- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #8.781
Bizim kuzende senin gibi hepsini goturuyo ozelde 40lıraya taktırıyo İstanbul burası bide baya cok demıslerKarataşta oturuyorum arabamız olmadığı için bu pandemi döneminde yakın diye Karataş hastanesine gidiyorum.Ancak gerçekten sinir oldum.Var mı sizin bildiğiniz güzel bir hastane?Gerçekten tüm malzemeleri hazır serum takmak 250tl eder mi?Allah korusun bebeğim küveze falan girmek zorunda kalsa benim bu hastane için kredi falan çekmem gerekir.Bu yüzden devlet ya da üniversite hastanesini ciddi ciddi düşünmeye başladım
Ben 1 gece hastanede kalmıştım geçen ay. Bütün tedaviler ve yatak parası dahil 240 lira ödemiştik. Cidden bazı yerler soyguncuKarataşta oturuyorum arabamız olmadığı için bu pandemi döneminde yakın diye Karataş hastanesine gidiyorum.Ancak gerçekten sinir oldum.Var mı sizin bildiğiniz güzel bir hastane?Gerçekten tüm malzemeleri hazır serum takmak 250tl eder mi?Allah korusun bebeğim küveze falan girmek zorunda kalsa benim bu hastane için kredi falan çekmem gerekir.Bu yüzden devlet ya da üniversite hastanesini ciddi ciddi düşünmeye başladım
canim gecmis olsun uzuldum esinle aranizda gecenlere umarim aklini basina alir da kendine gelir sana hakettigin degeri verirOldukça uzun bir aradan sonra yine yazabiliyorum. Oldukça sıkıntılı günler geçirdim. Hala düzelemedim, tiroitlerim ilaca rağmen daha bir hiper hale gelmiş. Eşim sağolsun artık ne olsun bilemiyorum sürekli hastasın gidip bebeği aldıralım gibi talihsiz bir beyanda bulundu. Delirdiğimi hatırlıyorum en son sokağın ortasında onu evden kovdum. Canımı dişime takıp tüm işlerimi halletmeye çalıştım. en son rapor aldım ve köye annemle kızımın yanına geldim. Ayağa kalkmak ve kişisel işlerimi halletmek bile zor. Tansiyon en son bugün 7,5-5 geldi. 48 kiloya kadar düştüm. Ve eşim balıkesirde tatil yapıyor. hamilelik döneminde boşanmaya karar verenlere şaşıran ben yola bu adamla devam edip etmeme konusunu düşünüyorum. Evet hormonlar da tavan doğru ama bu kadar da olmaz olmamalı diye düşünüyorum.
Doktorum şu genetik testi yaptırın dedi ama ücreti de epey varmış ve nitekim işyerimden geçen ay almam gereken maaşı da alamamış içeride olan ben bunu nasıl yaptıracağımı bilmiyorum. doktor bir arkadaşım önce detaylı ultrasona gir eğer şüphelenilen bir durum görülürse genetik testi yaptırırsın dedi muhtemelen onu dinleyeceğim.
gevezelik yaptım, başınızı şişirdim kızlar ne güzel isimler konuşmaya başlamışsınız.
Canım Allah şifalar ve kolaylıklar versin. Yine de hırsla karar verme derim, çok zor bir süreç.. Eşinin de kendince mazereti olabilir. Benimki de düşük riskim varken bana moral olsun diye düşebilir de üzülme yine yaparız gibi saçmalamıştı, onlar için çok kolay ama belki de öncelikle bebekten ziyade bizi düşünüyorlar. Bilemedim..Oldukça uzun bir aradan sonra yine yazabiliyorum. Oldukça sıkıntılı günler geçirdim. Hala düzelemedim, tiroitlerim ilaca rağmen daha bir hiper hale gelmiş. Eşim sağolsun artık ne olsun bilemiyorum sürekli hastasın gidip bebeği aldıralım gibi talihsiz bir beyanda bulundu. Delirdiğimi hatırlıyorum en son sokağın ortasında onu evden kovdum. Canımı dişime takıp tüm işlerimi halletmeye çalıştım. en son rapor aldım ve köye annemle kızımın yanına geldim. Ayağa kalkmak ve kişisel işlerimi halletmek bile zor. Tansiyon en son bugün 7,5-5 geldi. 48 kiloya kadar düştüm. Ve eşim balıkesirde tatil yapıyor. hamilelik döneminde boşanmaya karar verenlere şaşıran ben yola bu adamla devam edip etmeme konusunu düşünüyorum. Evet hormonlar da tavan doğru ama bu kadar da olmaz olmamalı diye düşünüyorum.
Doktorum şu genetik testi yaptırın dedi ama ücreti de epey varmış ve nitekim işyerimden geçen ay almam gereken maaşı da alamamış içeride olan ben bunu nasıl yaptıracağımı bilmiyorum. doktor bir arkadaşım önce detaylı ultrasona gir eğer şüphelenilen bir durum görülürse genetik testi yaptırırsın dedi muhtemelen onu dinleyeceğim.
gevezelik yaptım, başınızı şişirdim kızlar ne güzel isimler konuşmaya başlamışsınız.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifanı versin bian önce annene gitmekle iyi yapmışsın hem temiz havada iyi gelir eşinle problemin içinde şuan üzmemeye bak kendini dicem canım ama insan üzülüyo tabiiki hakkında hayırlısı neyse o olsun canım aminnOldukça uzun bir aradan sonra yine yazabiliyorum. Oldukça sıkıntılı günler geçirdim. Hala düzelemedim, tiroitlerim ilaca rağmen daha bir hiper hale gelmiş. Eşim sağolsun artık ne olsun bilemiyorum sürekli hastasın gidip bebeği aldıralım gibi talihsiz bir beyanda bulundu. Delirdiğimi hatırlıyorum en son sokağın ortasında onu evden kovdum. Canımı dişime takıp tüm işlerimi halletmeye çalıştım. en son rapor aldım ve köye annemle kızımın yanına geldim. Ayağa kalkmak ve kişisel işlerimi halletmek bile zor. Tansiyon en son bugün 7,5-5 geldi. 48 kiloya kadar düştüm. Ve eşim balıkesirde tatil yapıyor. hamilelik döneminde boşanmaya karar verenlere şaşıran ben yola bu adamla devam edip etmeme konusunu düşünüyorum. Evet hormonlar da tavan doğru ama bu kadar da olmaz olmamalı diye düşünüyorum.
Canim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm bu yaşananlara. Eşinin yaptığını çok ayiplamakla beraber, seni tepkinden ötürü çok takdir ettim. Kendini ve bebeğini üzme, inşallah her şey yeniden düzene girer..Oldukça uzun bir aradan sonra yine yazabiliyorum. Oldukça sıkıntılı günler geçirdim. Hala düzelemedim, tiroitlerim ilaca rağmen daha bir hiper hale gelmiş. Eşim sağolsun artık ne olsun bilemiyorum sürekli hastasın gidip bebeği aldıralım gibi talihsiz bir beyanda bulundu. Delirdiğimi hatırlıyorum en son sokağın ortasında onu evden kovdum. Canımı dişime takıp tüm işlerimi halletmeye çalıştım. en son rapor aldım ve köye annemle kızımın yanına geldim. Ayağa kalkmak ve kişisel işlerimi halletmek bile zor. Tansiyon en son bugün 7,5-5 geldi. 48 kiloya kadar düştüm. Ve eşim balıkesirde tatil yapıyor. hamilelik döneminde boşanmaya karar verenlere şaşıran ben yola bu adamla devam edip etmeme konusunu düşünüyorum. Evet hormonlar da tavan doğru ama bu kadar da olmaz olmamalı diye düşünüyorum.
Canm geçmiş olsun ablam da senin gibiydi inan neler neler geldi basina eniştem de ayni sekilde aldır bebegi diyip duruyodu son aya kadar dusun her gun acillerde hastanelerdeydi rabbime sukurler olsun bebeğini o kadar zorluga rağmen sağlıklı bi sekild3 doğurdu elifimiz 2 yaşında simdi insallah sende bu zor zamanlarını bir an önce atlatırsn üzme kendiniOldukça uzun bir aradan sonra yine yazabiliyorum. Oldukça sıkıntılı günler geçirdim. Hala düzelemedim, tiroitlerim ilaca rağmen daha bir hiper hale gelmiş. Eşim sağolsun artık ne olsun bilemiyorum sürekli hastasın gidip bebeği aldıralım gibi talihsiz bir beyanda bulundu. Delirdiğimi hatırlıyorum en son sokağın ortasında onu evden kovdum. Canımı dişime takıp tüm işlerimi halletmeye çalıştım. en son rapor aldım ve köye annemle kızımın yanına geldim. Ayağa kalkmak ve kişisel işlerimi halletmek bile zor. Tansiyon en son bugün 7,5-5 geldi. 48 kiloya kadar düştüm. Ve eşim balıkesirde tatil yapıyor. hamilelik döneminde boşanmaya karar verenlere şaşıran ben yola bu adamla devam edip etmeme konusunu düşünüyorum. Evet hormonlar da tavan doğru ama bu kadar da olmaz olmamalı diye düşünüyorum.
Benim ilkinde yani kızımda da çok zor geçmişti. Ve biliyor musun onun adı da Elif, şu anda 6,5 yaşında.Canm geçmiş olsun ablam da senin gibiydi inan neler neler geldi basina eniştem de ayni sekilde aldır bebegi diyip duruyodu son aya kadar dusun her gun acillerde hastanelerdeydi rabbime sukurler olsun bebeğini o kadar zorluga rağmen sağlıklı bi sekild3 doğurdu elifimiz 2 yaşında simdi insallah sende bu zor zamanlarını bir an önce atlatırsn üzme kendini
Allah yardımcın olsun canim zor bi süreç hamilelik donemi hele bu haftalarda duygular tavan yapiyo o yuzden duygularina kapilip yanlis kararlar verme tatlim dinlen biraz düşünmemeye çalışOldukça uzun bir aradan sonra yine yazabiliyorum. Oldukça sıkıntılı günler geçirdim. Hala düzelemedim, tiroitlerim ilaca rağmen daha bir hiper hale gelmiş. Eşim sağolsun artık ne olsun bilemiyorum sürekli hastasın gidip bebeği aldıralım gibi talihsiz bir beyanda bulundu. Delirdiğimi hatırlıyorum en son sokağın ortasında onu evden kovdum. Canımı dişime takıp tüm işlerimi halletmeye çalıştım. en son rapor aldım ve köye annemle kızımın yanına geldim. Ayağa kalkmak ve kişisel işlerimi halletmek bile zor. Tansiyon en son bugün 7,5-5 geldi. 48 kiloya kadar düştüm. Ve eşim balıkesirde tatil yapıyor. hamilelik döneminde boşanmaya karar verenlere şaşıran ben yola bu adamla devam edip etmeme konusunu düşünüyorum. Evet hormonlar da tavan doğru ama bu kadar da olmaz olmamalı diye düşünüyorum.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. kendimi pamuklara sarılmış hissettim, hepinize sevgiler. Ve burada daha aktif olmak istiyorum umarım başarabilirim.
Çok geçmiş olsun Allahın izniyle zor zamanlarını eminim atlatacaksın. Dediğin gibi bu dönemde çok hassasız, sonuna kadar da haklısın ama yine de ani kararlar verme. Rabbim yardımcın olsun.Oldukça uzun bir aradan sonra yine yazabiliyorum. Oldukça sıkıntılı günler geçirdim. Hala düzelemedim, tiroitlerim ilaca rağmen daha bir hiper hale gelmiş. Eşim sağolsun artık ne olsun bilemiyorum sürekli hastasın gidip bebeği aldıralım gibi talihsiz bir beyanda bulundu. Delirdiğimi hatırlıyorum en son sokağın ortasında onu evden kovdum. Canımı dişime takıp tüm işlerimi halletmeye çalıştım. en son rapor aldım ve köye annemle kızımın yanına geldim. Ayağa kalkmak ve kişisel işlerimi halletmek bile zor. Tansiyon en son bugün 7,5-5 geldi. 48 kiloya kadar düştüm. Ve eşim balıkesirde tatil yapıyor. hamilelik döneminde boşanmaya karar verenlere şaşıran ben yola bu adamla devam edip etmeme konusunu düşünüyorum. Evet hormonlar da tavan doğru ama bu kadar da olmaz olmamalı diye düşünüyorum.
Ne serumu taktiriyorsunuz??? Bir arkadasim Smyrna tüp bebek merkezinde taktiriyordu her hafta...orası SGK anlaşmalı fiyatları uygun sorun istersenizKarataşta oturuyorum arabamız olmadığı için bu pandemi döneminde yakın diye Karataş hastanesine gidiyorum.Ancak gerçekten sinir oldum.Var mı sizin bildiğiniz güzel bir hastane?Gerçekten tüm malzemeleri hazır serum takmak 250tl eder mi?Allah korusun bebeğim küveze falan girmek zorunda kalsa benim bu hastane için kredi falan çekmem gerekir.Bu yüzden devlet ya da üniversite hastanesini ciddi ciddi düşünmeye başladım
Estağfurullah...maalesef zaman zaman çoğumuz eslerimizle bu süreçte sorun yasayabiliyoruz... Çünkü erkekler zora gelmiyor bence... Normal yaşamları tamamen değişti... Hele benim ben annemlerdeyim eşim yalnız kalıyor arada yanıma geliyor... Ve aynen ben de hamile değil hasta gibiyim...boşanmak falan şu an sağlıklı düşünceler değil...benim eşimde benim bu halimden dolayı mutsuz, en yakın dostu bendim... Birde beraber calisiyorduk 7/24 beraberdik nasıl birbirimize alıştığımız düşünOldukça uzun bir aradan sonra yine yazabiliyorum. Oldukça sıkıntılı günler geçirdim. Hala düzelemedim, tiroitlerim ilaca rağmen daha bir hiper hale gelmiş. Eşim sağolsun artık ne olsun bilemiyorum sürekli hastasın gidip bebeği aldıralım gibi talihsiz bir beyanda bulundu. Delirdiğimi hatırlıyorum en son sokağın ortasında onu evden kovdum. Canımı dişime takıp tüm işlerimi halletmeye çalıştım. en son rapor aldım ve köye annemle kızımın yanına geldim. Ayağa kalkmak ve kişisel işlerimi halletmek bile zor. Tansiyon en son bugün 7,5-5 geldi. 48 kiloya kadar düştüm. Ve eşim balıkesirde tatil yapıyor. hamilelik döneminde boşanmaya karar verenlere şaşıran ben yola bu adamla devam edip etmeme konusunu düşünüyorum. Evet hormonlar da tavan doğru ama bu kadar da olmaz olmamalı diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun. Üzüldüm. Hamilelikte iki kat ilgi alaka gerekirken eşinin yaptığı çocukluk resmen. Tansiyon düşüklüğü ve kilo kaybı için drun bir yönlendirmesi olmadı mı.?Oldukça uzun bir aradan sonra yine yazabiliyorum. Oldukça sıkıntılı günler geçirdim. Hala düzelemedim, tiroitlerim ilaca rağmen daha bir hiper hale gelmiş. Eşim sağolsun artık ne olsun bilemiyorum sürekli hastasın gidip bebeği aldıralım gibi talihsiz bir beyanda bulundu. Delirdiğimi hatırlıyorum en son sokağın ortasında onu evden kovdum. Canımı dişime takıp tüm işlerimi halletmeye çalıştım. en son rapor aldım ve köye annemle kızımın yanına geldim. Ayağa kalkmak ve kişisel işlerimi halletmek bile zor. Tansiyon en son bugün 7,5-5 geldi. 48 kiloya kadar düştüm. Ve eşim balıkesirde tatil yapıyor. hamilelik döneminde boşanmaya karar verenlere şaşıran ben yola bu adamla devam edip etmeme konusunu düşünüyorum. Evet hormonlar da tavan doğru ama bu kadar da olmaz olmamalı diye düşünüyorum.
Bana yakın dokuz eylül üniversite hastanesi var.Yani çok yakın değil ancak en azından araba kiralayıp gidebileceğim mesafede.Yesilyurt da nispeten yakın sayılır.En yakını Alsancak Devlet Hastanesi.Ama orada doğum oluyor mu bilmiyorum.Hayat hastanesinden memnun kalmayanlar varmış.Biraz araştırdım öğrendim.Bakalim doğuma kadar ne olurBenim bildiğim çınarlı hastanesi var özel ama hem uygun hem Reşat bey var gayet ilgili ama size uzak heralde size yakın varmı devlet veya üniversite hastanesi 2. Doğumumu mecburiyetten Buca kadın doğumda yapmıştım bunu evime yakın olan çiğli eğitim araştırma da yapmayı düşünüyorum herkes çok memnun çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?