2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen cnm ilk gebelik sorayim bari bidaha

Normal canım ilk gebeligimde yaşadım bilirim bunda bir gülüm öyle oldu sonra geçti rahim genişledikçe bele vuruyor ileriki haftalarda biraz daha çoğalıyor yani bende öyle olmuştu

Ah canım ilk hamiligimde 9 ay çalıştım doğuma 3 hafta vardı izne ayrıldım şimdi diyorum ki nasıl dayanmisim hamilelikte çalışmak gerçekten zor ama insan bir şekilde katlaniyor. Allah yardımcın olsun inşallah

Kızlar herhalde aranızda bi tek ben kaldım ikili test yaptırmayan cuma günü gittiğimde büyük ihtimal yapar doktorum.Şimdiden korkmaya başladım ya kötü bi sonuç çıkarsa die Hakkımda hayırlısı olsun inşallah

Cnm bend yaptrmadm ve yaptrmicam.artik şehir disandydim haftam geçti gidemedm doktora sonra yptrmaktan da vazgeçtik Allah'ın izniyle bı sıkıntı yoktur dua edyrm hepimi sağlıkla.alalim bebeklerimizi kucağımiza

Cnm bend yaptrmadm ve yaptrmicam.artik şehir disandydim haftam geçti gidemedm doktora sonra yptrmaktan da vazgeçtik Allah'ın izniyle bı sıkıntı yoktur dua edyrm hepimi sağlıkla.alalim bebeklerimizi kucağımiza
İnşallah canım hepimize sağ salim kucağımıza Almayı nasip etsin Rabbim inşallah aminn

Bize de 13+3 de erkek dedi ben de tereddüt ettim acaba yanılma olabilir mi diye hala içimde kız olacak diye bir his var cikintiyi baya baya gördüm ama bilemiyorum
Kızlar da bu haftalarda çıkıntı oluyormuş sanırım o yüzden net söylemiyorlar bende ilk kıza benzettim diyince pek heveslendim

Merhaba kızşar
Ağzında metalik acı tat olanlar bu haftalarınızda geçti mi,umutlanayım mı:/
Ara ara oluyor hala geçmedi bende. Yoğunluk azalıyor ama
Ay çok zor 9 ay Allah sana sabrını vermiş çalışmışsın. 32. Haftam dolsun 1 gün fazla çalışmam ben diyorum inşallah. Bi de korona döneminde hamileyken çalışmak 2 kat zor . Allah çalışan tüm hamilelerin yardımcısı olsun teşekkürler canım

Ben de daha yaptırmadım yarın kontrolüm var doktorum yapar belki önceden bir şey demedi ama

Bende işe zorla geliyorum resmen. Enerjim yok, yataktan zor kalkıp servise son dk yetişiyorum. Uyku halimi atamıyorum saat 10 kadar. Akşama doğru da karnım şişiyor rahatsz oluyorum. Eve gidiyorum ymek yap yrmek ye 9 da pilim bitmiş oluyor. Ev işlerini bile yapacak takatim yok. Çamaşırı atıyorum sermeye dermanm kalmıyor eşime kalıyor işler o da söylene söylene yapıyor sağolsun

Ben şimdiden zorlanıyorum ya o zamanı dusunemiyorum, herşeyi istediğim gibi yapıyorum ya o bile canimi sıkıyor Allah'tan kışa gelecek de bunalmacagiz
Ayy evet sonbahar kış rahat geçer en azından öyle bi zamana geldi ki yazlık kışlık hamile kıyafeti alacağız gerçi belki kışlıklar olur kazaklarımız Falan almayız o zamana

Hanımlar merhaba, ikici ve sonraki gebeliklerinizde bebeği ilk ne zaman hissettiniz? 12 haftalık olduk ve ben birkaç gündür geceleri yattığımda net bir şeyler hissediyorum. Internette daha erken yazıyor ama öbür gebeliğimde de sanki böyleydi ilk hissettiğim şeyler...

Bir de bebeği hissettiğim bölgeye hafif parmaklarımı bastırarak dokunduğunda pit pit bir şeyler atıyor gibi bir şey oluyor saçma ama acaba kalp atışını mi hissediyorum? Çünkü başka bölgelere bastırınca o pit pitlar gelmiyor elime sadece hissettiğim yere dokununca geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…