2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Amin Geçmiş olsun canım. Kist derken nerde olusmus bu kist ? Benimki gibi polip olmasın rahim ağzında?

Çok haklısın bir şey olsa Allah korusun suçlu kim olur vicdanen o kadar sıkılıyorum ki. İdari izin veren kurum ve şirketler var insiyatife kalmış bit şey. Doktoruma rapor olayını sordu
M. Gebeliğinin rahat dönemleri bu dönemler 5. Aydan sonra kullanalım rapor izinlerini dedi.

Amin Geçmiş olsun canım. Kist derken nerde olusmus bu kist ? Benimki gibi polip olmasın rahim ağzında?

Kuzum sadece kist var dediğini hatırlıyorum.
Polip demedi
Direk kist dedi.
Gerisini duymadım inan ki.
O kadar şok içindeydim ki
Perşembe günü gideceğim nasipse doktora
O zaman detaylı öğreneceğim.

Kuzum sadece kist var dediğini hatırlıyorum.
Polip demedi
Direk kist dedi.
Gerisini duymadım inan ki.
O kadar şok içindeydim ki
Perşembe günü gideceğim nasipse doktora
O zaman detaylı öğreneceğim.
Çok geçmiş olsun öncelikle. Kistten mi ,kabızlığınızı zorladğınız için mi olmuş kanama anlayamadım ben. Neyse geçti bittiyse bebişte iyiyse sorun yok
Benimde kistim var her iki yumurtalığımda küçücük. Sorun olmaz dedi doktor. Endişelenme sende

Kuzum işte doktor bilemiyorum dedi nedenini. Bazen anlamsız kanamalar olabilirmiş. Nedene değil sonuca odaklanalım dedi. Progestan verdi işte kullanmam için.
Benim şuan biraz büyüğe yakın işte. Bakalım haftaya ne diyecek ona göre hareket edelim
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Kızlar ben geldim doktordan ultrasonla baktı gayet iyi dedi 12+5 dedi.Dedim ama pazar acile geldiğimdeki kadın doğumcu 12+4 demişti gerçi dedim onun doktor olduğuna bile şüpheyle bakıyorum.İkili test yaptırmak istermisin dedi down sendrom testi dedi eğer yok çıksa bile ben aldırmam diosan gerekyok dedi yaptırma.Ben yaptırmak istiyorum çıksa bile aldırmam ama en azından bilgim olsun dedim kan verdim haftaya çıkıcak sonuçlar hayırlısıyla inşallah bişey yoktur Allahın izniyle

En rahat dönemleri bu dönemler mi ben bulantıdan bişey yiyemiyorum hep halsizim :) 5 .ayı tahmin edemedim keşke bizede verseler idari izin .... bu halde işe geliyoruz korona biter belki o zamana kadar bilmiyorum ama

En rahat dönemleri bu dönemler mi ben bulantıdan bişey yiyemiyorum hep halsizim :) 5 .ayı tahmin edemedim keşke bizede verseler idari izin .... bu halde işe geliyoruz korona biter belki o zamana kadar bilmiyorum ama
Bulantılardan ben de daha rahatlık görmedim. Ama doktor göbek büyüyüp ağırlaştıktan sonrasını daha zorluk olarak saydıpından o şekilde yönlendşrdi. Korona bitmez canım hemen ya 1 sene rahat gider bu böyle. Allaha emanet gidip geliyoruz başka korunağımız yok

Kizlar bugün sağ tarafıma ince ince değişik anlık ağrılar giriyor??? Normal mi sizce?
Canım benim de iki gündür sol tarafıma giriyor ağrı. Bugün kontrolde sordum doktoruma normal rahim kasların geriliyor rahim büyüdüğü için. Tek taraflı ağrı sızı olur dedi.

Allah korusun ya içini karartma doktorlarda bi alem hiç bi şey olmaz Allah ın izniyle gönlünü ferah tut

Ablam bu alanda eğitim almış bir arkadaşına attı sonuçları. Bu değeri kafasına takmasın 4lü taramasını da detatlıyı da yaptırsın,Mom değeri düşük olup da genetik hastalığı olanlar da oluyor, bu değer hiçbir şey ifade etmez demiş. İçim rahatladı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…