2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
hadi bakalım grupta iki Alp olabilir :) eşim de tutturdu Alp diye :)
Bendde dün eşimi rüyamda gördüm Alp olucak bebgimiz adı dedi.bende ne Alp nerden çıktı dedim.oda öyle olucak dedi ama bizimkinin daha cinsiyet belli değil bakalım.nasipte ne varsa artık

Bendde dün eşimi rüyamda gördüm Alp olucak bebgimiz adı dedi.bende ne Alp nerden çıktı dedim.oda öyle olucak dedi ama bizimkinin daha cinsiyet belli değil bakalım.nasipte ne varsa artık
ohh Alp'ler oldu 3 :) çok böyle hikaye duymustum rüyasında görüp de isim koyan. Demek ki var nasibinde bakalım :)

ohh Alp'ler oldu 3 :) çok böyle hikaye duymustum rüyasında görüp de isim koyan. Demek ki var nasibinde bakalım :)
İnşallah canım benim ya haftaya gidicez cinsiyet için inş Rabbim gonlundekini nasip etsin insan etkileniyor rüyada olsa vardr bi sebebi sanki ben kızımdada rüyamda gördüm.ismini nisa olucak diye bagrrarak kalktm şimdi kızım 3yasinda adida nisa

yaa bak gördün mü... rabbim sana malum ediyor demek ki, erkek cıkarsa hiç şaşırmam

Kizlar arabada giderken araba çok tangir tungur etse bir şey olur muçok korkuyorum.... Yollarda tamir vardı araba çok sallandı

Bizim erkek olsaydı Karan Aslan olcaktı ama ikisinden biri olabilr

Limoncum bizde hala erkek şokunu atlatamadik kız bekliyorduk o kadar hazirlamistik ki kendimizi doktor erkek deyince şoka girdik odadan çıktım hemen bekleme sandalyesine oturalım dedim eşime kendime gelmem lazım
Sağlıkla gelsinler önemli olan o tabi ki...
Biz hep kız istedik ama hiç kız ismi düşünmedik oda ayrı bir komik hep erkek ismi düşünmüştük
Düşündüğünuz isimler güzel Göktuğ hoşumuza gitmişti bide bizim buna alternatif olarak Gökalp , Oğuzalp , Mehmet , Fatih, Emre, Burak ... Bunlar da hoşuma giden isimler sana fikir olsun

Benim Beta 24,7 yazmış heralde bin üzerinden ,papp a 4,32 inşallah iyidir yamoral verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…