2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yaa nedense bunda bende hiçbirşey hissetmedim benim 2 çocuğumdada çin takvimide rus takvimide doğru çıktı

İkinci gebeliklerde 12den itibaren hissedilirmiş

Biz de Ömer, Eymen, Demir isimleri arasında gidip geliyoruz. Eşim Ömer olsun istiyor. Kızım da başta Mete diyordu şimdi Eymen diyor. Ben kararsızım. Üçümüzün de içine sinmesi lazım Daha altı ay var çok düşünür taşınırız artık

canim bizim isim ucuncu degisime ugradi bugun sonunda HAZAR BULUT OLDU
Çok güzel isim kızımın ismi Elif Defne defne hep çocukluğumdan beri severim Satul buğra da eşimin bekarlıktan beri zikrettiği isim engel olursam bencillik yapmış olurum ya sonuçta oda babası dedim ve okeyledim ama halk tepkili biz nasıl sçylicez diye

Benim kızımın adı da Defne

Ömer çok güzel bir isim. Eşimin ismi ve ismini taşır. Adaletli merhametlidir. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama tek başına kullanın kullanacaksanız. İki isim olunca karakter değişiyormuş

İnşallah canım Rabbim hepimizin gonlundekini versin inşallah bende çok merak edyrm kendisini haftaya öğrenirim ins

Ömer çok güzel bir isim. Eşimin ismi ve ismini taşır. Adaletli merhametlidir. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama tek başına kullanın kullanacaksanız. İki isim olunca karakter değişiyormuş
Biz iki isim sevmiyoruz zaten kızımda da tek isim tercih etmiştik. Ben de Hz.Ömer in adaleti ve cesaretini hep sevmişimdir bu yüzden ben de yakınım Ömer ismine. Yusuf da dedi eşim ama o isimde çok haylaz laftan anlamayan bir öğrencim vardı o yüzden istemedim. Öğretmen olunca bir de bu sıkıntı var

Hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallah, aurıntılıda prof a gitmiştik biz, her şeyine ayrıntılı şekilde bakmıştık Dr, eli kolu kalbi cigeri vs aklına ne geliyorsa. İiyi ce araştırıp mutlaka iyi Bi Dr a giit. İçin rahatlar. Umarım iyidir bebiş. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…