2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ben acayip şekilde ayrana aş eriyorum. Aranızda canı sürekli ayran isteyen var mı
Ay ilk öğrendiğimde ayran o kadar istiyordum 2 litrelik ayranı içmiştim bi oturuşta bardak bardak. Sonra ne mi oldu ayran yoğurt peynir göresim gelmedi yeni yeni tekrar yemeye içmeye başladım onları. Aman diyip abartma abartınca fena oluyo

Evrak vs istiyorlar mı acaba?
Valla ben özelde ilaç yazdırmak için muayeneye gitmiştim sırf. Doktor bunlar uzun süreli kullanacaksan hemen rapor çıkarayım dedi. Yok kesilcek bir süre sonra diyince çıkarmadı. Demekki çok da zor değil diye tahmin yürütüyorum şuanda

Yok canım abartmıyorum öğünlerde 1er bardak içiyorum da ama hep içsem içerim ki bi de nedense canım kebapçılarda satılan cam şişedekilerden çekiyor. Arada eşime ızdırap oluyorum aldırıyorum

Yok canım abartmıyorum öğünlerde 1er bardak içiyorum da ama hep içsem içerim ki bi de nedense canım kebapçılarda satılan cam şişedekilerden çekiyor. Arada eşime ızdırap oluyorum aldırıyorum
Özellikle kebapçı ayranından istemen de lüks olmuş kız Allah iyiliğini versin güleceğim yoktu güldürdün iyi mi

Allah'ım.nolur bu duyguyu yaşamayı banada nasip et okadar çok.sevindimki.cnm Allah gönlümuze göre versin hepimizin.Sizde sagsaglim alın kucağıniza inşallah bana da dua et olur mu benimde oglum olsun inşallah 2gune gidicem bende öğrenmeye

Bana da erkek dedi demek ki erkek olunca bizim haftada belli oluyormuş öğrenmiş olduk hayırlı olsun kuzum

Sanırım detaylı ultrasonda görünecek net olarak aman ya sağlıklı olsun da artık geçtim ben cinsiyetten. Zaten hissediyorum ben kızım olacak
Aaah ah ben de hissediyordum hatta emindim kızım olacağından hep kız kıfayetlerine bakıyordum ki doktorun o erkek dediği anda şaka yaptığını sandım

Bebek istiyo ki guzel kokuyo canim canin cekerse ic ic bebisin bi yerlerinde ben cikmasin diyolar

Kızlar ben şimdi forumda rahim ağzı yetmezliği konusuna denk geldim de. Bunu doktorlar normal usg ile farkedebiliyor mu yoksa özel bi muayene mi olmalı? Ben kanamam için vajinal muayene dediğimde doktorum gerek duymadı ama Allah korusun böyle bişey varsa erkenden teşhis etmek de çok önemli. Aranızda buna baktıran yada doktoruyla konusu geçen var mi

Aaah ah ben de hissediyordum hatta emindim kızım olacağından hep kız kıfayetlerine bakıyordum ki doktorun o erkek dediği anda şaka yaptığını sandım
bende her iki cinsiyete kendimi hazırlıyorum.kız derse çok sevinirim erkek derse bozulurum ama eminimki her ikiside başım gözüm üstüne anneyz biz ya evlat taşıyoruz

Canım vajinal muayeneyle anlaşılıyor. Ölçüm yapılıyor. Ben yaptırdım.

İnşallah sana da nasip etsin Rabbim canım, hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah. Dua ederim inşallah Allah kalbimizi biliyor ikisi de evlat ama insan olmayanı da merak ediyor. İlk çocukta kız olması hep hayalimdi oldu, bu da gönlümüze göre oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…