2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bende kontrolde sorucam tatil ve uzul yol konusunu Kaş’a gitmek istiyorum ama 6 saat falan suruyor. İlk 3 ayda onermiyorlar ben 4 saatlik bi yol gitmistim kanamam olmustu korkuyorum.
Ben 15 saatlik bir yola çıkacağım bi kaç güne.2 ayrı doktora danıştık ikiside 2 saatte bir mola verip 10 dk yürümen şartıyla çıkabilirsin dedi.yine de biz riske atmayıp yarı yolda 1-2 gün mola vererek gitmeye karar verdik çok endişeliyim.daha öncede demiştin yolculuktan sonra kanama oldu diye hep aklımda o var.umarım sorunsuz geçiririz hepimiz bu süreci.

bende deniz olsun demistim kiz da olsa erkekte olsa esimde gelecekte kotu etkileyebilir dedi siyasi acidan. Herseye bi bahane zaten begenmeyince

ben denize bol bol giriyorum canım antalyada yaşadağım için imkan da çok. normal hayatımda çok yoga ve pilates yapardım çok hareketli bir insandım ama şuan buna enerjim hiiiiç yok. doktorum daha 5. haftada bile kısıtlamamıştı, bedeninin izin verdiği kadarını yapabilirsin sadece zorlama kendini demişti. enerjim bir yerine gelse çok istiyorum yogaya ve pilatese başlamayı

biz de memlekete gittik canım geçen hafta 9 saatlik yol. mide bulantısı hapını yola cıkmadan önce içtim ne olur ne olmaz diye hiç zorlanmadım Allah'a şükür. ama seyahatin ertesi günü yatak döşektim o ayrı en azından yolda sıkıntı yaşamadım.

Bende denizi istiyordum hep kız da olsa erkek de olsa koyarız diye. Ama sonra hep zorluk yaşar kadın mi erkek mi diye Maillerde falan vazgeçirdiler beni Ama senin ki güzel ilk isimden cinsiyeti belli oluyor zaten. Biz iki isim istemediğimizden sorun oluyor bu şekilde

canim o zaman 8.-9. haftadaydim ilk 3 ay zaten riskli gozunu korkutma. Belki de kanayasi vardi oyle denk geldi bilemiyorum. Doktorun izin verdiyse bisey olmaz icini ferah tut sen

evet unisex isimler sıkıntılı :) yine de en masumlarından Deniz. daha neler var tam kız ismi gibi ya da tam erkek ismi gibi olan unisexler

bende deniz olsun demistim kiz da olsa erkekte olsa esimde gelecekte kotu etkileyebilir dedi siyasi acidan. Herseye bi bahane zaten begenmeyince
ismin siyasileşmesi kadar da saçma bir olay sadece bizim ülkemize mahsustur. Bana kalsa Devrim Deniz koyardım da o kadarı bende de yemedi ahah

özel hastanedeki doktorum bana serum vermişti.Bugun sağlık ocağına gittim serum takamayiz dedi.Gittiğim özel hastaneye gittim bana 250tl fiyat çıkardılarİşin garibi tüm malzemeleri satın almışım yapacakları tek şey damar yolu açmak.Başina böyle bir durum gelen oldu mu?Yedi günlük serumum var ve her serum için 250 istiyorlar.Sinirden çıktım hastaneden atladım taksiye devletin açılın geldim.Donustede taksiyle eve döneceğim.Taksi parası bile çok daha ucuza geliyor.Simdi ben gicik oldum bu hastaneye devlet hastanelerini ve üniversite hastanelerini arastiracagim.Bunlar beni doğumda soyarlar gibi geliyor.Umarim İzmirde iyi bir devlet hastanesi bulabilirim

Kızlar yolculuk yapılabilir riskiniz yoksa tabi doktorunuza danışın .ben 2 doktora danıştım biliyorsunuz benim riskim var kanama alanım var 6,5 cm boyunda.ama evde bakacak kimsem yoktu kayınvalidem geldi gitti o gittikten sonra annemlerde gelemedi yanıma tek kaldım mecbur yolculuk yapmak zorunda kaldım 10 gün önce.doktor iğneyi vurundugun gün yola çıkın arka koltukta yatarak git dedi 2 saate bir de yürü dedi. O şekilde 6 saatlik yol geldim çok şükür bı sıkıntı olmadı

ismin siyasileşmesi kadar da saçma bir olay sadece bizim ülkemize mahsustur. Bana kalsa Devrim Deniz koyardım da o kadarı bende de yemedi ahah
ozgur deniz diyodum ben de hahh tam yak cocugun basini hic is falan bulamasin dedi esim

Şimdi nasılsın canım??? Geçti mi kanama alanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…