2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu arada perinatolog bugün diyor tedavisiz mi oldu, yumurta gerçekten senin mi, eşime de sperm de gerçekten senin mi.... Dilimin ucuna kadar geldi hocam 35inde evlendim ben eşim 37 di az kullanılmış naabarsın diyecektim.
Tövbe tövbe yok başkasından aldk saklıyoruz deseydiniz doktorlar bazen çok tuhaf

Hayırlısı artık hemen hemen sizle aynıyım dr muayenesi günü olarak 1 günle ben de farklı bir sonuç alacağımı sanmam
Bekleriz artık:))
Birde benim devlet hastanesiydi çok iyi değil cihazı. İlk gittiğmde bir hafta geri gözüküyor kalp atişini net alamadım demişti . İki gün sonra özele gitmiştim kalp atışını fln dinletmişti bebeği göstermişti bana da .dr haftasıyla uyumlu bi sıkıntı yok demişti. Cihazdan cihaza da fark ediyor. Haftaya da özeldeki dr gidecgim bakalım Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin . Bi oğlum da olsun isterim ama kız olursa da hiç üzülmem kızıma arkadaş olacak bin şükür ki Allahım nasip etti

Karnınız büyüdü mü kızlar :) benim bol bulantılı geçiyor hala umarım herkes iyidir
Yavaştan belli etmeye başladı kızım hamileliğimi kabul etmiyor yok öyle bişey ben varım yeter diyor. Dünde tutmuş karnıma bakıyor sen çok yemeye mi başladın göbeğin çıkmış spor yap koridorda koş biraz diyor nasıl kabullendireceğim bilemedim

Aynı durumu ben yasiyorum kaç yaşında benimkiler büyük baya büyük hiç bi şekilde kabullenmiyorlar

Kizlar 13+6 da ilk gebeliğini yaşayıp bebeğin hareketini hisseden var mı??? sırt üstü uzandigimda sağ tarafında anı batmalar oluyor bebek mi acaba, gaz mi, kas mikeşke bebek olsa

Ah ben de en çok ondan korkuyordum oğlum şimdiye kadar hiç kardeş ister misin soruna olumlu yanıt vermemişti
Ama öğrendiğinden beri çok ilgili umarım doğduktan sonra da öyle olur

Kizlar 13+6 da ilk gebeliğini yaşayıp bebeğin hareketini hisseden var mı??? sırt üstü uzandigimda sağ tarafında anı batmalar oluyor bebek mi acaba, gaz mi, kas mikeşke bebek olsa
Ben 14+3te hissettim. 3 gün sürdü ara ara ama ondan sonra olmadı bi daha. Doktorum hissedemezsin diye iddia ediyor ama gaz olsa ayırt ederdim diye düşünüyorum.

Biz henüz söylemedik, 6.5 yaşında bizim kız. Kendisi kardeş çok istiyorum diyordu ama yine de ne tepki vereceğini kestiremiyorum açıkçası

Bende kilo alamıyorum hatta şu 3ayda verdim almayı isterdim bebek için ama olmuyor bende gaviskon kullanıyordum şu aylarda o şuruba karşıda tiksinti oluştu onu bile içemiyorum ki bi yıldır kullanıyordum

Canım öncelikle hayırlı olsun bende geçen salı yaptırdım bu testi tam 8 gün oldu Yani ne zaman belli olur sonuç çok heyecanlıyım
tesekkür ederim canim. ben 3 temmuzda yaptirmistim. 15 temmuz bugun sonucu geldi. benim testlerim Kaliforniya daki laboratuvara gitmisti 12 gun surmus gelmesi.

Bende kilo alamıyorum hatta şu 3ayda verdim almayı isterdim bebek için ama olmuyor bende gaviskon kullanıyordum şu aylarda o şuruba karşıda tiksinti oluştu onu bile içemiyorum ki bi yıldır kullanıyordum
ay ben 14. haftaya giricem hala 52 kiloym değişen bişey yok bnde almak istiyorm ama diğer tecrübeli arkadaşlar napcaksın kiloyu diyorlae belki de bizim ki iyidir bilemedm

Kızlar idrara sıkışık olunca mı daha iyi görünüyor olmayınca mı. Eşimle epeydir bunun iddiasını yapıyoruz. Ben sıkışık olunca daha iyi görünür diye biliyorum. Ama bugün de doktor dediki sıkışık gelme bi daha dedi. İddiayi kaybettim gibi. Kafam karıştı

ay ben 14. haftaya giricem hala 52 kiloym değişen bişey yok bnde almak istiyorm ama diğer tecrübeli arkadaşlar napcaksın kiloyu diyorlae belki de bizim ki iyidir bilemedm
Kesinlikle sizinki iyi bence ama bulantisiz o şekilde olsa keşke. Ben şimdiden çok aldım. İlerleyen ayları düşünemiyorum halim ne olur

13+5 deyim kasılmalar oluyor ama hiç hissedemedim ya, 20. haftada falan diyolardı bu kadar erken hissedilebilir mi gerçekten

Biz henüz söylemedik, 6.5 yaşında bizim kız. Kendisi kardeş çok istiyorum diyordu ama yine de ne tepki vereceğini kestiremiyorum açıkçası
Benimki de 6 yaşında bende hemen söylemek istemiyordum annemle konuşurken duymuş oldu. Öyle kızıyor ki ..işe giderken anneme bırakıyorum annem bakıyor. Annemde ikinci için hevesli geçen anneme Nasıl kızıyor doymadın mı diyor dört tane çocuğun var ben varım diyor. Kafaya takmışşsınız bebekte bebek . Kıyamam ben kızıma ya

ay kuzum yaaa.... Bizimki de diyor siz teyzemle iki kardeşsiniz ben neden yalnızım diyor. Küçük bebekleri kucağına alıp seviyor kardeşim olsa şöyle bakarım böyle bakarım diyor. Ama iş ciddiye binince ne olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…