2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bende her iki cinsiyete kendimi hazırlıyorum.kız derse çok sevinirim erkek derse bozulurum ama eminimki her ikiside başım gözüm üstüne anneyz biz ya evlat taşıyoruz
Ben de hala atlatamadım şoku, rabbim bağışlasın yeter ki sağlıkla ama insan hissettiğinden farklı duyunca şok oluyor elde değil

Sonrakiler oyle olmaz insallah canim ya bnmde ilkinde kanamam oldu dusuk riskim vardi ama bunda yok cok şükür

Sanırım alttan muAyeneyle ölçülüyor Benim ilk erken Doğum olduğu için bu hamileliğimde ilerleyen haftalarda rahim ölçümü yapmaya başlayın dedi dr. Bende çok korkuyorum zor mu bilmiyorum . Aranızda rahim ölçümü yaptıran varmı

Canım havuç suyunu birakma ama yine de . Devam et bence ona

Benim beş hafta sonra diğer randevum.Ancak hissiyatım yüzde doksan erkek bebek olduğu yönünde.Acaba süpriz mi olsa doğumda öğrenirim cinsiyetiHer şeyi de unisex alırım.Ancak eşim meraktan çatlar kesinBen bu aralar midem bulanmadığı zamanlarda bir parça dondurma yiyorum.Madodan Bir kilo kesme dondurma aldırdım.Günluk Bir parçayı gömüyorumAncak dikkat etmem gerek.Şeker var sonuçta icinde

Ayy dondurma benj kesmiyo ya bu buzlulardan yiyom bi kac tane anca icim ferahliyo

Tabiki herşeyin hayırlısı önce Allah'tan cnm.ama Rabbim.hepimizin gönlüne göre versin inşallah biz sadece istiyoruz oysaki Rabbim herşeyi yazmış alnimiza hepimiz hayallerimizi yaşarız inşallah

Canım ilk kızımı 36 haftada doğurdum hatta 34le uyumluydu bebek hep 2 hafta geriden geliyordu ama 2. De sorun yaşamadım 39. Haftada doğdu aklına olumsuz düşünceler getirme.

Canım ilk kızımı 36 haftada doğurdum hatta 34le uyumluydu bebek hep 2 hafta geriden geliyordu ama 2. De sorun yaşamadım 39. Haftada doğdu aklına olumsuz düşünceler getirme.
SiZin ardınıza da çok sevindim. İnşallah benimde öyle olur . Böyle örnekleri duyunca çok mutlu oluyorum. Teşekkür ederim

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Ultrasonla 1. Tarama için birtakım oranlar belirlemişler. Doktor Fetal DNA testi yaptır dedi. Meğer nifty nin az barem ölçenleri de varmış. Birkaç kişinin telefonunu verdi fiyatları sorunca son karar nifty ye verdim. Yarın işyerime gelip kan alacaklar. Hayırlısı bakalım. Eşim hiçbir test yaptırmayalım diyor. İyi de dedim bu kadar zaman kafada soru işaretiyle yaşanmaz dedim. Velev ki bişey çıktı çocuğun sorumluluğu kimde olacak biz genç de değiliz ki, can o diyor hiç bile bile öldürülür mü diyor. Dedim o başka kafanın net olması başka.
Bu arada 16. Haftadan önce kesin olmaz ama ipucu olsun kız geliyor bence dedi. Eşimi görseniz sanki erkek gibi geliyor bana diye her çevirişinde yorumlar yaptı. Demek ki adamın aklında erkek varmış. Evlat sonuçta deyip konuyu kapattı. Bu adam bu hamileliğimde iyice şımarık hareketler istekler arzular içinde anlamadım gitti.

Eklentiler

• P_20200715_121606_1.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 40
cnm ikili tarama kötü mü çıktı o yüzden mi test istyor doktor, benm 2 yakın arkadaşımda da aynısı oldu 2 lisi kötü çıktı 2 bin e test yaptırdılar o testte net sonucu aldılar, arkadaşlarımın çocuklarının birinin 2 diğerinin 3 yaşında hiç bişeyleri yok şükür, seninde öyle olur Rabbim hayırlısını versin inşallah

sen naaptın canım?
Canım ben de girdim çıktım şimdi. Ense kalınlığı ve burun kemigi ultrasonda iyi çıktı. Ultrasona göre iyiymiş. Bir tüp kan verdim ikili tarama için haftaya çıkacak o da. Doktor %60 kız dedi. Deli gibi sevindim nifty test konusunda hala aşırı kararsizim. Sen ikili tarama yaptırmadin değil mi. Direk nifty mi yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…