- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #8.961
Kıyamam sana boşver sen iyi ol bebeğin iyi olsun gerisini duyma. Kim ne derse ne yaparsa yapsın. Moralini iyi tut ki bebeğinde hissetsin iyi olsunGünaydın kızlar. Biz yine bi cuma sabahına kanamayla uyandık. Bu sefer kırmızı ve yoğun kanamayla hastaneye yatış yaptim. Bebeğim iyi çok şükür ama bu kanamalar beni mahvediyo. Bebeğin yanında ufak bı kanama alanı olusmus. Eşim çalışmak zorunda olduğu için kayinvalidem gelecek. Telefonda eşim hastanede olduğumu söyledi kendisine ve o oğluna sen kahvaltı yaptın mı diye sordu. İçim içime sığmıyo ya ben burda evladim için hastaneye yatarken noldu diye bile sormadi. Şimdi yoldaymis ama istemiyorum gelmesini tek kalırım daha iyi
Evet canım işimiz çok zor. Ben de engelliçocuklara eğitim verilen bir rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum sürekli çocuk ve veli sirkilasyonu kaç kişiyle karşılaştığım belli değil. Korkuyorum yoruluyorum vs. Keşke bu dönemde evde olabilsek Allah hepimizin yardımcısı olsun.Cnm ben kamudayım bana görede hamile olanlar hiç işe gitmemeli Allah korusun korona olsak bebeği etkilemeyecek mi insan her türlü korkuyor24.haftama kdr kendimi korursam çünkü hergün 600kişilik kuruma gidiyoruz...Allah yardımcımız olsun
Çook geçmiş olsun kuzum beniimmmKızlar günaydın hepinize.
Gece lavaboya diye kalkıp kanamamın olması şokuyla irkildim.
Titreyerek eşimi uyandırdım.
Apar topar gece 3te nöbetçi doktora gittik.
Şükür bebekte birşey yok dedi.
Ama kist oluşmuş 3 cm kadar.
Doktor aktif kanaman görünmüyor dedi.
2 gündür kabızlık çekiyorum.
Dün birazcık zorlamıştım kendimi.
O mu etkili oldu acaba
İlk defa böyle bir kanama yaşadım.
Elim ayağım birbirine girdi.
Cinsiyet olarak da erkek gibi duruyor dedi. 16 haftalık şuan. 1 hafta önden gidiyoruz.
Progestan iğne yaptılar hemen.
Hapını da verdi doktor.
Kusmalarım bitmişti tekrar başladı.
Şuan çok küçük açık pembe gibi akıntı geliyor.
Dua edin bize de olur mu?
Haftaya kontrole gideceğiz.
Bir de eşim iki gece önce yoktu. İş gezisine gitmişti. Allah korudu diyorum. O gün başıma gelse napardımyakınımda kimse yok.
Allahım korusun evlatlarımızı
Canım geçmiş olsun. ben de 4 gün süren bi kabızlık sonucu aşırı ıkınmayla kanama geçirdim. Hala ilaç kullanıyorum. Pembeden kahveye sonra sarıya dönüp geçecektir. Şu an kabız olmamaya çalışıyorum. Çok dikkat et sen de.Kızlar günaydın hepinize.
Gece lavaboya diye kalkıp kanamamın olması şokuyla irkildim.
Titreyerek eşimi uyandırdım.
Apar topar gece 3te nöbetçi doktora gittik.
Şükür bebekte birşey yok dedi.
Ama kist oluşmuş 3 cm kadar.
Doktor aktif kanaman görünmüyor dedi.
2 gündür kabızlık çekiyorum.
Dün birazcık zorlamıştım kendimi.
O mu etkili oldu acaba
İlk defa böyle bir kanama yaşadım.
Elim ayağım birbirine girdi.
Cinsiyet olarak da erkek gibi duruyor dedi. 16 haftalık şuan. 1 hafta önden gidiyoruz.
Progestan iğne yaptılar hemen.
Hapını da verdi doktor.
Kusmalarım bitmişti tekrar başladı.
Şuan çok küçük açık pembe gibi akıntı geliyor.
Dua edin bize de olur mu?
Haftaya kontrole gideceğiz.
Bir de eşim iki gece önce yoktu. İş gezisine gitmişti. Allah korudu diyorum. O gün başıma gelse napardımyakınımda kimse yok.
Allahım korusun evlatlarımızı
alesyayi pek begenmedim acikcasi ama digerleri guzely
kizlar banada fikir verin erkek olursa ayaz bulut kiz olursa alesya veya kayla nasil sizce
bu ara hep kendim yazmış gibi okuyorum sen bebeğine bak ben de yaşadım aynısını dua et yemeden içmeden kesilme ben yaptım faydasını görmedim zor da olsa ye ben yaparım diye fırlama yerinden söyle canın ne istiyosa getirsinler yapsınlar Rabbim bebeğini sana bağışlasın kanama alanı bir an önce dağılır inşallahhh dualarımız seninleGünaydın kızlar. Biz yine bi cuma sabahına kanamayla uyandık. Bu sefer kırmızı ve yoğun kanamayla hastaneye yatış yaptim. Bebeğim iyi çok şükür ama bu kanamalar beni mahvediyo. Bebeğin yanında ufak bı kanama alanı olusmus. Eşim çalışmak zorunda olduğu için kayinvalidem gelecek. Telefonda eşim hastanede olduğumu söyledi kendisine ve o oğluna sen kahvaltı yaptın mı diye sordu. İçim içime sığmıyo ya ben burda evladim için hastaneye yatarken noldu diye bile sormadi. Şimdi yoldaymis ama istemiyorum gelmesini tek kalırım daha iyi
Çook geçmiş olsun kuzum beniimmmkist yumurtalıkta mı neredeymiş Bir de rengi nasıl kırmızı mı kahverengi mi ? benim de eşim izmire gidecekti kanamam oldu gidememişti iyi ki gitmemiş demiştim allah korumuş inşallahh tez vakitte atlatırsın çok şükür bebek iyiymiş
en sevdigim isimi ogluma koydum deniz ismi artik ikinciye bakiyorum siradan bi isim olsun istemiyorum bide ilerde yurtdisina tasinma pilanim var yurtdisindada kullanabileceyi bi anlami olan isim istiyorumalesyayi pek begenmedim acikcasi ama digerleri guzel
Canım geçmiş olsun. ben de 4 gün süren bi kabızlık sonucu aşırı ıkınmayla kanama geçirdim. Hala ilaç kullanıyorum. Pembeden kahveye sonra sarıya dönüp geçecektir. Şu an kabız olmamaya çalışıyorum. Çok dikkat et sen de.
Evet ben de hiç düzenli beslenemiyprum çok üzülüyorum. Ne yumurta ne peynir. Arada süt içiyorum. Badem falan bi de. Cevşz zaten yiyemçyorum alerjim var. İlk 3 ay da çok önrmli beyin gelişimi falan oluyo inşallah her şey güzel olurBebek bir şekilde besleniyordur kafana takma kusma geçince yersin cnm burda kimse doğru düzgün beslenmiyor şimdilik tabi yeni yeni kendimize geliyoruz
Geçer canım korkma stres de yapma ben hala sürekli peçeteyle kontrol ediyorum tuvaletimi yapmasam bile. 1 ay oldu ama hala korkusu geçmiyor sanırım doğuma kadar da devam ederAh kuzum
İnşallahh ya. Ben de çok dikkat etmeye çalışıyorum ama Bi gün abimler geldi o gün kuru gıda tükettik. Beni mahvetti. Hemen kabız oldum.
Çok dikkat etmek lazım gerçekten.
İnşallahh çözülür bir an önce de geçer kanamalar.
Bende de 4 cmlik fonksiyonel kist oluşmuş yumurtlama sürecinde. Küçülmeye başladı seninki de öyle bir şeydir korkmaÇok saol kuzum
Yumurtalıkta mu hiç bilmiyorum.
Doktor birşeyler söyledi ama o an kafam kalbim tamamen bebeğe odaklandı.
Haftaya tekrar soracağım gittiğimde.
Kırmızı pembe arası Bi kanama oldu.
Şok oldum gece uyku sersemine.
Şuanda da hafif pembeli geliyor.
İnşallahh geçer
Eşler önemli oluyor gerçekten.
Yoksa Bn o saatte taksiye binmeye çekinirdim gerçekten.
Yaşadığımız yer bu konuda biraz sıkıntılı.
Allah korusun
Ben de eşimin gelmiş olmasına o kadar sevindim ki. Merdivenlerden titreye titreye indim. Elimi tutmasa yuvarlanırdım. O kadar şok oldum uyku sersemine.
Allahım sağ salim alsak kucağımıza inşallahhh ya stresten doğurcaz vallaÇok saol kuzum
Yumurtalıkta mu hiç bilmiyorum.
Doktor birşeyler söyledi ama o an kafam kalbim tamamen bebeğe odaklandı.
Haftaya tekrar soracağım gittiğimde.
Kırmızı pembe arası Bi kanama oldu.
Şok oldum gece uyku sersemine.
Şuanda da hafif pembeli geliyor.
İnşallahh geçer
Eşler önemli oluyor gerçekten.
Yoksa Bn o saatte taksiye binmeye çekinirdim gerçekten.
Yaşadığımız yer bu konuda biraz sıkıntılı.
Allah korusun
Ben de eşimin gelmiş olmasına o kadar sevindim ki. Merdivenlerden titreye titreye indim. Elimi tutmasa yuvarlanırdım. O kadar şok oldum uyku sersemine.
Geçer canım korkma stres de yapma ben hala sürekli peçeteyle kontrol ediyorum tuvaletimi yapmasam bile. 1 ay oldu ama hala korkusu geçmiyor sanırım doğuma kadar da devam edersen benim gibi olma yani
Allah razı olsun kuzum, doğru diyosun. AmiiinnKıyamam sana boşver sen iyi ol bebeğin iyi olsun gerisini duyma. Kim ne derse ne yaparsa yapsın. Moralini iyi tut ki bebeğinde hissetsin iyi olsun
Allah bu kaynanalara da merhamet versin
bu ara hep kendim yazmış gibi okuyorum sen bebeğine bak ben de yaşadım aynısını dua et yemeden içmeden kesilme ben yaptım faydasını görmedim zor da olsa ye ben yaparım diye fırlama yerinden söyle canın ne istiyosa getirsinler yapsınlar Rabbim bebeğini sana bağışlasın kanama alanı bir an önce dağılır inşallahhh dualarımız seninle
[/QUOTE
Canim Allah razı olsun, doğru diyosun. AmiinnKıyamam sana boşver sen iyi ol bebeğin iyi olsun gerisini duyma. Kim ne derse ne yaparsa yapsın. Moralini iyi tut ki bebeğinde hissetsin iyi olsun
Allah bu kaynanalara da merhamet versin
Ben zaten öyle beslendiğimden kabız oldum canım sebze protein karışık besleniyorum sen de muhakkak sebze meyve yeAhh kuzum
Allah yardımcımız olsun.
Ben de elimde olmadan geriliyorum.
Sakin kalmak lazım ama.
Doktor protein ağırlıklı beslen dedi.
İstersen dene sen de.
Belki daha hızlı geçer
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah
Bende de 4 cmlik fonksiyonel kist oluşmuş yumurtlama sürecinde. Küçülmeye başladı seninki de öyle bir şeydir korkma
Haklısın canım benim, Allah razı olsunbu ara hep kendim yazmış gibi okuyorum sen bebeğine bak ben de yaşadım aynısını dua et yemeden içmeden kesilme ben yaptım faydasını görmedim zor da olsa ye ben yaparım diye fırlama yerinden söyle canın ne istiyosa getirsinler yapsınlar Rabbim bebeğini sana bağışlasın kanama alanı bir an önce dağılır inşallahhh dualarımız seninle
Ben zaten öyle beslendiğimden kabız oldum canım sebze protein karışık besleniyorum sen de muhakkak sebze meyve yekussan da ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?