2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın kızlar. Bütün gece mide yanmasından ve doğru pozisyonu bulamamaktan uykusuz kalmak, sabahın köründe lavaboya kalkıp bi daha uyuyamamak ve bundan mutluluk duymak o kadar huysuz biriyim ki, günün birinde bunun olacağını söyleseler gülerdim. Daha doğmadan hizaya getirdi yavru kuş beni. İnşallah doğar gelir de neler yasatacak görürüz hep

CANIM COK GUZEL BI ISIM BULMUSSUNUZ BEN TEK ISIM SEVMEYENLERDENIM GAYET KARIZMATIK BI ISIM BULMUSSUNUZ bende degistirmeyi dusunmuyorum artik bu son karar gibi RABBIM HAYIRLISIYLA YAVRULARIMIZI SAGLIKLI BI SEKILDE KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH GONLUMUZE GORE NASIP ETSIN INSALLAH

Benimde mide ekşimem var...azar azar ve çok şık yemeye çalışıyorum. Aç kaldığım zaman yediğimde eksimem daha çok oluyor sanki...

Ay aynen ya iki saatte bir wcdeyim yavruşum sağolsun yesin onları anaları

Canımm çok teşekkür ederim amiiiiinn

kızlar beli iki yana kıtlatma hareketi var ya, onu yapamadığım için çok ağrı çekiyorm, yüz üstü yatsam biri ayağıyla bassa bile düzelcek belim napılabilir ki sadece kıtlatmaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…