2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydınlar
Kizlar dün akşamdan beri göbeğinin altında ince anlık bir dizimi desem agrimi desem bir şeyler oluyor bebeğin olduğu tarafta....idrar yolu enfeksiyonu vs böyle yapar mı???
Bende idrar yolu enfeksiyonu karın siskinligi mesafe yanması yaptı.Bir dw kasiklarda baskı hissediyordum.Sizinki enfeksiyon değildir büyük ihtimalle.

Ayy kızlar arasında idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Bugün hep tuvaletim varmış hissi var ama yok yani normalde biliyorsunuz o hissi. Bide yanma başladı şimdi. Napsam bilemedim hemen gideyim mi doktora acaba
canım suyu az içtiysen o da yapıyor. Ben ara ara yaşıyorum onu danıştım doktoruma suyu az içersen yaşarsın onu dedi. Hakkaten de suyu az içtiğim zamanlar oluypor

Kozlar sinirlerim bozuk ya sabah bi kalktım sağma yatmışım bütün gece ya bizim haftalarımızda bu önemli mi siz napıyorsunuz
Takılma canım o kadar ven sağ sol fönüşümlü yatıyorum. Sola yatmak daha iyiymiş ama bütün gece sola yarmak imkansız uyuşuyor sol tarafım ağrıyor bir süre sonra. Sırt üstü yatmamak laxım bence.

Sırt üstü bebek büyüyünce 6 7 aydan sonra omurlara baskı yapmasın diye yasakmış. Zaten biz de rahatsız olurmuşuz. Ama bzm hatalarımızda nasıl yattığınız önemli değilmiş

Ben hamile oldugum icin isten cikarildim o yuzden oyle bir sorunum yok
Yasak ama yaaa gerçekten ayıp ben de özel okuldayım sözleşme yenileme zamanımda hamile olduğumu söyledim ama sıkıntı yapmadılar. İşverenden işverene değişiyor. Bebiş bereketiyle gelsin size

Yasak ama yaaa gerçekten ayıp ben de özel okuldayım sözleşme yenileme zamanımda hamile olduğumu söyledim ama sıkıntı yapmadılar. İşverenden işverene değişiyor. Bebiş bereketiyle gelsin size
Ben de sozlesme yenileme zamani soyledim isten cikardilar. Maalesef oyle butun velilerim filan ayaklandi ama olan oldu iste

Sırt üstü bebek büyüyünce 6 7 aydan sonra omurlara baskı yapmasın diye yasakmış. Zaten biz de rahatsız olurmuşuz. Ama bzm hatalarımızda nasıl yattığınız önemli değilmiş
He öyle mi ay yatayım o zaman ya belim ağrıy7nca sırt üstü yatmak istiyorum çok bebiş rahat edemicek diye direniyordum

canım suyu az içtiysen o da yapıyor. Ben ara ara yaşıyorum onu danıştım doktoruma suyu az içersen yaşarsın onu dedi. Hakkaten de suyu az içtiğim zamanlar oluypor
Aynen canım 2 gündür bulantidan dolayi çok çok az içmiştim suyu hemen etkilendim. Dün ilaç vermişlerdi, şimdi iyiyim şükür. Suya da çok dikkat edicem tekrar

Sana da çok geçmiş olsun canım. Dun bi sase ilaç vermişti onu ictim, sabah güzel uyandık çok şükür. Su çok önemli gerçekten, 2 gündür çok az miktarda içmiştim ama düzelttim tekrar

KıZlar bi kaç gündür yazamadım misafirim vardı cinsiyet öğrenenler olmuş allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin benim gebelik sosyal medyada patladı saklayamadım bi arkadaşım aklıma gelirdin de bir gün hamile olacağın aklıma gelmezdi çok şaşırdım hamilelik sana çok Uzaktı yazmış yani ne diyim insanlar neden bu kadar tuhaf anlamadım 6-7 yıldır görüşmüyoruz rabbim yakıştırmış vermiş sana ne yani bunu bi de bana iletme hadsizliğinde bulunuyosun çok enteresanlar

Kızlar, bugün 12. Haftam bitti. Ben, seyirme seklinde bebek hareketi olduğunu düşündüğüm birşey hissediyorum dünden beridir. Böyle orda sanki balık yüzüyor gibi..
Bu kadar erken hissetmek mümkün mü? Oğlumu daha geç hissetmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…