2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de hep sağıma yatıyorum. Perinatologa sormuştum daha bu haftalar erken istediğin gibi yatabilirsin dedi yüzüstü de yatıyorum biraz hatta telaş etme
Ben de hala yüzüstü yatıyorum arada. zaten bebişlerimiz suyunun içinde onları sıkıştıracak bir haftada daha değiliz ki

Günaydınlar
Kizlar dün akşamdan beri göbeğinin altında ince anlık bir dizimi desem agrimi desem bir şeyler oluyor bebeğin olduğu tarafta....idrar yolu enfeksiyonu vs böyle yapar mı???

Orda çıkıntı var ama göbeği bence kız olabilir mi bilemedim

Kozlar sinirlerim bozuk ya sabah bi kalktım sağma yatmışım bütün gece ya bizim haftalarımızda bu önemli mi siz napıyorsunuz
Ben sağ sol sırt üstü her şekilde yatıyorum doktorum şuan önemli olmadığını söyledi Bnmki 12haftalık tabi haftasına farkeder mi bilmiyorum

Ben sağ sol sırt üstü her şekilde yatıyorum doktorum şuan önemli olmadığını söyledi Bnmki 12haftalık tabi haftasına farkeder mi bilmiyorum
ben artik sirtustu ve yuzustu yatinca rahatsiz oluyorum sadece saga sola yatinca da belim agriyor

Ben ozel okulda ogretmenim. Her sene sozlesme yeniledigimiz icin ben hamile olunca bu sene yenilemediler. Maalesef ozel sektor hele ki ozel okullar
İçinde bulunmadım ama duyuyoruz. Özel okul/dersane öğretmenleri zor koşullarda çalışıyormuş. Hayırlısı olsun senin için, doğumdan sonra daha iyi bi yer olur belki

Ayy kızlar arasında idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Bugün hep tuvaletim varmış hissi var ama yok yani normalde biliyorsunuz o hissi. Bide yanma başladı şimdi. Napsam bilemedim hemen gideyim mi doktora acaba
Geçmiş olsun ben geçirdim malesef.Bol Ama bol su içtim.Hatta sirkeli su içtim.Şuan yanma falan kalmadı.Benim doktorum antibiyotik yazmıştı ama gerek kalmadı.Test sonucu çıkana kadar ben toparladım şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…