2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
10 günde çıktı benimki. Diğer kan testlerine göre önemli olduğu için konuşmak istemiş olabilir

Kizlar yemek olarak neler yiyorsunuz??? Kırmızı et ve balık dışındaben çok açılmaya başladım sürekli bir şey yemek istiyorum ama migde mi rahatsız edecek diye çok şey yemekten korkuyorum... Kırmızı et ve balık hala aklıma geldikçe migdem bulanıyor...

Kızlar ya bu haftaya kadar bi kere bile bulantım olmadı ama az önce çok afedersiniz birden bire istifra ettim. Olabilir mi böyle bişey sonradan bulantı kusma başlar mı
Bi arkadaşımın 3.ay başladı 1 ay sürdü oğlu var çok şükür benim dehiç olmadı bulantım kuzum belki de üşüttün

Kızlar bi arkadaşımla konuştum 1 ay önde benden bebeğin bi sürü ihtiyacını almış siz bişey aldınız mı ben de hiç bişey almadım bakmadım bile
Ben arada bakıyorum şimdiden fiyatlar nasıl bilgimiz olsun diye. Çok erken daha 6dan sonra yavaş yavaş alınır diye düşünüyorum

Olabilir canım yada yediğin Bişey dokunmuştur uzun süreceğini sanmıyorum
Herhalde öyle oldu canım inşallah öyle olsun tek aman
biz kendi kendimize nazar değdirdik inan benimde ara ara bi tiksinti bulantı anlamiyorum ne oluyor 17 haftaya gircem bide ben normaldir heralde takma kafana ben dün gittm ama sormak aklıma gelmedi
Yemin ederim öyle ya belirti yok bişey yok diye hayiflanirken al dedi bebisler, gör bakalım nasıl oluyomus bulantı dediler neyse tek seferde geçti gibi ama bakalim
Ben de olmuyordu yeni başladı. Sıkıntı etme doktor herkesin bünyesi farklı normal demişti
Doğru diyosun canim her bünye, her gebelik kendine özel. İnşallah uzun sürmez
Bi arkadaşımın 3.ay başladı 1 ay sürdü oğlu var çok şükür benim dehiç olmadı bulantım kuzum belki de üşüttün
Olabilir kuzum hiç olmamıştı bi kere oldu, gerisi gelmez inşallah

Kızlar bi arkadaşımla konuştum 1 ay önde benden bebeğin bi sürü ihtiyacını almış siz bişey aldınız mı ben de hiç bişey almadım bakmadım bile
Aa çok erken başlamamış mi alışverişe ben daha bi tane iğne bile almadım çok erken olduğunu düşünüyorum

Aynı gün tahlil verdik sanırım seninle, bana bugün 4te aramamı söyledi doktor

Kizlar cinsiyet icin varmi bi dusunceniz bi yorumunuz anlayanlar doktor bi tahminde bulundu ama bide sizden duymak isterim siz ne dersiniz acaba

Eklentiler

• 20200716_133825.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 65
Ben cinsiyeti iki gün önce öğrendim heveslenip netten bakıyorum takımlara falan ama almadım hiçbir şey. Eşim alt açma almış indirimde görüp. Beşik bebek arabası puset falan ablasından dolayı hazır zaten, sadece kıyafet battaniye falan almam lazım erkek olunca onlar uymayacak

Kızlar merhaba,
Ben 2 haftadır yutkunma zorluğu ve boğazımın altında boyun bölgemde çok şiddetli ağrı hissediyordum kan tahlili yaptırdm ve kbb ye gittim her şey normal dediler geçmeyince tekrar gittim usg çekildi ve tiroidit olmuş yani tiroid iltihaplanması artı nodül varmış. Oto immun bir hastalık olduğu için antibiyotik falan işe yaramıyormuş sadece asprin ve parol verdiler ama kadın doğumcum asprini içmeme izin vermedi. Şuan akşamları parol içiyorum ki içmek istemiyorum ama dayanılmaz ağrım oluyor ve ateşim yükseliyor. Doktor günde 3-4 tane parol alabilirsin dedi. Umarım bir yan etkisi yoktur. 6-8 hafta sürüyormuş bu tiroid iltihabı geçmesini beklemekten başka çare yok. Nodüle de doğumdan sonra bakacaklarmış. Parol falan içen var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…