2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bugğn bir ara karnımda bi değişik his hissettim. İçten dalgalanma gibi . Ay dedim bebiş mi acaba. Sonra dedim daha haftası erken bi de ilk gebelik . Sonra farkettim ki gazım varmış

Son haftalarda zor ya penguen gibi yürüyorsun ağırlaşıyorsun falan bir an önce çıksa da rahatlasam modu. En rahatı 4. Aydan sonra küçük göbek enerjiksin Vs
Evet tüm hamilelik tecrübesini yaşayanlar aynını söylüyor. Ama ben çalışmaktan yoruldum şimdiden gebelik iznine çıkabileyim istedim hemencik ne güzel kamuda koronadan dolayı gebelik iznini 24. Haftaya çekmişler . Özelde çalışanlar kadın değil sankim her şey yolunda gitsin de her dönemin güzelliğini tadalım

Selam arkadaşlar, benimde sağ üst kalçamda ağrı var 4-5 gündür. Bugün hepten azdı. Siatetik olabilir dedi çevremdekiler ama bilmiyorum. Sağ tarafa hiç yatamıyorum. Hafif eğileyim çekiliyor sanki orası. Böyle bir durum yaşayan var mıı??

Kızlar adet döngülerinizde vücudunuzda değişiklik fark ediyor musunuz? Mesela akıntı fazlalaşması gibi? Ya da başka bir şey
Evet benim akıntım da artış oluyor . Çok korkuyorum bu akıntı yüzünden. Bel ağrımda da artış oluyor . Hatta geçen ay lekelenmem olmuştu. Bu ayda öyle olcak diye tedirgindim olmadı şükür. Tabi progeston ve prulotn kullanıyorum. Belki de ondan olmadı. Ama belim yatarken çok ağrıyor. haftaya kontrolüm var inşallah herşey yolundadır

Bu haftalarda normal olan şey neydi tam anlayamadım? Sen de sızıntı mi vardı??? Yani akıntı gibi bir şey??? Bugün seni tanımadan da sonucun için çok içten dua ettim... Çok sevindim sorun olmamasına gerçekten

cok sevindim canim sorun olmamasina cok sukur iyiymis bebisin

Sağol canm cok sukur suan iyi bebis ne bulursam yiyip içcem valla bakalm ne kadar etkisi olcak haftaya bidaha gitcem bakalm iste
Çok saol canm vallahi oyle bugun anneme bebis gelene kadar delirmesem iyi dedim biz 10 kardeşiz anne nasıl yaptn 10 taneyi ben şu bitaneyi doguraym allahn izniyle bidaha hayata yapmam dedim hayırlısıyla hepimiz bi kucagimiza alalım da şu kotu günler kurtulalım

Allah razı olsun canm suyun ölçümü yapıldı doktor bu haftalarda bu ölçü yeterli dedi. Akntm falan vardı ama suyum değilmiş o tarif ettm böyle su gelmez dediler su bacaklardan olduğu gibi akıyormuş test yapıldı negatif cıktı gelen allaha cok sukur bebisn suyu değil simdi havuç armut ne bulursam tuketeyim bakalm ne olcak insallah haftaya gittiğimde hersey normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…