özelden ben de atayım bilgilerimi.

Prilam Dr kullanıyorum ben doktorum hiç bir zararı yok dedi güvendim ona ya ama hergun içerken vicdan azabı çekiyorum öteki türlü de içmesem hiç bişey yemeden pert halde yatiyorum
Ben de prilam dr de işe yaramadı yaaa resmen 3 farklı ilaç denemek zorunda kaldım. Hamileyken ilaç kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum ama ilaç içmesem dediğin gibiyim yemek yiyemiyorum yrsem çıkıyo halszilik zirve yapıyo. Bi de işe gidiyorum ölüm gibi tövbe. Rabbim bebişlerimizi korusun

Çok geçmiş olsun rahatsız olacağına alınması iyi olmuş ama aniden ve alınış şekli tuhaf olmuş ama olmuş bitmiş bundan sonrası rahat geçsin inşallah

Kızlar bu ağlamalar ne zaman biter tahmini. Çok garip ama insan herşeyde ağlar mı açım yemek yiyemiyorum iştahım yok diye ağladım sonra balkona çıktım gördüğüm şeye gülmeye başladım benim adam şaşkın gözlerle bana bakıyor delirdiğim ii falan sandı garibim ruh halim acayip sallantıda bazen kendime inanamıyorum. Umarım uzun sürmez.. Ben oğluma hamileyken bu kadar ağladım hatırlamıyorum

Geçmiş olsun

Ben de geçen başım ağrıyor diye ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…