2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım ikili kötü çıkmasına ragmen nifty de ne çıktı arkadaşlarının

Ben bir şey yapmadım ama dr bir kere ultrasonda bakarken rahim ağzı da iyi görünüyor bir sorun olmaz falan dedi anlamadım ama iyiymis nasılsa diye sormadım

Kizlar yarin 13 haftayi tamamlamıs olacagim , ikili tarama randevum var acaba cinsiyeti ogrenme ihtimalim de var mi
Ilk gebeliğim o yüzden heyecanliyim , çok da merak ettiğimden değil de varsa ihtimal sorarım

Ne güzel teşekkür ederim

Merhaba kabızlık sorunu için ben harika bir çözüm okudum , size de diyim belki ise yarar bende yaradı
Ac karna sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal koyup karıştırıp için, yarim saate wcye çıkarsiniz ayıptır soylemesi

Aynısı soğuk su ile yapılırsa da ishale iyiymiş de onu ben denemedim

Kizlar yarin 13 haftayi tamamlamıs olacagim , ikili tarama randevum var acaba cinsiyeti ogrenme ihtimalim de var mi
Ilk gebeliğim o yüzden heyecanliyim , çok da merak ettiğimden değil de varsa ihtimal sorarım

Canım grupta bazılarına söylemişler 13.haftada ama benim doktorum kesinlikle belli olmaz dedi. Söylememişti o zaman. Şuan 17. Haftada yım. Yarın gidicem kısmetse öğrenmek için. Bakalım gösterecek mi kendini

Aaa ne guzel siz de yarin gidiyorsunuz
Inşallah gösterir

Benimki de pek emin olmadan diyecek bir dr değil o yüzden sanmam yarın soyleyecegini

Kizlar nifty test sonucum geldi. Hicbir sorun yok Allaha sükür%100 kiz cinsiyetimizde boylelikle kesinlesmis oldu. Bir oglusum var bir tane daha olsa hayir demem diyordum ama kiz fikrinede iyice alistim kesinlesmesine cok sevindimdegisir diye korkuyordum. Hem erkek hem kiz annesi olacagim cok heyecanliyim oglumda basta erkek istiyordu o da kiz kardes fikrine alisti sanirim simdiden kardesini dilinden dusurmuyor. resim ciziyoruz kardesimide cizelim diyor. Aldigi herseye kardesimede alsaydik diyor ölüyorum askimdan ne sansli bizim kiz senin gibi abisi olacak diyorum

benimkinin cinsiyeti 13. haftada belli olmustu canim. ilk oglumuda doktorumuz 13. haftada bilmisti simdi kizimizida bildi. nifty test sonucum da %100 kiz geldi . belli olabilir yani doktorun tecrubesine bagli bence

Canim doktoruna bağlı. Benim doktorum 16 haftadan önce söylemeyi doğru bulmadığını söyleyip konuyu kapatmıştı. Meraktan catliyoruz ama bize de öylesi mantıklı geldi :)

Canım ikili kötü çıkmasına ragmen nifty de ne çıktı arkadaşlarının
ikili de down ihtimali yüksek çıktı dediler, sonra o zaman için 2 bin tl ödedi iki arkadaşım da test yaptırdı hiç bir sorun yok bebekte 3 lü bile yaptırmayın dediler gerçekten de bir sorun çıkmadı.

ben de hergün 2 kayısı yiyorm hiç kabız olmadım daha :) ama kayısıla ilgili mi tabi bilmiyorm

11+5 de öğrendim özelde, ama cihazı çok iyi gerçekten ultrason fotosunu devletle karşılaştırıyorum fark gözle görülür cinsten :)

11+5 de öğrendim özelde, ama cihazı çok iyi gerçekten ultrason fotosunu devletle karşılaştırıyorum fark gözle görülür cinsten :)
11+ 5 dedim ama sata göre 11+5 doktor ultrasonda 12+4 demişti yani 6 gün önden gidiomş işte 12+4 mü oluyor, 11+5 mi bende anlamadım

Zaten o 2 li 3 lü falan hep bos. Benim ikilim cok iyi çıktığı halde yas riski de yok yok bebegin bagirsagnda parlaklik var 3 lü yu de yaptır bilmem ne diyo valla eğer ne olursa olsun aldırmcm diyosan hic bi test yaptırma

Canım yanlış hatırlamıyorsam 40 küsur yaşındayım demistin.Nifty yaptırman gerekli.Ben 37 yaşındayım,ben de yaptırıyorum kan vereceğim ben de yarın laboratuvara.Yanlış hatırlamıyorsam bir kizin vardı.2 kız çok güzel olmuş bence.Esinle aranı düzeltmene sevindim.

O bağırsak parlaklığından pek bir şey çıkmıyormuş. Bin bebekte 1inde gerçekten de o hastalık oluyormuş sanırım. Yani aklını bulandırma. Doktorlar felaket tellalı gibi sağolsunlar. Hemen en kötüyü söyleyip yakıştırıyorlar

Benim doktorum cok olumlu biriydi aslında anlamadm arastirilmasi lazm falan dedi dun yarn hastneye gitcem yine allah büyük ya bakalm ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…