2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım stres yapma bence iyi düşün bence iyi sonuç alacaksın

Ultrasonda görülüyor sanırım. Çünkü her kontrolümde doktorum bana su miktarın çok iyi vs şeklinde bilgi veriyor.
Anladım ben 3,5 haftadır gitmediğim için olayların gerisinde kaldım cnm çok teşekkür ederim bilgi için herşey bir sorunmuş herkes şakır şakır doğuruyor meğer hiç öyle kolayda değilmiş

Canım doktor görmeden yorum yapmakta ne kadar doğru bilemiyorum belki o başka bir yorum yapacak sabretmek zor olsada kendini sakin tutmaya çalış benimde ikili testlerim yapılmadı sonuçlara bakamam heralde çünkü bende biliyorumki panik olurum inşş güzel haberler ver bize...

Sağol canım sakin olmakta fayda var aradım gene ulaşamadım birazdanda gideceğim zaten

Merhabalar bn yeniyim de üstteki yere ismimizi nasil ekliyoruz acaba?

Sağol canım sakin olmakta fayda var aradım gene ulaşamadım birazdanda gideceğim zaten
Umarım güzel sonuçlar alırsınız.Rahatlamaya çalışın lütfenBen tam da bu stres yüzünden tarama testi yaptırmayacağım.Doguma kadar kendime tüm hamileliğimi zehir etmek ve bunu bebeğime yansıtmak istemiyorum.Tabi bu yaptığım da büyük risk.Hatta belki çoğunuza polyannacilik olarak gelebilir.Ancak normalde de stresli ve uyuyamayan sıkıntılı bir yapım var.Umarim hepimiz aldığımız tüm kararlar için mutlu olur suçluluk duymayız.

Ben de yaptırmadım ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünüyorum
2li ve 3lü testlerin güvenilirliği konusunda şüphelerim var

Ben de yaptırmadım ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünüyorum
2li ve 3lü testlerin güvenilirliği konusunda şüphelerim var
Kızlar bende yaptırmadım 2li testi doktora da söyledim eğer sorun çıkınca çocuğunu aldırmayacaksan mantıklı dedi sonuçta bunun hamileyken veya doğum anında müdahale gerektiren bir durumu yok malesef. Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah hepimizi

Amin canım herkes bir sorun varsa da hazırlıklı olursun işte son anda sürpriz olmaz diyor ama 40 haftalık bir süreçte 12 haftada derde düşmek bence erken
Etrafımda da çok yüksek riskli çıkan ama sapasağlam çocukları olan çok kişi var
Boşa stres

Evet ben inancım gereği aldırmaya düşünmüyorum zaten.Doktora dedim ki siz bana gereken bilgilendirmeyi yaptınız ve üzerinize düşen sorumluluğu yerine getirdiniz.Dogumdan sonra böyle bir sonuçla karşılaşırsam bunun için sizi suclamayacagim.Doktor bunu duyunca rahatladı.Sonucta bunun için dava açacak kişiler de olabilir.Doktorlar da kendilerince haklılar tabiki

Kızlaaaar geldim. Şükürler olsun normal çıkmış ikili. Odaya girdiğimde ölecektim heyecandan Dr elinde kağıtla bekliyordu direk normal çıkmış dedi nasıl rahatladım anlatamam gelelim cinsiyete baya baya uğraştı göremedim dedi dedim tahmininiz vardır heralde önce kıza benzettim sonra çıkıntı gördüm erkek dedim net değil dedi biraz daha büyüsün dedi.. Sağlıklı olsunda önemli değil.. Cinsiyette biraz daha bekleyeceğiz

Sonucun güzel çıkmasına sevindimKaç haftalık hamilesin bilmiyorum ancak kiz bebeğin cinsel organı ilk oluşum aşamasında çıkıntılı olduğu için erkek sanilabiliyor.En güzeli kesin olustuğunda öğrenmek.Sonra şok yaşamaktansa geç öğrenmek iyidir

Gözün aydın canım kaç haftalıktın sen cidden? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…