2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Arabada iki kişi olcaksanız arkada yatarak ya da ön koltuğu yatırarak gidebilirsin bence diye düşünüyorum ama tabi doktora sormak lazım
Ben uzun yolda araba kullanmayi sevdigim icin yolun yarisinda ben kullaniyorum dikkat etmiyorum hic kendime

bende kontrolde sorucam tatil ve uzul yol konusunu Kaş’a gitmek istiyorum ama 6 saat falan suruyor. İlk 3 ayda onermiyorlar ben 4 saatlik bi yol gitmistim kanamam olmustu korkuyorum.
Canim ben muğla ören e gideceğim 9 saatlik yol . Seninki daha yakinmis .Doktor Gidebilirsin dedi valla 2 saatte bi mola veririm şöyle bi gezinirim tekrar yola devam . 4 saatlik yolda hiç mola vermemiş miydin?

Ben uzun yolda araba kullanmayi sevdigim icin yolun yarisinda ben kullaniyorum dikkat etmiyorum hic kendime
Ben de çok severim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri kendi arabamı otoparka bıraktım, o günden beri hiç kullanmadım, eşimi de şoförüm ilan ettim şimdi nazlanmıcaz da ne zaman nazlanıcaz

Canim ben muğla ören e gideceğim 9 saatlik yol . Seninki daha yakinmis .Doktor Gidebilirsin dedi valla 2 saatte bi mola veririm şöyle bi gezinirim tekrar yola devam . 4 saatlik yolda hiç mola vermemiş miydin?
ihtiyac molasi vermistim 2-3 kez 5er dakikalik ama o zaman daha 8. haftadaydim

Ben de çok severim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri kendi arabamı otoparka bıraktım, o günden beri hiç kullanmadım, eşimi de şoförüm ilan ettim şimdi nazlanmıcaz da ne zaman nazlanıcaz
Ben soforlugu birakmam ya hatta esim dogum ben yokken baslarsa napcaz diyor kendimde guc bulursam biner arabaya giderim diyorum sacmalama diyor

ben 1 ay oldu daha test sonuclarini bile almadim ama kendimi hic sıkmıyorum guzel cikacak biliyorum cunku neden cikmasin☺ Beni asil heyecanlandiran acaba cinsiyeti ne ogrenecek miyim? Bi ogreniyim doooogggruuuu alisverise
Ben dün pek hevesliydim cinsiyeti öğrenip ilk cicisini almaya gidecektik. Kaldık öylece. Neyse sağlık olsun e artık 2 hafta sonrasına 15. Haftada öğreniriz herhalde

Ben dün pek hevesliydim cinsiyeti öğrenip ilk cicisini almaya gidecektik. Kaldık öylece. Neyse sağlık olsun e artık 2 hafta sonrasına 15. Haftada öğreniriz herhalde
ayy bide gostermeme durumu var tabi umarim gosterir ya

Ben yüzüyorum canım aletli pilates ve yoga için 13. Hafta kontrolden Sonra dedi

Çok erken biliyorum ama erkek Uraz kız Zeynep geçiyor aklımdan. Ama eşim ikisine de yorum yapmıyor urazı özellikle pek sevmedi

Çok erken biliyorum ama erkek Uraz kız Zeynep geçiyor aklımdan. Ama eşim ikisine de yorum yapmıyor urazı özellikle pek sevmedi
simdi biseye karar versek bile daha doguma kadar degisir gibi geliyor ya

ben de yıllardır erkek de kız da olursa Deniz koymak istiyordum bebeğimin ismini. Ama şimdi sadece kıza döndü :) kız olursa Lidya Deniz, erkek olursa Karan Aslan diye düşündük. İki isim koyma isteme nedenim de hangisini beğenirse onu kullansın :) sağlıkla kucağımıza alalım da isim kolay iş, yine de bir şeyler düşünmek lazım şimdiden..

kızlar bu gruptaki mesajların sayfaları mı siliniyor sürekli yahu. bir ara 700 küsür sayfa vardı 300e düştü birden şimdi de 290 küsür sayfa olmuş allah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…