2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende gerçekten korkuyorum bide benim klasik hergün faranjitim var eskidende vardı devamlı öksürük oluyorum o yüzden anlayamam da inşallah yakalanmayız birçok insan illaki oluyordur Allahım korusun hepimizi bebeklerimizi en çok onun için korkarım yoksa hamile olmasam belki bukadar endişe etmezdim neden bize izin yok bilmiyorum bu sebepten ona bişey olursa gerçekten suçlusu kim olur

Ahh canım çok geçmiş olsun Bebişin iyimiş şükürler olsun. Dikkatli ol canım şu kabızlık hepimizi mahvetti

Yaaa çokmuş bide senin 4 ayda dolmuş yani bence belli oluyordur cnm neyse hayırlısı sağlıklı olsunda benim ilk olacak o yüzden Rabbim en hayırlısını nasip etsin ...

Bende de 4 cmlik fonksiyonel kist oluşmuş yumurtlama sürecinde. Küçülmeye başladı seninki de öyle bir şeydir korkma
Bende de miyom varmış ilk kontrole gittimde söyledi daha doğrusu gebelik öncesi muayenede görmüş kayıt etmiş ben hiç hatırlamıyorum sıkıntı olmaz risksiz yerde dedi şimdi ehvam yaptım kanama falan yapmasın

11+5 de öğrendim ama ultrasona göre 12+4 dedi 6 gün önde gidiyormuş kız olacağını söyledi :)
Senin ki önden gidince belli etmiş kendini hadi bakalım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah benim zor ozmn gittiğimde 11 yeni bitmiş olacak artık önce sağlık diliyorum sonra hayırlı evlat

Çok geçmiş olsun bir şey olmaz Allahın izniyle bebek iyiymiş hem geçer inşallah kist sen üzme kendini

Ahh canım çok geçmiş olsun Bebişin iyimiş şükürler olsun. Dikkatli ol canım şu kabızlık hepimizi mahvetti

Evet ya
Önceden bağırsaklarıma masaj yapardım.
Şimdi bebek var diye yapamıyorum.
Mecbur biraz ıkınmak gerekiyor.
Hay Allah ya
İnşallahh çözeriz

Çok geçmiş olsun, bitsin bu kanamalar artık....

Ya evet
Kalp atışlarını duyana kadar öldüm öldüm dirildim.
Duyunca da zaten cevap veremedim.
Öyle Bi rahatlama geldi ki
Elhamdülillah
Eşim sordu birşeyler. Onunla konuştu doktor

Kızlar doktordan çıktım. İkili testimi götürdüm papp a mom değerim normalde 1.5 2 olması gerekirken 3.57. Ama riskim 1/10000.Bebişim çok şükür iyi hatta maşallah 8 gün önde. Yüzde 60 kız dedi. Ama canım sıkıldı. Papp a sı benim gibi yüksek olan var mı ikili taramada varsa doktorları ne dedi?

Valla bende de 7.29 yazıyor . Ama risk degerim ayni seninki gibi .ayrica o noluyor hiç bilmiyorum . Kadın doğum hemşiresi. Riskimin en düşük risk olduğunu söyledi evham yaptırma kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…