2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayy kızlar arasında idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Bugün hep tuvaletim varmış hissi var ama yok yani normalde biliyorsunuz o hissi. Bide yanma başladı şimdi. Napsam bilemedim hemen gideyim mi doktora acaba
Ben canım normalde haftaya kontrolüm vardı doktor gel tahlil bakayım dedi dün verdim bakalım Sonucu bekliyorum

Ben de 12. Haftada hissetmiştim
Mesela ben kızım var oğluş geliyor
Sağlıkla kucağına al inşallah
Ben iki gündür bebeği çok hissedemiyorum sanki bir tarafım endişeli diğer yanım sakin daha çok küçük ondandır diyor

bugün 12+6 yım, ve aylar sonra ilk kez son iki gündür bulantısız ve gayet enerjik hissediyorum. Allahım balayı başladı mı acaba çok şaşkınım kendi enerjime inanamıyorum bugün denizdeydim saatlerce yüzdüm. Normalde evde koridor boyunca tuvalete kadar yürürken bile mahfoluyordum. Şaşkınım, hem sevincliyim hem de acaba her sey yolunda mı diyorum neyse kendime nazar değdirmeyeyim insallah zor günler geride kalmıstır

Ne mutlu sana... Bende yüzmeyi o kadar çok özledim ki.. karnında bir gerginlik, yemek yiyince eksimem, kabızlığın vs var... Ve sürekli evde olduğum için pskoljikmen bir hapis hissi...
Pazartesi kontrolüm var her şey yolunda ise Dr um yüzmeyi tavsiye etse keşke... Sanki yüzsem bütün şikayetlerim geçecek gibi

Söylemesi çok tuhaf olmuş biraz var öyle tipler bende hiç istemiyorum diyordum bilenler hani istemiyordun diyor

İnsallah cok daha iyi olursun kuzummm sağlıklı olun da geri kalan her sey yapılır Haftaya sen de yüzersin insallah, o olmazsa öbür hafta. yaz daha bitmedi ya

Ben canım normalde haftaya kontrolüm vardı doktor gel tahlil bakayım dedi dün verdim bakalım Sonucu bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Dün akşam gittim ben de, enfeksiyondan korkarım çünkü. Korktuğum gibi de varmış zaten ama ilaç kullandım iyiyim şimdi. Geçer inşallah senin de

Bir kıskançlık olabilir mi arkdşının çocuğu var mı cnm ??

Havuzda yüzen var mı ya enfeksiyon kaparım diye çekiniyorum ben
Benim zaten enfeksiyon şikayetim olduğu için bu yaz hiç havuza girmeyi düşünmüyorum. Deniz için doktora sordum o da kramp falan girebilir dikkatli olmak şartıyla olabilir dedi. Ama ona bile cesaret edemiyorum haşema hemen kurumuyor ıslak kalınca enfeksiyon ve sancıdan korkuyorum

Ayy benim çin takviminde kız çıkıyo rus takviminde erkek çıkıyo bakalım hayırlısı
Ama oğlumda 6 ay bulantıdan maf olmuştum ayağa kalkamıyodum resmen bide 2.5 aylıkken cinsiyetini öğrenmiştik
Bu hamileliğimdede hiç bulantım olmadı şimdiye kadar acaba kızmı diyorum geçen kontrolde doktor daha erken demişti cinsiyet için
Eşim soruyo ne hissediyorsun die hiç bişey diyorum.Allah aşkına bi kerede olumlu bişey söyle böyle benide üzüyosun dio ama hissetmiyorum yani ben napayım

Şahsen benimde sancılarım oluyor ani kalkıp yürürsem filan ,bende pek sıcak bakmıyorum çok canım istiyo ama seneye bebişlerimizle Allah'ın izniyle

Şahsen benimde sancılarım oluyor ani kalkıp yürürsem filan ,bende pek sıcak bakmıyorum çok canım istiyo ama seneye bebişlerimizle Allah'ın izniyle
Ben de bayılırım normalde deniz ve havuza ama bu yaz böyle olsun bakalım, seneye bu virüs falan da biter özgürce keyif yaparız inşallah bebişlerimizle

Kızlar bişi sormam gerek acil ya oturuyordum kedi geldi ya kediye kemik fırlatmak için çok uzandım ve kolumu olabildiğince uzattım hamileliği unuttum 3 4 kez yaptım bu hareketi. Şimdi de karnım ağrımaya başladı bişi olmuşmudur sizce!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…