2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geçmiş olsun

Kızlar bi arkadaşımla konuştum 1 ay önde benden bebeğin bi sürü ihtiyacını almış siz bişey aldınız mı ben de hiç bişey almadım bakmadım bile
ben de daha hiç bişey almadım ama tecrübeli anne arkadaşlarım hep sakın son ana bırakma yavaş yavaş al diyorlar. bi liste çıkarmaya başladım kendime, yavaştan araştırıyorum. 2-3 hafta içinde almaya baslamak istiyorum en azından emzik biberon süt pompası gibi şeyleri.

Aynı gün tahlil verdik sanırım seninle, bana bugün 4te aramamı söyledi doktor
aa çok hızlı olmuş senin. salı günü vermiştim işte, araya gerçi 15 temmuz tatili girdi bilmiyorum laboratuar çalıştı mı. bugün cıktıysa senin 2 günde çok hızlı olmus valla :)

Kızlar bisey sorcam ben biraz geç kalkıyorum 12 1 haliyle kalvahtı da gec oluyor ama kalktiktan sonra hic biseyi eksik etmiyorum faydalı olacağını düşündüğüm ne varsa yiyip iciyorum sizce gec kalvahti yapmam da bi sorun varmıdır erken mi kalkıp yapmam lazım kafaya taktım bu durumu

ben dis agrisi cektigim donemde icmistim bi sıkıntı olmuyormus icebilirsin

troid bezinin iltihaplnmasına hashimato troidi deniliyor.Umarim sizinki geçicidir,kronik değildir.Beslenme duzeniyle çok alakası olduğu söylenir.Bende de hashimato başlangıcı vardı.Bu yüzden altı ayda bir troidlerime bakılıyor ve antikor testi yapılıyor.Bu arada glutensiz beslenirseniz sizin için daha iyi olur.Süt ürünlerini de fermente olarak tüketin.Yogurt,kefir gibi.Umarim en kısa sürede iltihaplanmaniz biter

Yok canım alman, yemen gerekenleri yedikten sonra hiç dert etme. Sabah erkenden kahvaltı denmesinin sebebi, gece boyunca kan şekeri düşüyor ya, erken saatte uyanıp kan şekerinin daha fazla düşüp seni etkilemesinin önüne geçmek. 12de uyanıp gözün dönmeden güzel bi kahvaltı yapabiliyosan hiç sorun olduğunu sanmam

Ben gunde iki kez beslenmeye devam ediyorum.Bir sorun olacağını sanmam yaptığınız şeyin.Ara öğüne şimdilik ihtiyaç duymuyorum.Onun yerine bol su içmeye çalışıyorum.Aslinda hamilelikte birazcık rahat olmakta fayda var.Bedeninizi dinleyin.Size bu beslenme duzeni iyi geliyor mu o önemli.Ben günde altı öğün beslensem şeker hastası olurum insülin direncim başlar.Kalsi ki vücudum bunu kabul etmiyor.

Eti yiyorum etten tiksinince et suyuna limon sıkıp en azından onu içiyorum sebze yiyorum genelde zaten çok acıkıp çok yiyince midem şişiyo daha da bişe yiyemiyorum ceviz atıştırıyorum meyve yiyorum ama çok az yiyebiliyorum hani en azından bebeğe yarasın diye

Valla bende o saatlerde kalkiyorum hatta esim isdeyken ariyo yeni uyandin demi diyo yatiypdun hala evt diyorum napim uykum var bebisdede hic bi sorun yokdu bugun doktordan geldim normal olculer 31mm olcakdi beni bebisin boyu daha buyukdu gayet saglikli herseyi normal dedi doktor ense kalinligi burun kemigi falan heo var dedi yani bende deyisen bise olmadi oda 4 kilo vermeme ragmen bebek gayet saglikliydi

Kan değerlerime bakıldığında T3 T4 TSH hep normal seviyede o yüzden teşhisi de zor oldu biraz tiroidden hiç şüphelenmedi doktorlar gerçi dandik bir hastane doktoru olduğu için de olabilir. Beslenmeye hep dikkat ediyorum aslında ama glutensiz beslenmeden bir süre deneyim olmazsa öneri için teşekkürler :)

Rica ederim.Bir sonraki kan tahlillerinizde anti tpo testi isteyin.Yani troid atılır testleri bunlar.Benimde tüm değerlerim normal olmasına rağmen pimpirikli canım aile hekiminin antikor testi istemesiyle öğrenmiştim durumu.Hatta eğer gidebilirseniz iyi bir endikrinoloji doktoruna danışın.İcinizdeki suphelerden de kurtulmuş olursunuz.Bir sorun varsa da çözümü kolay olur

protein ağırlıklı beslen dedi bana doktor mideme en az dokunan haşlanmış yumurta. Onların yerini tutabilecek yeşil mercimek var bir de haşlayıp kabuklarını ayıklıyorum öyle yiyorum.

parol içilebilir ama ağrına yeterli olur mu bilmiyorum. Bende nodül yok aynı durumları yaşıyorum arada iltihap azıtoyor benim de ateş ve ağrı yapıyor ve antibiyotik işe yaramıyor. Vücudun tiroit bezlerine karşı savaş açması durumu. Sana da geçmiş olsun.

Canım benim de haftada 1 migren atağım oluyor. Ben de içiyorum. Doktora gidince de zaten seruma karıştırıp veriyorlar parolu. Bebeği etkilemiyormuş. Rahat ol dedi doktor

Son düzenleme:
Kızlar doktordan geldik.
Oğlumuz olacakmış nasipse
Ama şu hurafeler pek tutmadı bende diyim.
Her yerimde sivilce çıktı
Eşime diyorum ki nasıl güzel Bi oğlan olacaksa artık annesini çirkinleştiriyo
Bi de biliyorsunuz çok kustum ben.
Normalde kız çocukları nazlı olur kusturur derler.
Erkek erken gösterir derler. 16.haftada zor öğrendim
Kruvasan yedim kontrolden 15 20 dk önce
Kıpır kıpırdı.
Çikolata yiyince uyuyordu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…