2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
benimkinin cinsiyeti 13. haftada belli olmustu canim. ilk oglumuda doktorumuz 13. haftada bilmisti simdi kizimizida bildi. nifty test sonucum da %100 kiz geldi . belli olabilir yani doktorun tecrubesine bagli bence
Canım öncelikle hayırlı olsun bende geçen salı yaptırdım bu testi tam 8 gün oldu Yani ne zaman belli olur sonuç çok heyecanlıyım

Deneyeceğim

11+5 de öğrendim özelde, ama cihazı çok iyi gerçekten ultrason fotosunu devletle karşılaştırıyorum fark gözle görülür cinsten :)

Bizim dr un cihazı da çok iyi ama gelin görün ki benim gaz problemim yüzünden bebeği görmek çok zorlaşıyor hatta rahmim de biraz gerideymiş duruş olarak o yüzden de iyice arkada kaliyo bebek
Şansın böylesi işte

eğer çişini tutarsan daha iyi gözüküyormuş ultrason da doktor öyle demişti canım bilmem işe yarar mı ama :)

Ay sağolun ya gerçi gebelik malum durmadan idrara çıkma isteği ama yarın bi deniyim
Inşallah dr ultrasonla karnıma bastırınca da çişimi tutmayı becerebilirim

yaştan dolayı hiç ikili test yaptırma dediler direkt nifty üzerinde durdular. İkili yaptırmadım.

Canım benim ben de yarın kanı vereceğim hatta kendileri işyerime gelip alacaklar. Eşime kalsa yaptırmayacaktı ben böyle bilinmezle devam edip kendimi ilave strese sokamam dedim. Sen ne dersen de yaptırıcam dedim konuyu kapattım. Netice kadının fendi

Merhaba oğlum olacak inşallah:)

Cnmm tırstım bu bnm ilk hamileliğim bende öyle olursam nasıl zmn geçer bilmiyorum
öyle böyle geçiyor canım benim, kendine uygun en az ızdıraplı yoldan devam eden bir beslenme düzeni oturtuyon eninde sonunda. Bir de çantandan gaviscon u eksik etmiyon, nerde lazım olursa gerekirse sokağın ortasında kafana dikiyon. Süreç ızdıraplı ama sezeryan sonrası çabuk toparlamamda doktoruma göre kilo olmayışının büyük etkisi varmış

Kızlar ben eşimi tutamıyorum sürekli bebeği görmek istiyor en geç 2 haftada bi doktordayız. Bu kadar sık ultrasonun bi sakıncası olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…