2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Oğlumun adı Said buğra.. Herkes çok beğenir tek sıkıntı canı isteyen Said canı isteyen buğra diyor biz ikisinide kullanıyoruz. Bu arada isim çok farklı satuk ne demek
Canım satuk buğrahan ilk müslüman türk hükümdarı benim eşim tarihe çok meraklı olduğu İçin sevgiliylen bile derdi olacak diye Sanırım bizdede sadece buğra derler ama söylenişi çok naif hoşuma gitti benim

Ayy kızlar çok mu zayiftiniz ya benim de ilk gebelik ama karnım büyüdü resmen top gibi bende erken çıktı gibi hissediyorum. Kilomda hiç değişme olmadı ama top göbek geldi normalde de balık etliyimdir belki de ondan

Yok canım 2.-3. gebeligin de olsa 16.haftadan önce hissedemezsin en erken o da.O hareketlerin hepsi gaz ve psikolojik Ben de hisseder gibi oldum açtım baktım internetten Kagan Kocatepe ve diğer doktor abilerimiz ablalarımız kedidir o kedi diyorlar

Benim ki de baya kocaman zor buluyorum valla giyecek kıyafet. Bol elbiseler giydiğim icin dısarıdan belli olmuyor ama dar bir sey giysem direk hamile derler yani o kadar cıktı

Benim ki de baya kocaman zor buluyorum valla giyecek kıyafet. Bol elbiseler giydiğim icin dısarıdan belli olmuyor ama dar bir sey giysem direk hamile derler yani o kadar cıktı
Benim de öyle kuzum. Tesettürlü olduğumdan dışarda pek belli değil ama evde giymelik hamile taytı falan aldım ben. Pijamalarim, normal taytlarim hep karnımı sıkıyo artık hoşuma da gidiyo ama çok koca göbek de olmak istemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…