2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bence tatlı yiyememek tamamen mide bulantısından, benim kızımda da bunda da yediklerim aynı. Sabah domates salatalık peynir zeytin ile kahvaltı yapabiliyorum yumurta iki hamileliğimde de ilk tiksindiğim şey. Tuzlu ve ekşi yemeyi seviyorum hatta kendi kendime bol limonlu kısır ya da patates salatası falan yapıp yiyorum öğlenleribunda çaydan da soğudum iki bardaktan fazla içemiyorum o yüzden demlemiyorum genelde. Mide ekşimesi kızımda çok olmamıştı sadece bulantı vardı bunda mide ekşimesi daha çok rahatsız ediyor

Nasip olursa bende yarın patates salatası yapayım

Ben de eksi şeyleri yiyemiyorum.Limonlu Su içsem kusuyorum.İnanilmaz mide ekşimesi yapıyor.İsin garibi kefir ve yoğurt da tüketemiyorum.Midem kaldırmıyor.Kaşık kaşık dondurma bu aralar favorim.Tabi her gün yemiyorum içinde şeker var diye.Yumurta tekrardan yiyebiliyorum.İlk hamileliğim de herşey yiyebilmistim 14.haftadan sonra.Bakalim bu sefer yiyemediğim bu şeyleri yiyebilecek miyim?

Kızlar merhaba bende 2 li test için gideceğim pazartesi günü. 12+1 olmuş olacağız acaba cinsiyeti belli olurmu o zaman
Erken diye söylemeyebilir 13+3 te bana erken ama bebek ileride gidiyor bı bakalım dedim sonra pipiyi gördüm çıkıntı var erkek dedi bakalım öbür ay kesinleşir şimdi tam bende hala inanamıyorum gibi

6. Aydan sonra almayı planlıyorum ben ,ikinci hamileligim ama ilki kız bu erkek olunca hiç bişey yok zaten kızımdan birşey bırakmamıştım hepsini verdim şimdi sıfırdan çeyiz duzecegiz

Hamur işi çok canım istiyor valla frenlemesem kendimi hergun yiyeceğim sonum hiç kilo konusunda hiç hayırlı değil

Kızlar ben de bugün başka bir doktora gittim. Tesadüf oldu. Hastanede oğlumu ziyaret için bulunuyorduk, işimiz uzayınca hadi dedim beklerken ben de gireyim kadın doğuma.
Aradan aldılar.Bebek gayet iyi, cinsiyet te erkek dedi. Yani 10+4 te kendi doktorumun tahminini başka bir gözden doğrulamış olduk.

İyi geceler kızlar maşallah herkes öğrenmiş cinsiyetini. Benim hala net değil. Bugün gidecektim dr a ama yaşadığımızilde vakalar birden patladı vakalar korktum gitmedim öğreniriz inşallah geçen hafta gittiğimiz dr erkek gibi demişti hayırlısı bakalım. Benim de ikşnci olacak Bir de 9.5 yaşında oğlum var

Neden öyle canım ?
Nedenini bilemiyorum ama kuralları bu şekilde sadece riskli gebelikse her ay ultrason bakılıyormuş
Hamur işi çok canım istiyor valla frenlemesem kendimi hergun yiyeceğim sonum hiç kilo konusunda hiç hayırlı değil
Oğlumda ben de öyleydim canım 20 kilodan fazla almıştım tek tiksindiğim şey çiğ et ve pişerken çıkardığı kokuydu o da başkası pişirip başka yerde verirse yiyebiliyordum yani allah ne verdiyse yedim
Sizin ilk çocuklarınız kaç yaşında?
Oğlum 8 yaşında canım

Sizin ilk çocuklarınız kaç yaşında?
Benim kızım 4buçuk yaşında doğuma kadar beş yaşında olacak, kardeş fikrine hazırlamıştık yavaş yavaş ama erkek olmasına üzüldü biraz, kız olursa daha iyi oyun oynayacağını düşündü sanırım. Kabullenme aşamasında şuan

Şunları okuyunca ne kadar imrendim. En çok yiyebildiğim haşlanmış yumurta ve yağsız peynir, zeytin in tadını unuttum karşılıklı aşk yaşıyoruz. Oysa ev yapımı zeytinlerim var insana bir tane zeytin de ağrı yapar mı midem de abartıyor iyice.
Domates salatalık filan aaah ah. Bir tek biber tavada sendirip kabuklarını soyup onu biraz.
Diğer yemekler tamamı yağsız, baklagillerden sadece yeşil mercimek o da kabuklarını ayırıp.
Hiç değmeyin walla.
Sen ne yapıyorsun peki hiç ilaç içmeden dayanabiliyor musun? Parol baya iyi geliyor bana gece rahat uyuyorum en azından.
Allahtan ağrı eşiğim yüksek, çok şiddetli ağrırsa parol alıyorum ben de. Şu dönem iltihap çok yüksek değil en azından ona şükür...

Sen özele gidiyorsan belki bi tahmin yapar canım ben devlete gidiyorum birde benim sadece kontrol 2li istemiyorum çok uzun uzun bakmaz oyüzden
Kan almasa bile canm ense kalınlığına burun kemiğine bu haftalarda bakmak zorunda illa ki bakar bende 2li testi devlette yaptıracağım normalde özele gidiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…