2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canim karın ağrısı dediğin gazdan mi yoksa kasık ağrısı mı? Adet ağrısına varan ağrı olmamalı demişti benim doktorum

Ohh çok şükür canım Maşallah inşallah bi daha olmaz aminn

Bende oyleyim canim ben adet dongume denk geldi herhalde ondandır karin agrisi die düşünüyorum

Kızlar adet döngülerinizde vücudunuzda değişiklik fark ediyor musunuz? Mesela akıntı fazlalaşması gibi? Ya da başka bir şey

Benim de bu şekilde. Sabah hafif göbekli insan gibi güne başlayıp akşam hamile biri gibi günü bitiriyorum. Gün içinde şişiyo
Daha bu iyi günlerimiz yataktan yuvarlanarak çıkacağız ayyyyyhhhh gelsin o günler bir an önce

Tetonoz aşısı kaçıncı haftadaydı. Bana bir defa vurulacak dedi hemşire. 5 ağustosta çağırdı aşı mı yapacak acaba o zaman o aşıda nasıl ağrı yapıyor fena
Ne zamannyapılacak bilmşyorum ama hemşire beni 17. Haftada çağırdı o zamandır belki. Arkadaşıma iki kez yapılmıştı bi 4. Aylarda bi de son aylarda yapıldı diye hatırlıyorum ama değişebilir sanırım.

Kızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı ya. O kadar beter ağrıyor ki oturup kalktığım zaman özellikle. Hamilelikle mi alakalı yoksa degil mi
Hamilelikle alakalı hele uzun süre oturayım kalçam ikiye ayrılıyo sanki YouTubedaki bi ebenin videosunu izlemiştim kullanılmayan kaslar hamilelikte kullanılıyomuş rahimin ağırlığı arttıkça baskı yapıyomuş normal demişti

Geçmiş olsun kuzum benim ya ben de yeni okudum havuç suyu arttırıyomuş meyve suları da sanırım nette araştırsana benim doktorum da şekerli şeyler yiyince Kan şekeri yükseliyo bu durumda Su artıyo demişti

Beni 18. Haftada çağırdı ayyy çok ağrı yapıyo mu ya ben bi de işe başlıcam
İlk doz çok acımıştı 5 yıl önceydi tabi hala acıyor mu bilmiyorum. İkinci dozdan önce uykularım kaçmıştı o acıyla nasıl duracam diye ikinci dozda hiç ağrı olmadı sevinmiştim çok ağrın olursa izin alırsın belkide hiç ağrı olmaz cnm

Çok geçmiş olsun bu 9ay hayirlisyla sağlıkla bitene kadar biz dokuz doguracagiz sanırım bide benim 3.gebeligim güya tecrübeliyim ama diğerlerinde kanamam lekelenmem olmadığı için midir nedir onlarda daha sakin daha rahattım

Bakalım inşallahhh kuzum rabbim o günleri göstersin de bizlere dayancaz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…