2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Beni de beli lastkli evdeki pijamalarım acayip rahatsız ediyor hep göbeğimin üstüne kadar çekebileceğim şeyler giyme ihtiyacı duyuyorum bir de iç çamaşırlarım mahfediyor onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Hamile külotları var galiba ama bu sıcakta da karnı tamamen örten pamuklu külotlar cok yakar gibime geldi daha almadım

Aynen bende senin gibiyim canım. Karnı cikmayanlari hayretle okuyorum herhalde ben iri yarıyım diyorum artık o kadar belliki göbek kesinliklr anlaşılır

Ne güzel ya ben özeniyorum öyle bnm yok şuan heralde 7.aya kdr minicik büyür

Hamilelik taytı dar olmuyor mu, benimde pijamalarim vs olmuyor.... Hamilelik pijaması bakmak istiyorum ama dışarı çıkarmıyor eşim.

Hadi yaaa

Cnm bnm nedeni çok açık çekememiş mutluluğunu baZı insanlar böyle olur o cümlede iyi niyet göremedim öyle tebrik edilmez
Evet yani ben de şaşırdım üniversiteden arkadaşım 6-7 yıldır görüşmüyoruz rabbim yakıştırmış vermiş sen yakıştırmasan ne yazar

Hamilelik taytı dar olmuyor mu, benimde pijamalarim vs olmuyor.... Hamilelik pijaması bakmak istiyorum ama dışarı çıkarmıyor eşim.
Yok canım hiç dar değil. Normal hamile pantolonları gibi uzun bi karnı var zaten. LCW den aldım ben. Normal bedenimi aldım aşırı rahat

Valla bende iştah gitti bu süreçte 2kilo verdim iyice kayboldu inşşş orda biyerde kendine iyi bi yer bulmuştur maşallahh ne gzl 3.geliyor
Sağol canım sürpriz bebek ablaları çok sevinçli bakalım insallah doğunca da aynı heveste olurlar. Benim yarın kontrolüm var vitamin falan başlasak biran önce iyi olacak bence

Sağol canım sürpriz bebek ablaları çok sevinçli bakalım insallah doğunca da aynı heveste olurlar. Benim yarın kontrolüm var vitamin falan başlasak biran önce iyi olacak bence
Ne güzel maşallahh bu gelenin cinsiyeti bellimi rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşşş bnm ilk olacak inş ben vitamin hapına başladım bu hafta muhtemelen sanada verir doktorun

Büyüsün inşşşş çok istiyorum 3.ayda bi tık belli olur demiştim hayatta anlaşılmaz bendeki
Doktor bana bu hafta kontrolde 14.haftadan itibaren bebek biraz daha yukarı çıkacak göbek çıkmaya başlayacak dedi. Benim zaten biraz belli olmaya başladı artık ama sen de rahat ol, ilerde o göbekten zor eğilip doğrulacaksın, ayakkabını bağlayamayacaksın, yatakta zor döneceksin

Benim ikizlerden kalma bir ikiz göbeğim olduğu için hala aynı geliyor.Ayrica diyorum ki tek bebek bu ne kadar buyuyebilir ki.Biz beee gördük neler

Sizce sandalyeye cikip mutfak dolaplarını silmek cok mu tehlikeli kızlar ya aylardır dokunmuyorum yapcak kimse de yok igrenmeye basladm bulaşıgmi yıkayıp koyuyorum kulancagm zaman yine sudan geciirp kullanıyom düşünün dikkatli çıksam temizlesem bisey olurmu korkuyorum biraz

Canımmm bnm göbek 6.ayda belli olmaya ancak başlar Benim iştahım Yok sanırım hep böyle devam edecek

Ben temizliyorum kendimi zorlamadan rahat uzanabileceğim şekilde yapıyorum.
Ev kirli olunca benim psikolojim bozuluyo rahat oturamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…