2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ha eğer bi değere göre belirlendiyse bende bakiyim kendi 2 li taramamda diyecektim bana da az su içiyorm gibi geliyo ama takip etmiyorm bi edeyim bakalım bende :)

evet ben bu durumda kararsz kalmamak için önce den belirlemişiz iyi ki diyorum cinsiyet kız sanırım asel falan çok mu banel bilemedim
asel okuyunca aklima aselsan geldi Ama aslinda degisik guzel isim bide erkek cocugunuz olursa onu da asil koyup uyum yakalayabilirsiniz

Ben henüz cinsiyet öğrenmemiş şekilde tamamen havadayım. Eşimin abileri hep kayınpederimin ismini koymuşlar iki isim yapmışlar aynı isimden bisürü var yani. Bana daha ilk gebeliğimde demişti erkek olursa babanın ismini koyabilirsin diye. izin verdi yani :)) Hiç düşünmedim rahmetli babamın ismini koymayı, acayip gelirdi diye düşünüyorum. Babama seslenir gibi çocuğuma seslenmek. Şu anda hiç bilmiyorum bakalım hiç de düşünmedim.

Kızlar haftaya 13 temmuzda randevum var 11.hafta bitmiş 12.hafta içine gireceğim bu haftalarda cinsiyet öğrenen var mı çok zor olsa da belki vardır merak ettim? :)

Kızlar haftaya 13 temmuzda randevum var 11.hafta bitmiş 12.hafta içine gireceğim bu haftalarda cinsiyet öğrenen var mı çok zor olsa da belki vardır merak ettim? :)
Bana 12. Haftamdayken bir çıkıntı var ama bu daha çok değişir Çok erken dedi Erkek sandık 15. Haftadan sonra 2 doktor da kız dedi O yüzden kıza bile daha tam ikna olmadım ne zaman kesinleşir dedim 2 haftaya dedi

Günaydın kızlar. Biz yine bi cuma sabahına kanamayla uyandık. Bu sefer kırmızı ve yoğun kanamayla hastaneye yatış yaptim. Bebeğim iyi çok şükür ama bu kanamalar beni mahvediyo. Bebeğin yanında ufak bı kanama alanı olusmus. Eşim çalışmak zorunda olduğu için kayinvalidem gelecek. Telefonda eşim hastanede olduğumu söyledi kendisine ve o oğluna sen kahvaltı yaptın mı diye sordu. İçim içime sığmıyo ya ben burda evladim için hastaneye yatarken noldu diye bile sormadi. Şimdi yoldaymis ama istemiyorum gelmesini tek kalırım daha iyi

ha eğer bi değere göre belirlendiyse bende bakiyim kendi 2 li taramamda diyecektim bana da az su içiyorm gibi geliyo ama takip etmiyorm bi edeyim bakalım bende :)
Canim 2 li tarama yi ekledim bakabilirsin . 1/100000 düşük risk diyor .Benim kan değerlerim normal ekstra magnezyum demir kan ilacı vs kullanayimmi dedim yok dedi doktor .idrar testinde genelde su içmem gerektiği çıkıyor zaten.

Eklentiler

• Screenshot_20200710-110506.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 24
Ayy çok yaşa. Böyle bir durumda vır vır konuşanlara uyuz oluyorum gölge etmesinler madem bir işe yaramıyorlar. Evlat bambaşka bişey tehlike gelmeden tırnakların çıkmış hazır bekliyorsun. Kendinden çok onu düşünüyorsun allahım hepsini korusun

tmm cnm sağol bnm de böyle test sonucum su içmekle ilgili bi değer var mı ki dedim o zmn idrar testine bakayım ben

kızlar evhamlariniz ne durumunda benim ki pik yapmış durumda içimdeki ses susmak bilmiyor daha bir hafta önce dr dayım ama geldiler bana bişey hissetmemek çok kötü bişey. hiç belirtim yok

Benim kv uzakta valla ilk hamileliğimde hiç gitmedim Dr izin vermemişti benimde işime geldi. Doğumdan 40 gün sonra geldi. Bunda da gitmedim bayramdada gitmeyeceğim salgın var onların işi belli olmaz kalabalık aile iş bitmez hizmet bitmez hamilesin demezler herşey i gelinden beklerler. Riske atamam. Eylülde okullar açılıyor sonrada kış kendisinde dizilerinden rahatsız hiç gelemez. Kafam rahat.

Kızlar günaydın hepinize.
Gece lavaboya diye kalkıp kanamamın olması şokuyla irkildim.
Titreyerek eşimi uyandırdım.
Apar topar gece 3te nöbetçi doktora gittik.
Şükür bebekte birşey yok dedi.
Ama kist oluşmuş 3 cm kadar.
Doktor aktif kanaman görünmüyor dedi.
2 gündür kabızlık çekiyorum.
Dün birazcık zorlamıştım kendimi.
O mu etkili oldu acaba
İlk defa böyle bir kanama yaşadım.
Elim ayağım birbirine girdi.
Cinsiyet olarak da erkek gibi duruyor dedi. 16 haftalık şuan. 1 hafta önden gidiyoruz.
Progestan iğne yaptılar hemen.
Hapını da verdi doktor.
Kusmalarım bitmişti tekrar başladı.
Şuan çok küçük açık pembe gibi akıntı geliyor.
Dua edin bize de olur mu?
Haftaya kontrole gideceğiz.

Bir de eşim iki gece önce yoktu. İş gezisine gitmişti. Allah korudu diyorum. O gün başıma gelse napardım yakınımda kimse yok.
Allahım korusun evlatlarımızı

Senin canından can gidiyo dakikaları sayıyosun gücünü moralini yüksek tutmaya çalışıyosun dualar ediyosun çevrendekiler de vampir gibi emiyo yok öyle bir damla gücüm varsa onu da size harcayamam Bitti artık herkesin saltanatlığı sona erdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…