2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin

kızlar hepinize selamlaar :))) ben de ikili test için gideceğimi yazmıştım bugün gittik , bebişimiz büyük ihtimalle erkekmiş.
13 haftalığız dr um henüz erken ama bir çıkıntı görüyorum dedi , ben de gördüm kız olamayacak kadar fındık gibi pipisini :))
kıza odaklanmıştık eşimle uzun zamandır bade diye sesleniyorduk bebişe , erkek olması büyük şoka neden oldu.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin , çok heyecanlıyım inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim.

Ahh yine erkek haberi inş bende verebilirim böyle erkek haberi cnm çok.sevindim.senin adina Allah analı babalı büyütsün inşallah

Benim bu ikinci hamilelik bunda 12. Haftada hissetmeye başladım ama düzenli değil
Ben hissediyorum günde bir defa dünden beri oda yok canım sıkkın
Bazen ben de aynı şekilde hissedemiyorum ama normal çok küçükler içerisi daha çok büyük onlar için
Bir de oğlum kocaman vururdu 16 haftada bile bu öyle değil daha hafif hareketleri

Kızlar merhaba bende 2 li test için gideceğim pazartesi günü. 12+1 olmuş olacağız acaba cinsiyeti belli olurmu o zaman

İkili test ve diğer tahlillerim çıktı. İkili testim güzel çıkmış ama D vitaminim düşükmüş damla başlattı doktor. İdrar yolu enfeksiyonu da peşimi bırakmıyor onun için de antibiyotik kullanmam gerekiyor. Buna da şükür Allah çözümsüz dert vermesin

Hanımlar merhaba ben geçen hafta ikili testimi yaptırdım ultrasonda her şey çok iyi dedi ense kalınlığı vs. Olması gerektiği gibi dedi. Bugün sonuç çıkmış Papp a değeri 2460 yazıyor serbest beta ise 41.25 U/L yaziyor rapor falan yok internetteki sonuç bu şekilde doktorumla haftaya görüşeceğiz bu değerlerden anlıyor musunuz? Yaşım 26 ve 13 haftalık gebeyim

Ay herkes öğreniyor cinsiyetleri burada hamilelik süresince sadece 3 kere filan ultrasonda bakılıyor benim 22 sinde randevum var ama yine ultrason bakmayacaklar büyük ihtimalle ve Ağustos’taki randevuya kalacak

Erkek olunca erken gösteriyor diyolar. Oda etkilemiş olabilir belki. Ne güzel öğrenmişsin. Darısı bana inşallah devlete mi gitmiştin
Özele gidiyorum ama ilçede tek özel hastane çok üst düzey değil ultrason cihazları falan.Allah senin de gönlüne göre versin tez zamanda öğren inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…