2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim özellikle üst dolaplar cok kirli uzanamıyorum da mecbur sandalyeye cıkcam esim eleme yaparım diyo ama bi erkek ne kadar temizleyebilir ki
Annem bana evlenmeden demişti ki kocan ben yaparım dediği şeylere sakın sen yapamazsın seninki temiz olmaz deme yapsın olmazsa sen o yokken üstünden yine yap o yapsın kabasını alsın sen sonra incesini yaparsın

Benim evi b.k götürüyordu resmen.Ben sildim wallahi.Sizin de riskli bir gebeliginiz yoksa silebilirsiniz.Kendinizi çok zorlamadan yavaş yavaş yapın.Yorulunca da dinlenirseniz sorun olmaz bence

Bende aynı durumdayım arkadaşım Ama çok şükür bin şükür Rabbimize ki bizlere evlat nasip etti Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah yokluğunu aratmasın

Kesinlikle annen çok doğru demiş... Benim annem o hatayı yapmış... Alışverişten ev işine her şey annemin eline bakıyor şimdi... O ders oldu bana... Ben de çalışan bayan olarak eşimden destek alıyorum. Pek begenmesemde zamanla benim istediğim şekilde yapmaya başlıyor

Aynı hatayı annem de yapmış maalesef. Babama çöpü atar mısın desek zoruna gidiyor.
Eşim Allah razı olsun her şeye yardım eder ama beğenmesem asla olmamış demem hep Allah razı olsun derim o da hep yapar

Annen cok haklıymış aslında dur dedigin gibi yapaym
Benim evi b.k götürüyordu resmen.Ben sildim wallahi.Sizin de riskli bir gebeliginiz yoksa silebilirsiniz.Kendinizi çok zorlamadan yavaş yavaş yapın.Yorulunca da dinlenirseniz sorun olmaz bence
Riskli kuzum ya bende bisey yok ağrı sızı ama bebegin suyunda azalma falan var nedeni belli degil neyse en iyisi dursun esim artk ne kadar yaparsa ona razı olcam

Eşine yaptır bence... Sen yanında dur tarif et... Risk alma... Benim de içim içimi yiyor temizlik yapmak icin
Doğru canm simdi düşerim falan zaten gebelikten önce de bazen duscek gibi oluyordum cesaret edemem en iyisi eve temizlikçi bulmak evim küçük zaten sorun olmaz bakalm bunca senedr yapıyoruz da ne oluyor hep ayni ev işi bitmez

Riskli kuzum ya bende bisey yok ağrı sızı ama bebegin suyunda azalma falan var nedeni belli degil neyse en iyisi dursun esim artk ne kadar yaparsa ona razı olcam
Bu arada armut suyu arttırıyormuş bi arkadaşım söylemişti havucu duymuştum ama armut çok iyiymiş bu konuda

Bende aynı durumdayım arkadaşım Ama çok şükür bin şükür Rabbimize ki bizlere evlat nasip etti Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah yokluğunu aratmasın ❤
Amin amin amin Gerçekten binlerce şükür olsun canim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Benim özellikle üst dolaplar cok kirli uzanamıyorum da mecbur sandalyeye cıkcam esim eleme yaparım diyo ama bi erkek ne kadar temizleyebilir ki
Hiç öyle düşünme canım yapa yapa alışır bizim evde hep eşim yapıyor artık işleri. Bugün annem geldi de Allah'tan rahatladı o da kıyamıyorum da ama temizlik uğruna riske girmeye de hiç gerek yok

O zaman hiç zorlamayın kendinizi.Hatta durumunuz varsa haftada bir temizlik için bir yardımcı alabilirsiniz.Ben evde bir yabancının olması fikrinden hoşlanmadığım için yardımcı almıyorum ancak siz benim gibi olmayın

Aynen canım... Ben de mecburen kadın alıyorum artık evim ufacık ama mecburen

Bi sıkıntın yoksa yapabilirsin canım.Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri her işimi kendim yapıyorum.Kaynanam çok istiyo gelip temizlik yapayım sana dio Allah razı olsun ondan ama ben kendim yapmadığım sürece içim rahat etmiyo illaki krndim yapıcam

Kızlar bnm 3ay bitti hala göbeğim minnacık
Benim ilk hamileliğimde yaklaşık 20 hafta hiç göbeğim çıkmadı arkadaşlarım nasıl hamilesin diyordu ama ondan sonra bir çıktı pir çıktı maşallah 30 haftada ikiz galiba Doğum yakın filan demeye başladı görenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…