2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet benim de doktorum aynı sürekli ama sırf test için devlete gidicem Bi seferlik eve çok yakın bakalım hayırlısı olsun nasıl olsa öğrenicez
Hayırlısı canım devlet hastaneleri bu süreçte çok iyi gerçekten gittiğimde otomatik olarak kendi randevumu veriyor doktor hiç uğraşmıyorum normal hasta da almadıkları için çok sakın oluyor. Özele gitmeyi oyuzden düşünmedim cinsiyet öğrenemezsem bayramdan sonra da ozaman giderim belki..

Evet bencede iyi devlet hastaneleri. Burdaki hastane de ek bina kadın doğum ve çocuk hastanesi küçük sessiz sakin biyer. Tek sıkıntısı burda ultrasonda göstermiyorlar bebeği. Yoksa geri kalan herşeyinden bende memnunum

ay kızlar erkek isimleri konusunda yardıma ihtiyacım var bebem kız olaydı adı sanı her şeyi belliydi ama erkek şokunu yavaş yavaş atlatmaya baslayınca ne isim koyacaz biz bu cocuğa şokuna girdik o kadar düşünmemiştim ki erkek, aklımda hiç bir isim yok. Eşimin takıntısı kısa ve tek isim olsun diyor. Ben Batu dedim, o Alp dedi. şimdilik bu ikisi arasındayız gibi. var mı sizin aklınızda isimler? ya da erkek cocuklarınız varsa isimleri neler, bi fikir olsun bize de

baturalp koyun ikinizin istedigi de olsun

İnşallah sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın oglusunu. benim ogullarimin iki ismi var birinin adı emir reha diğeri kerim tuna.hep oğlum olursa 2 kızım olursa tek isim koyacağım diyordum.simdide kızım olacak inşallah ama bende hiç işim düşünmedim daha Meyra meva ipek isimleri geliyor aklıma ama daha çok var diye şimdilik erteledim isim düşünmeyi bende

İkisi de çok güzel batu ama bi tık önde bencede

Mete ismi çok hoşuma gidiyor benim de eşim babaların ismini koyalım diye tutturdu

Kız olursa Tomris de olabilir o zaman bence bunu da düşün dünyadaki ilk kadın hükümdar

hayırlı olsun kuzum bana da 12+2 de erkek gibi ama 16da tam netleşir dedi :)
Önceki gebeliğimde 11.haftada yüzde doksan erkek dedi 1 hafta sonra kesin erkek demişti oğlum olmuştu hayırlısı bakalım. Cinsiyet elbette merak edilen bir konu ama sağlık her şeyden önce cinsiyet isim vs gercekten çok önemsiz konular aslında

Kızlar bugün karnimda hafif hafif kasılmalar var ya bebek büyüdüğü için mi oluyo bu? Sizde de oluyo mu havadan nem kaptigim için sorayım dedim :)

Bizimkinin adı belli Alp

ayy özellikle Tuna ismine bayılırım, cok yakın arkadasımın oğlu da tuna ☺ allah bağışlasın yavrularını kuzumm, kız için Meyra da cok güzelmiş

Mete ismi çok hoşuma gidiyor benim de eşim babaların ismini koyalım diye tutturdu
Mete ismi bizim de aklımızdan geçti bir de Mert. Mete isminde çevremizde 3 kişinin oğlu var, cok samimi değiliz ama yine de cok mu var acaba filan dedik. Ama listede olan isimlerden biri Mete de :)

öyle tabiii ki rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gerisi boşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…