2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sen kendin mi istedin canim yoksa doktor mu önerdi
Bende de kanama olunca bakıldı, sonra bir şey çıkmadı. Başka bir doktora gittim o bakalım yine dedi kanaman neden oluyor dedi o çok az açıklık gördü. Sonra yine kendi doktorum baktı o her şey çok iyi dedi.Benim de beynim yandı açıkçası. Ama detaylı ultrasona gittiğimde baktırıcam bir kez daha perinatoloğa. Belki de çok az olan açıklık progestanla ve istiharahatle kapandı bilmiyorum ki

Ya benim onca kanamama rağmen niye bakmadı bu doktor aklımı kurcalıyor bu durum. Kanama bitti kahverengi lekeye döndü ama ya yine olursa. Allah korusun ilerleyen haftalarda farkedilmesi çok daha riskli. Başka doktora mı gitsem napsam hiç içime sinmedi bu hâl

Benim bebiş neden çikolata ve meyve suyuna tepki vermiyor.doktor ye gel diyor yiyip gidiyorum zaten midem de almıyor. Ama bizimki sizin bebekler gibi tepki vermiyor. Bi daha aş erdiğm şeylerden yeyip gitcem, mesela ayran
Benmde kizim oyleydi canim bi paket cikolata yerdim onceden ama kizim bana misin demezdi ultrasondan baktigimizda eli cenesinjn altinda uyuyodu

Progestan alıyorsun di mi? Aklına kötü bir şey getirme kahveye sonra sarıya döncek geçecek. Bende de o korku var hala ama tevekkül edicez de sana o zaman da sölemiştim baksın doktorun diye. Bence de neden bakmadı ki

Alıyorum canim progestanla pruloton iğne kullanıyorum şu anda. Durdurulamayan bi kanama değil, vajinale gerek görmüyorum dedi ben de ısrar etmemiştim. Senin kanaman nasıldı canim regl gibi mi yoksa çok mu fazlaydı

Acile gidene kadar bir ped dolmuştu, çatala yattığımda da her yer kan olmuştu yerlere bile damlamıştı. Sonra iğne yapıldı 2 saat müşahedede kaldım leke tarzında kanamaya döndü. Sabah pembeye döndü sonra da kahve sarı derken 2.5 hafta falan sürdü. 1 aydır devam ediyorum ilaca. Önce 3 sonra 2 şimdi de 1e düşürdüm ilacı. Doktorum 1 ay daha bakalım kanaman olmazsa normal hayatına dönersin dedi.

Ama benim durup durmayacağına bakmadan önce karından sonra hemen vajinadan baktı doktor. Bence sende de yapmalydı.

Sanırım detaylı ultrasonda görünecek net olarak aman ya sağlıklı olsun da artık geçtim ben cinsiyetten. Zaten hissediyorum ben kızım olacak
Ben de kız hissediyordum hatta isim bile aramaya başlamıştım. Ama bazen 6. Hissimiz bizi yanıltabiliyor. İnşallah sen doğru hissediyorsundur kuzum

Ben de kız hissediyordum hatta isim bile aramaya başlamıştım. Ama bazen 6. Hissimiz bizi yanıltabiliyor. İnşallah sen doğru hissediyorsundur kuzum
İnşallah canım doktor %60 kız dedi, hep erkek bebek rüyası gördüm, muayeneye gitmeden kız bebek doğuruyordum rüyamda. Doktor da kıza benziyor dedi. Yine de Allah bilir tabi biraz daha beklicem

Ama benim durup durmayacağına bakmadan önce karından sonra hemen vajinadan baktı doktor. Bence sende de yapmalydı.
Bence de yapılmalıydı. Şimdi bir sürü hikaye okudum bununla ilgili ve iyice gerildim. Kontrole gittiğimde tekrar rica edicem yapacağını düşünüyorum. İlk gebeliğim, o kadar tecrubesizim ve o kadar korkuyorum ki. Bebek sahibi oluvermek öyle kolay bişey değilmiş meğer. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavru kuşlarimizi

Evet canım hiç değilmiş. ablamın sorunsuz geçti diye ben de öyle olcak sanıyordum. Hatta 3 çocuk istiyordum ama bu olaylar olunca şu an 1 tanesini bi doğurayım da 2 3 ü zorlamam Allah verirse olur ama onun dışında zor diyorum amin canım inşallah ya tek dileğim bu artık

Ben kendi doktoruma şöyle baktırdım. Servikal yetmezliği çok okudum kanamam ona bağlı olabilir mi acilde baktı doktor ama bir de siz bakın dedim. Başka doktora gittiğimi söylemedim. Zaten benim sıpa ensesini göstermedi mecburen alttan bakıldı onu aradan çıkarttım. Sen de öyle söylebilirsin.içim rahat değil psikolojim bozuldu falan de.

Amin canım benim Allah razı olsun inanki benimde bı kızım bı oğlum olsun çok istiyordum bı kızım.var inş buda erkek olur diye dua ediyrm cnm dediğin gibi iNsan olmayanı istiyor gerçekten inş nasip eder Rabbim

Kızlar ben acayip şekilde ayrana aş eriyorum. Aranızda canı sürekli ayran isteyen var mı
Ben de çok seviyorum ayranı eskiden pek aramazdım ama şişe ayran olayı da 10 numara
ne kadar kendimi gördüm, ilk gebeliğinde gaviscon en yakın arkadaşımdı, sokak ortasında filan dikerdim kafama.
Ben de dün kızartma yedim uyuyan devi uyandırdım diye çok korktum ama inşallah azaldı midem bu sefer de ilaçla gezmek istemiyorum

Aynen canım pazartesi gidicem o zaman mutlaka rica edicem en azından içim rahat eder

Benim de bir oğlum var baştan beri kızım olsun istedim oğlumda cinsiyet öğrendiğimde bir hafta kabul edemedim Sonrasında ikinci çocuk diyene kız olması garantiyse yaparım diyordum ama şimdi bir ferahlık geldi oğlum da doğal olarak erkek kardeş istiyor ben de hayırlısı olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…