2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bugün farkettim göbek deliğinn ordan asagiya dogru ınce siyah bi çizgi oluşmuş neden çıkıyor anlamadm cok tuhafıma gitti tenimde ack ya cok belli oluyor

Kızlar bugün farkettim göbek deliğinn ordan asagiya dogru ınce siyah bi çizgi oluşmuş neden çıkıyor anlamadm cok tuhafıma gitti tenimde ack ya cok belli oluyor
Her hamilede oluyor canım. Linea nigra deniyor hatta :) hatta üstte ya da altta olma durumuna göre çizginin cinsiyet bile tahmini oluyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Her hamilede oluyor canım. Linea nigra deniyor hatta :) hatta üstte ya da altta olma durumuna göre çizginin cinsiyet bile tahmini oluyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Şimdi neten baktm evet Dedigin gibiymiş allahtan doğumdan sonra geçiyormuş cok çikin duruyor göbis neyse de yüzümde lekelenme olmaz inşallah ondan da bahsediyodu bide benim kz bebk daha cok leke yaparmış cevremden duydugum kadarıyla

Bana da bgn yüzde 60 kız dedi ama bnm içime doğan zaten kız bende de kalça yayılması ve çıkıntısı başladı bir de isilik gibi bi sürü sivilcem çıktı zaten lekeye de meyilliyim direkt la roche posay cilt leke güneş bakım kremi aldım.

aa erken değil mi onun için göbek büyüdükçe çıkıyor çünkü o

16. Haftada neden gibi denşyor net olması lazım değil mi ya
Evet niye yani benimki yine kilomdan dolayı gözükmüyormuş dedi aman o da taktı he zayıfların nesine mana buluo acaba hem bu haftalarda net olmaz diyor hem de karın yağından diyor doktorumu mu değiştirsem çok da tatlı kadın ya

Her doktorun mana bulduğu bir şey oluyor demekki göbek yağı da ne alaka onu da anlamadım göremiyorlar işte besbelli azcık da biz onlara mana bulalım. Aman bi cinsiyet için doktor değişme. Kadın tatlıysa hele

Hayırlısı canm
aa erken değil mi onun için göbek büyüdükçe çıkıyor çünkü o
Benim göbis 12 haftadan beri kendini belli etmeye başladı normalde sıfırdı hic yoktu bebek karnı olduğu belli kuzu suan tam 16 haftalik 2 trmestrda çıkıyormuş o çizgi benimde bugün farkettm

Yağdan dolayı az gözüküyormuş ne bileyim bu doktorda duydum ben de bunu ilk defa ses dalgasıyla bakılmıyor mu ya kamera mı da bu yağım engel olcak

Canım 5.ayda benim göbek de büyümez hala doğru düzgün yiyemiyorum ki ben :) bakalım neler olacak Rabbim sağlık versin bulantılarımız azalsında o göbeği de büyütürüz inşşşş bende hesaplıyorum eylülde 24 .haftam eğer korona devam ederse muhtemelen izinli olurum ama ozmna kadar azalıp kronik hastaların işe başlama ihtimalleri de var tabi ki hayırlısı sağlık olsun da zaman her türlü geçer cnm...

E benimkini 11+3’te gördü allah allah

Bugün doktor çıkışı canım sıkılınca ebebek e gittik eşimle havam değişsin diye. Çok ciciş şeyler vardı ama yazlıktı daha çok. Tam cinsiyet de belli olmayınca anca unisex bunu buldum. Bebişimin örgüler dışında ilk cicişi

Eklentiler

• IMG_20200710_161727.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 38
Ay çok tatlıymış ama daha cok erken degilmi ben suan hic bisey almak istemiyorum 25 26 haftadan sonra nasip olursa ufaktan biseyler almaya baslarm ablamda 35 haftalik az kaldi onun da kz gecen kendne alms begendigin bisey varsa sana da alaym diyo hic gerek yok suan bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…