2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hangi hastaneye gidiyorsunuz ve izmirde hangi semttesiniz yardımcı olabilirmiyim diye soruyorum bende izmirdeyim çünkü.

Bende yarın gideceğim benimki yakın 2saatlik sıkıntı yok gidebilirsin dedi şimdi markete geldim yarı yolda nefesim kesildi oturuyorum önceden uçarak geçerdim bu yolları hey gidi..

Kızlar yemek yedikten sonra bulantılar tekrar başladı neguzel geçti diye seviniyordum yemek görmek yemek istemiyorum 2 Kızımda da kilo almıştım hemen bunda gram almıyorum çünkü iştahsızlık çok

bende kontrolde sorucam tatil ve uzul yol konusunu Kaş’a gitmek istiyorum ama 6 saat falan suruyor. İlk 3 ayda onermiyorlar ben 4 saatlik bi yol gitmistim kanamam olmustu korkuyorum.
Ben her haftasonu denize giditorum. Benimki de bir sakınca yok, ıslak mayoyla durma dedi zaten normalde de durmam. Yürüyüş yapan biriydim ama o kadar enerjim yok ki 9 da uyuyorum. 4. Aydan sonra enerjim gelirse mutlaka akşamları yürüyeceğim.
Bayramdan önce de uzun yola çıkmayı düşünüyorum. Daha doktoruma sormadım ama dura dura gitmeyi planlıyoruz. Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

Hangi hastaneye gidiyorsunuz ve izmirde hangi semttesiniz yardımcı olabilirmiyim diye soruyorum bende izmirdeyim çünkü.
Karataşta oturuyorum arabamız olmadığı için bu pandemi döneminde yakın diye Karataş hastanesine gidiyorum.Ancak gerçekten sinir oldum.Var mı sizin bildiğiniz güzel bir hastane?Gerçekten tüm malzemeleri hazır serum takmak 250tl eder mi?Allah korusun bebeğim küveze falan girmek zorunda kalsa benim bu hastane için kredi falan çekmem gerekir.Bu yüzden devlet ya da üniversite hastanesini ciddi ciddi düşünmeye başladım

Kuzu ben hayat hastanesine gidiyorum konakta ki ssk la anlaşmalı fiyatları baya uygun ara konus istersen

Benim bildiğim çınarlı hastanesi var özel ama hem uygun hem Reşat bey var gayet ilgili ama size uzak heralde size yakın varmı devlet veya üniversite hastanesi 2. Doğumumu mecburiyetten Buca kadın doğumda yapmıştım bunu evime yakın olan çiğli eğitim araştırma da yapmayı düşünüyorum herkes çok memnun çünkü.

Hayattansa çınarlıyı tercih etmenizi tavsiye ederim teyzem hayatta doğum yaptı ve memnun kalmadi
Senin teyzen memnn kalmadi diye hastane kötü bi hastane olmuyor ki cınarlı 'yı bende duydum hayata murat beyle karsilasmasaydm oraya gitcektm fiyat için değil ilk haftalarmda doktor sıkıntısi cok çektim

Senin teyzen memnn kalmadi diye hastane kötü bi hastane olmuyor ki cınarlı 'yı bende duydum hayata murat beyle karsilasmasaydm oraya gitcektm fiyat için değil ilk haftalarmda doktor sıkıntısi cok çektim
Ben doktor olarak demedim hem doğum için para verdim hemde rezil oldum dedi devlet hastanesi bile daha ilgili yemek bile çıkmamış belki onun şansınadır ama paramla da rezil olmak istemem çınarlı da uygun ama hem temiz hemde ilgili hastane kıyaslama yaptım sadece

Kızlar bu kitaba başladım diğer bebek bakımı ve hamilelik kitapları haricinde. Çok eğlenceli bir kitap, benim gibi bol vakti olanlar, hala istirahatte olanlar varsa alıp okuyabilirler

Eklentiler

• IMG_20200709_142352.webp
    28 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…