2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba canim. Bu haftalarda aşı yok. Senle tarihimiz arasında 1 gün var. Ebemiz beni 10-11 Ağustos gibi bekledigini söylemişti ilk aşı için
Tetonoz aşısı kaçıncı haftadaydı. Bana bir defa vurulacak dedi hemşire. 5 ağustosta çağırdı aşı mı yapacak acaba o zaman o aşıda nasıl ağrı yapıyor fena

Kızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı ya. O kadar beter ağrıyor ki oturup kalktığım zaman özellikle. Hamilelikle mi alakalı yoksa degil mi

Tetonoz aşısı kaçıncı haftadaydı. Bana bir defa vurulacak dedi hemşire. 5 ağustosta çağırdı aşı mı yapacak acaba o zaman o aşıda nasıl ağrı yapıyor fena
Ebenin verdiği tarihe göre 19 hafta içinde oluyorum canim ben. Zaten 19-20 haftada ilk doz sanırım. Valla kol kalkmayacak kadar fena yapiyomus dimi küçükken olmuştuk ben hatırlamıyorum da her gebelikte de ayrı ayrı yapiyolar mi böyle

Kızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı ya. O kadar beter ağrıyor ki oturup kalktığım zaman özellikle. Hamilelikle mi alakalı yoksa degil mi
Beeennn Hani böyle bel gamzesi derler çukur yerler var ya kuyruk sokumunda. Kaç haftadır sol tarafımda o ağrı. Hele iş yerinde uzun süre ayağa kalkmadan oturursam of of of. Doktorum normal dedi, her şeye dediği gibi

Aynen tarif ettiğin yerde. Ben de sürekli oturuyorum. Kalcamin sağ üstüne oturayım az diyorum dönecekken kopuyor orası. İyi normalse eger

Merhaba kızlar,
Dün perinatoloğa gittik ölçümler iyi görünüyor kan verdim. 1 hafta sonra ikili test raporunu alacağım kısmetse.
Cinsiyet için baktı baktı baktı ama çok emin olmayarak kıza benziyor dedi. Göstermedi sıpa napalım bir sonraki kontrolde tam net öğreneceğiz. Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil :)

İlk gebelikte 2 doz yapılıyor. bana sistemden baktı aşı yapılacak mı diye bir tane yapılacak olarak görülüyor sene ile alakalı herhalde.. İlk dozda çok ağrımıştı 3 gün kıyafetimi giyip çıkaramadım bunda ağrı olmaz inş

Kızlar hepinize tek tek tesekkur ederim inşallah düzelir bilmiyorum her defasında basima bisey geliyor nasıl iş anlamadm yarn bakcak doktor simdi hastanedeyim.
Hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin
canim gecmis olsun hayirlisiyla bunuda atlatirsin umarim

Ya kızlar bana niye 5 eylül dedi aşı için sizinkine göre baya geç . Bir de illa sağlık ocağında mi yaptırmanız gerekiyor aşıları?

Ya kızlar bana niye 5 eylül dedi aşı için sizinkine göre baya geç . Bir de illa sağlık ocağında mi yaptırmanız gerekiyor aşıları?
Bana aşı için demedi 5 ağustosta gel dedi aşı için tarihi o zaman sorarım. İlk doz 5. Ayda ikincisi 7. Ayda yapılıyor du yanlış hatırlamıyorsam

İlk gebelik miydi canim senin de? Normalde 18-20 haftalarda yapılır, 10-11agustosta gelirsin dedi bana. İstersen tekrar iletişime geç ebeyle yanlışlık olmasın çünkü sen benden 1 gün öndesin sadece çok yakınız

Aynen tarif ettiğin yerde. Ben de sürekli oturuyorum. Kalcamin sağ üstüne oturayım az diyorum dönecekken kopuyor orası. İyi normalse eger
Yani öyle dedi canim. Sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum artık o yüzden şimdilerde biraz hafifledi. Ama hareketsiz olunca batma ve tutulma yaptı kaç defa. İlerleyen haftalarda karın büyüdükçe daha da çok oluyomus herhalde ağrı

canim gecmis olsun hayirlisiyla bunuda atlatirsin umarim
Çok sukur bugun bidaha detayli baktılar bakan doktor iyidi bu haftalarda normal dedi zaten benim suyum gelmiyormuş sızıntı bisey olsa gebeliği sonlandrcaklardi bebisin organlarda da sorun cikmadi evimize geldik. Her seferinde bi sorun oluyor yoktan yere anlamadm bende insallah suyu normale döner ya cok saol canm bu arada

Çok geçmiş olsun. Çok şükür bir şey çıkmamış.

Kızlar dün sinirden gazla şiştim. Sabaha kadar Afedersiniz geğirmekten uyuyamadım.sabah karnım inmişti ama Tüm günde karnım patlayacak gibi ağrım oldu, hala da devam ediyor. Karnımın bu kadar ağrıması anormal mi sizce? Doktor kontrolüme de 2 hafta var

Canim çok geçmiş olsun. Şimdi iyisiniz ya, çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…