2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bence bnmde 5ay olmaz bu gidişle bebeğim iştah bırakmadı hatta benimki 6ayı bulur diye düşünüyorum

ben bahcemde capa bile yaptim bisey olmaz bence riskli gebelik olmadikca

Kızlar bişey soracaktı. Ben kan sulandırıcı iğnem, kolumdan büvuramıyorum göbekten yapıyorum ama artık kola geçiçme bi şekilde ben göbekten yapınca bebeğe gelmiyordur değil mi kozlar göbeğin 4 cm sağına soluna yapıyorum huzursuz oldum

Benimde küçük kuzzenim yusuf oda çok yaramaz

3. Aydan sonra göbeğe yapılmıyo diye duymuştum. Sıkıntı olmasın canım. Ben hep kalçadan vurduruyorum.

Kuzum gerçekten böyle insanlar evliliğine özenir bebeğine özenir yani günahını almayım ama fikrim bu bnm sende darısı sana deseydin
Ben her kadın bir gün anne olmak ister biz de niyetlendik rabbim aratmadı çok şükür dedim ama gece başımı yastığa koyunca ayyhh keşke şöyle deseydim ayyhh keşke cevap yazmasaydım diye diye söylendim

Çok tatlısın bebek kaç kat aşağıda bişey olmaz.. Banada iğne vuruyorum diyen herkes göbekten neden yapıyorsun bebeğe zararı olur diyor. 9 ay karnımdan vurdum bişeycikler olmadı

Ne güzel maşallahh bu gelenin cinsiyeti bellimi rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşşş bnm ilk olacak inş ben vitamin hapına başladım bu hafta muhtemelen sanada verir doktorun
Yok cinsiyet belli değil herkes erkek diyor özellikle kızlar kesinlikle başka ihtimali kabul etmiyor erkek olacakmis Hayırlısı tabi ama 3. Olunca gönül olmayanı istiyor bakalım bayramdan sonra öğreniriz heralde.

Yok cinsiyet belli değil herkes erkek diyor özellikle kızlar kesinlikle başka ihtimali kabul etmiyor erkek olacakmis Hayırlısı tabi ama 3. Olunca gönül olmayanı istiyor bakalım bayramdan sonra öğreniriz heralde.
Cnm bnm Rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılsın inşşş askında kız evlat öz evlat derler ama senin iki tane varmış bende ikisindende olsun isterdim bizde bayramdan sonrA öğreneceğiz kızlar kıskanmaz inşşş minnoşu

Yalnız cevabın çok iyi olmuş tabiki her evlenen anne olmak ister onun söylediği saçmalık güzel cvp olmuş sen kafanı yastığa rahat koy kuzum ağzına sağlık

20 haftadan sonra rahim göbek deliği hizasına ulaşır yani birşey olmaz ama illaki aklına taktıysan haftan küçük hiiiç merak etme rahim oralarda değil canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…