2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Özele gidiyorum ama ilçede tek özel hastane çok üst düzey değil ultrason cihazları falan.Allah senin de gönlüne göre versin tez zamanda öğren inşallah
Amin inşallah bende normalde özele gidiyordum ama doğum hastanesi eve çok yakın ikili test için devlete gideceğim sonumşar çıkınca kendi doktoruma götürecem. Artık kaç günde çıkar bilmiyorum

Evet doktor da aynı şeyi söylüyor ama içim içimi yiyor günde bir tane alarak idare etmeye çalışıyorum bakalım :/ teşekkürler
Parol B grubu, yani gebelikte zararsız olan ilaçlar sınıfında diye biliyorum ben. Bence tedavinizi olun, içiniz rahat etsin bu konuda. Geçmiş olsun. Ben de arada başım dayanılmaz ağrıdığında içiyorum.

Bu arada bendeki kız bebeklerle ilgili belirtileri söyleyeyim: ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi bende tuttu, popom çıktı dışarı doğru ki benim düz bir popom vardır (en sevdiğim belirti bu oldu sanırım umarım doğumdan sonra da incelir ama yine çıkık kalır), kiloyu bütün almaya başladım göbeğim hala daha pek yok zaten kiloluyum eski göbeğim duruyor sadece sertleşti, sabah bulantılarım çok oldu, bebişin nabzı hep 150 160 arasıydı, sivilcelendim, yüzümde kollarımda boynumda falan isilik gibi döküntüler oluşmaya başladı, göğüslerim de büyüdüler ama aşırı değil. Aklıma gelenler bunlar

Oturduğun zaman göbek yayılıyor mu yanlara doğru cnm

Oturduğun zaman göbek yayılıyor mu yanlara doğru cnm

Sebze yemekleri , baklagiller , çorbalar, arada kuru meyve kuru yemiş. Her gün düzenli meyve. Yumurta yedim uzun zamndan sonra ilk defa dün sabah mutluyum
Kızlar bi arkadaşımla konuştum 1 ay önde benden bebeğin bi sürü ihtiyacını almış siz bişey aldınız mı ben de hiç bişey almadım bakmadım bile
İndirimde denk geldiğim için biberon ve şampuan aldım. Almıyorum erken daha. Bakmıyorum da çünkü elim hep kıza gidiyo. Daha belli olan bir şey yok
Kizlar cinsiyet icin varmi bi dusunceniz bi yorumunuz anlayanlar doktor bi tahminde bulundu ama bide sizden duymak isterim siz ne dersiniz acaba
Kız gibi geldi bana sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…