2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Erken diye söylemeyebilir 13+3 te bana erken ama bebek ileride gidiyor bı bakalım dedim sonra pipiyi gördüm çıkıntı var erkek dedi bakalım öbür ay kesinleşir şimdi tam bende hala inanamıyorum gibi
Evet canım benimde ümidim tahmini zaten kesin bişey soylemesi bu haftalarda zor. Gözün aydın canım darısı bizlere

Sizin ilk çocuklarınız kaç yaşında?
benim kizlar dört buçuk yaşında.Tam tesekküllü korunmamiza rağmen Rabbim bebek verdi bize.Sanırım bunda kızlarımin duası etkili oldu.Yaklaşık altı ay biz bebek kardeş istiyoruz diye dolaniyorlardi evdeŞimdi büyük bir heyecanla doğmasını bekliyorlar.Umarım bu heyecanları doğumdan sonra da devam eder.

Günaydın, hayırlı sabahlar
Çoğu kişi cinsiyeti öğrendi çok şükür
Forumda kim yazmıştı hatırlamıyorum, düne kadar kalp atışı için merak içindeydik yakın zamanda forum cinsiyet için meraklanacak demişti... Çok şükür o günleri gördük
Darısı ben ve benim gibi henüz cinsiyet ogrenemeyenlerin başına inşallah
Benim cinsiyet konusunda hiç bir meragim yok... Çünkü bugunleri beş yıldır bekliyorumsağlıklı olsun yeter benim için....dua edin ne olur kaygım, stresim doktor "bebek sağlıklı dedikçe azalsin"

Olumlu düşünelim, olumlu güzel geçirelim bu dönemi
bende hala öğrenemedim çok da merak etmiyorum açıkçası. Sağlıklı olsunlar yeter

Cinsiyet konusunda ben de merak içindeyim. Genetik test için kan verdim. Sonuçlar çıkınca o da çıkacakmış.. bekliyoruz.. En önemlisi her şey yolunda çıksın cinsiyet hiç önemli değil tabi ama merak ediyorum yine de..

genetik test ne oluyor acaba bilgi verir misiniz?

Selam kızlar
Doktor randevumuz vardı. Bebiskom dusuncelerde
Doktor %60 70dedigi erkek tahminini tekrar etmek istemedi hatta söylemeyeyim biraz daha büyüsün dedi .Gostermiyo falan dedi ama bi haber okumuş erkek erkek demişler kiz olmuş doktoru dava etmişler Bizim doktor da korkmuş anlaşılan. Buyrun teyzeleri sizler tahminde bulunun

Eklentiler

• 20200717_122304.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 20200717_122250.webp
    21 KB · Görüntüleme: 80
o haberde bebek dogduktan sonra oglunuz oldu demisler baba nufusunu cikarmis cocugun erkek diye sonra hastaneye gelince karisiklik olmus kiziniz oldu demisler ondan dava acmislar

Nasıl göremedi acaba nasılda açık seçik heryeri. Bazı drlar gerçekten alem Benimkide tabi.. Maşallah çok tatlı görülüyor oğlan diyesim geldi

Evet bakar sanırım bende sorayım diyorum cinsiyeti nezaman öğreniriz die devamlı aynı doktora gidiyorum.
Evet benim de doktorum aynı sürekli ama sırf test için devlete gidicem Bi seferlik eve çok yakın bakalım hayırlısı olsun nasıl olsa öğrenicez

Canım gerçektende heryeri belli illaki görmüştür ama dememiştir. Zaten renkli usg de illaki belli olur bence ya. Benimde erkek diyesim geldi hayırlısı tabi sağlıklı olsunlar da en önemlisi o

oyy seni seni maşallah

genetik test ne oluyor acaba bilgi verir misiniz?
Veracity diye bir test yapıldı. Down Sendromu da dahil 12 çeşit sendromun tarandığı bir test. Yaşadığım ülkede 450 Euro'ya yapılıyor. Oğlumda da yaptırmıştım. Zorunlu değil ama tercih ettik..

Canim benim çevremde de 2 arkadaşıma erkek erkek dediler sonradan kız olduğunu söylediler, hatta birisi daha geçen hafta doğum yaptı eski bı muhabbet değil yani :) sanırım benziyo bu haftalarda cinsiyetler :) çok tatlı görünüyo maşallah annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…