2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de kayınvalidem kanamam oldu hastanede yattım, annemlere geldim o da ziyarete geldi geçmiş olsuna. Geçmiş olsun bile demeden gitti hepsi mi böyle ya. Halbuki ne çok özenirdim anne kız gibi olan gelin kayınvalidelere. Neyseki oğluna çok düşkün elleri ayakları oğulları da bana da iyi davranmak zorunda kalıyor. Kayınvalidem 2 kez düşük yapmış 2 kez de kürtaj yaptırmış isteyerek. Eşim de kanamam olunca bebek düşebilir de nolcak bak anneme dedi geçenlerde, beni kendi kariyeri için bebek aldıran gaddar annenle karşılaştırma bile sakın dedim. Ay demek genelde eşler de anneleri de böyle ya

ismin siyasileşmesi kadar da saçma bir olay sadece bizim ülkemize mahsustur. Bana kalsa Devrim Deniz koyardım da o kadarı bende de yemedi ahah
hahah
Bende de hiç erkek yok 1i yakın olmak üzere 3 kız arkadaşımın ismi Deniz
hahaha hadi ya bizm de eşimin arkadaşları falan deniz hep, hatta deniz deniz bile var adıda soyadı da aynı ama kız yoktu neyse farklı olur güzel olur

Eşimle 1 aydır annemlerde kalıyoruz, ki gündüzleri eşimi annesine yolluyorum her gün orda nerdeyse. Ama kadının aklı gidiyor annemlerdeyiz diye. Ben de annemdeki gibi asla rahat edemem, yazlıklarına çağırıyorlar bizim de dairemiz var kapımız ayrı ama yine de gidersem rahatsız olup iş yapmak zorunda kalcam ama kendimi yoramam. Geçenlerde oturmaya gittik bahçede çay içiyorlardı çayı da her defasında içerden koyup getirmek lazım, kalkmadım bile nabayım alışsın madem bu duruma gelmemizi çok istiyorlar ne varsa annelerde var

Valla ben onu anlamıyorum zaten kendi annenin evinde yapmadığın işi bu halinde orda yapacaksam niye gideyim annemde İlk Zaman’larda 1 hafta kaldım mumla arıyorum kesinlikle ne varsa annelerde var eli ayağı öpülesi kadınlar

Cocuklarin var ya acaba ağır iş mi yapıyorsun???
Yok canim tabi sürekli yatamiyorum ama ağır iş yapmiyorum kayınvalidem 2 hafta kaldı şimdide annemin yanında kalıyorum ama işte hala kanama alanı geçmedi biran önce gecsede normal hamileligime dönsem artık diyorum bende çok sıkıldım hareketsizlik ten

Kız bizimki 3-4 defa kürtaj yaptırmış en son rahmini delmişler kanı durduramamışlar rahmini almışlar oyuncak etmiş çocuk aldırmayı bir de gerekçe ne “hazır değildim çocuğa” eşimi ne ara yaptı hangi boşluğuna geldi bilmiyorum

Allah Can’iniza can, yeni dogacak bebeginize saglik versin. Umarim hersey gonlunuze gore olur, guzel gunler yakindir

Ben Deniz istenmeyince kiz olursa Doga olsun dedim esim onu da begenmedi arkeolog oldugum icin bari Lidya olsun dedim ona guzel isim ama soylemesi zor dedi cildircam artik hicbisey begenmiyor oneri de sunmuyor

Vaaay resto rest

Erkek olursa da Karahan yerine Karan ı seçtim Karahan çok milliyetçi geldi
Herkes ertug koyun diyor erkek olursa ikimizin isinlerinin birlesimi (Ersin-Tugce) ama biz istemiyoruz. İsim konusu cok zor gercekten. Siz ne guzel karar vermissiniz darisi bize

Vaaay resto rest
Hak ediyorlar bazen. Evlendiğimden beri kaynanamın bir şeyini görmedim şükür. 5 ay oldu gerçi daha ama. Sağolsun ilk tanıştğmzdan düğüne kadar yaptı bir şeyler. Neyseki o süreç sadece 3 ay sürdü de alacağımı aldım düğünde de kaynanama bakarak sevdiğimi aldım ha ha haaayyy dediğimi yaptm hahahaayy şarkısını söyleyerek oynadım sevmek zorunda değiliz ama saymak zorundayız, ama sanki şu süreçte ters bir şey derse saygımı yitirmekten korkuyorum Allah korusun

bol su içmen gerektiğini burada ki değerlere bakarak mı söyledin cnm ?
Hemşire tanidik o söyledi canım . Kırmızı ile işaretlenmiş olana baktım enfeksiyon falan biseyler diyordu ben anlamam zaten Gebelikten öncede vardı böbrekte kum dökebilirsin demişti doktor bol su iç diye .2.5 lt içiyorum 3 e çıkartmam lazım.

Herkes ertug koyun diyor erkek olursa ikimizin isinlerinin birlesimi (Ersin-Tugce) ama biz istemiyoruz. İsim konusu cok zor gercekten. Siz ne guzel karar vermissiniz darisi bize
Amin canım bizimkiler uysa biz de öyle istiyorduk ama bizimkilerden mantıklı bir isim kurulmuyor çok alakasız isimlerimiz var

Oğlum olursa babası koyacak kiz olursa ben koyacaktım şuan %60_70 erkek dediler. Rahmetli babasının ismini koyacak kısmet artik nedeyim pek razı değilim ama:))

Ben Deniz istenmeyince kiz olursa Doga olsun dedim esim onu da begenmedi arkeolog oldugum icin bari Lidya olsun dedim ona guzel isim ama soylemesi zor dedi cildircam artik hicbisey begenmiyor oneri de sunmuyor
evet ben bu durumda kararsz kalmamak için önce den belirlemişiz iyi ki diyorum cinsiyet kız sanırım asel falan çok mu banel bilemedim

Oğlum olursa babası koyacak kiz olursa ben koyacaktım şuan %60_70 erkek dediler. Rahmetli babasının ismini koyacak kısmet artik nedeyim pek razı değilim ama:))
bizde hic lafi bile gecmedi anne babalarin ismini koymak ailelerden de oyle bi istek gelmedi bakalim neye karar vercez sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…