2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kıyamam sana boşver sen iyi ol bebeğin iyi olsun gerisini duyma. Kim ne derse ne yaparsa yapsın. Moralini iyi tut ki bebeğinde hissetsin iyi olsun
Allah bu kaynanalara da merhamet versin

Evet canım işimiz çok zor. Ben de engelliçocuklara eğitim verilen bir rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum sürekli çocuk ve veli sirkilasyonu kaç kişiyle karşılaştığım belli değil. Korkuyorum yoruluyorum vs. Keşke bu dönemde evde olabilsek Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çook geçmiş olsun kuzum beniimmm kist yumurtalıkta mı neredeymiş Bir de rengi nasıl kırmızı mı kahverengi mi ? benim de eşim izmire gidecekti kanamam oldu gidememişti iyi ki gitmemiş demiştim allah korumuş inşallahh tez vakitte atlatırsın çok şükür bebek iyiymiş

Canım geçmiş olsun. ben de 4 gün süren bi kabızlık sonucu aşırı ıkınmayla kanama geçirdim. Hala ilaç kullanıyorum. Pembeden kahveye sonra sarıya dönüp geçecektir. Şu an kabız olmamaya çalışıyorum. Çok dikkat et sen de.

bu ara hep kendim yazmış gibi okuyorum sen bebeğine bak ben de yaşadım aynısını dua et yemeden içmeden kesilme ben yaptım faydasını görmedim zor da olsa ye ben yaparım diye fırlama yerinden söyle canın ne istiyosa getirsinler yapsınlar Rabbim bebeğini sana bağışlasın kanama alanı bir an önce dağılır inşallahhh dualarımız seninle

Bugün kontrolüm vardı kızlar. Her şey yolunda . Doktorum ikili üçlü testleri ben tercih etmiyorum net sonuç vermediği için dedi. Eğer bi sıkıntı çıktığında ben çocuğu aldırırım diyosan detaylı genetik testler var onaları yaptırırsın ama ne olursa olsun aldırmıcam zaten diyorsan hiç yaptırma gerek yok masrafa dedi.ben de genetiğe gerek yok dedim zaten her şey Allahtan. Ama ikiliyi başka hastanede yaptırmayı düşünüyorum herkes yaotırdı ben kusur kalmıyım bir de plesanta biraz aşağıda ama şuan panik durum yok ilerleyen aylarda yukarı çıkacak takibini yapacağız zaten birlikte dedi. Hareketlerini gördüm bebişimin çok duygulandım

Çok saol kuzum
Yumurtalıkta mu hiç bilmiyorum.
Doktor birşeyler söyledi ama o an kafam kalbim tamamen bebeğe odaklandı.
Haftaya tekrar soracağım gittiğimde.
Kırmızı pembe arası Bi kanama oldu.
Şok oldum gece uyku sersemine.
Şuanda da hafif pembeli geliyor.
İnşallahh geçer

Eşler önemli oluyor gerçekten.
Yoksa Bn o saatte taksiye binmeye çekinirdim gerçekten.
Yaşadığımız yer bu konuda biraz sıkıntılı.
Allah korusun
Ben de eşimin gelmiş olmasına o kadar sevindim ki. Merdivenlerden titreye titreye indim. Elimi tutmasa yuvarlanırdım. O kadar şok oldum uyku sersemine.

Ah kuzum
İnşallahh ya. Ben de çok dikkat etmeye çalışıyorum ama Bi gün abimler geldi o gün kuru gıda tükettik. Beni mahvetti. Hemen kabız oldum.
Çok dikkat etmek lazım gerçekten.
İnşallahh çözülür bir an önce de geçer kanamalar.

Bebek bir şekilde besleniyordur kafana takma kusma geçince yersin cnm burda kimse doğru düzgün beslenmiyor şimdilik tabi yeni yeni kendimize geliyoruz
Evet ben de hiç düzenli beslenemiyprum çok üzülüyorum. Ne yumurta ne peynir. Arada süt içiyorum. Badem falan bi de. Cevşz zaten yiyemçyorum alerjim var. İlk 3 ay da çok önrmli beyin gelişimi falan oluyo inşallah her şey güzel olur

Geçer canım korkma stres de yapma ben hala sürekli peçeteyle kontrol ediyorum tuvaletimi yapmasam bile. 1 ay oldu ama hala korkusu geçmiyor sanırım doğuma kadar da devam eder sen benim gibi olma yani

Bende de 4 cmlik fonksiyonel kist oluşmuş yumurtlama sürecinde. Küçülmeye başladı seninki de öyle bir şeydir korkma

Allahım sağ salim alsak kucağımıza inşallahhh ya stresten doğurcaz valla ben de öyleyim doktor hastane odasına geliyodu bilgi vermek için gidince eşime ne dedi diyodum beynim duruyo sanki bebek iyi mi iyi gerisini duymuyorum

Geçer canım korkma stres de yapma ben hala sürekli peçeteyle kontrol ediyorum tuvaletimi yapmasam bile. 1 ay oldu ama hala korkusu geçmiyor sanırım doğuma kadar da devam eder sen benim gibi olma yani

Ahh kuzum
Allah yardımcımız olsun.
Ben de elimde olmadan geriliyorum.
Sakin kalmak lazım ama.
Doktor protein ağırlıklı beslen dedi.
İstersen dene sen de.
Belki daha hızlı geçer
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Kıyamam sana boşver sen iyi ol bebeğin iyi olsun gerisini duyma. Kim ne derse ne yaparsa yapsın. Moralini iyi tut ki bebeğinde hissetsin iyi olsun
Allah razı olsun kuzum, doğru diyosun. Amiiinn
Canim Allah razı olsun, doğru diyosun. Amiinn

Ben zaten öyle beslendiğimden kabız oldum canım sebze protein karışık besleniyorum sen de muhakkak sebze meyve ye kussan da ye

Bende de 4 cmlik fonksiyonel kist oluşmuş yumurtlama sürecinde. Küçülmeye başladı seninki de öyle bir şeydir korkma

Inşallah canım ya.
Gece başka bi nöbetçi doktora gittim.
Kendi doktorum yoktu.
Benim doktorum hiç bahsetmemişti kistten.
İkili test yaptrdım onda da bişey demediler kist var diye. Ki uzun sürdü 1 1.5 saat kadar.
Aşırı detaylı bakmıştı doktor.
17 18 gündür gitmiyordum.
Acaba o arada mı oluştu kist demekten kendimi alamadım

Haklısın canım benim, Allah razı olsun

Ben zaten öyle beslendiğimden kabız oldum canım sebze protein karışık besleniyorum sen de muhakkak sebze meyve ye kussan da ye

Ayyy
Allahım yardım et.
O zaman ikisini birlikte tüketelim her öğünde.
Dengeler inşallah
Aslında meyve de yiyorum ama
Hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…